|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
טוב נמאס לי כבר. יש כאן נשים שמוכנות להיות חברות שלי?
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 18 בפבר׳ 2026
פוסט שנכתב כבר מנואשות ! מבלי להעליב הפנייה לא מיועדת לגברים, מבקשת לכבד ואם מישהו שולח לי הודעה אני חוסמת ואל תתלוננו על הגישה הזאת זה אתם הבאתם על עצמכם.
אני בת 22 עוד מעט, כבר תקופה ארוכה אין לי חברות. מאוד ביישנית, לא מצליחה להיפתח, גם בעבודה שלי לאף אחת ! מלאה בתסביכים ובעיות פסיכולוגיות , אפילו המטפלת שלי לא יודעת כבר איך לעזור לי להכיר אנשים, כי יש לי איזשהו חסם במוח שאני לא מצליחה לשחרר. רוב הזמן טוב לי עם הלבד, אני אוהבת נטפליקס, כושר, ספרים, אלכוהול. אבל חסרה לי תשומת לב נשית. חסרה לי בחורה שאוכל לדבר איתה שיחות עומק ונפש, אני יכולה להתחבר רק לאנשי שיח שיש להם עולם מלא בתוכן. אני הכי לא שיפוטית ומסוגלת לאהוב את רוב סוגי האנשים אם יש כאן מישהי שמעניינת תגיבי ואני אשלח הודעה בפרטי |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 18 בפבר׳ 2026
איזה פוסט אמיץ!
כל הכבוד בהצלחה עמוקה! |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
שוסי • 18 בפבר׳ 2026
את נשמעת מקסימה ברמות!
אני גדולה ממך בעשור ואמא בומרית בחיי בורגנות שכנראה ישעממו אותך להחריד. אבל! אני מגיבה כאן כדי להרים לך וגם להקפיץ את הפוסט שלך |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
israeligangsta • 18 בפבר׳ 2026
היי בשמחה, אני בגילך וסופר נחמדה (:
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
TIZERIT • 18 בפבר׳ 2026
נשמע לי שאת אחלה של חברה
מוזמנת לשלוח לי הודעה 🧚♀️ |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
Re: טוב נמאס לי כבר. יש כאן נשים שמוכנות להיות חברות שלי?
לפני 3 שבועות •
18 בפבר׳ 2026
עננית • 18 בפבר׳ 2026
► Just looks innocent כתב/ה: פוסט שנכתב כבר מנואשות ! מבלי להעליב הפנייה לא מיועדת לגברים, מבקשת לכבד ואם מישהו שולח לי הודעה אני חוסמת ואל תתלוננו על הגישה הזאת זה אתם הבאתם על עצמכם.
אני בת 22 עוד מעט, כבר תקופה ארוכה אין לי חברות. מאוד ביישנית, לא מצליחה להיפתח, גם בעבודה שלי לאף אחת ! מלאה בתסביכים ובעיות פסיכולוגיות , אפילו המטפלת שלי לא יודעת כבר איך לעזור לי להכיר אנשים, כי יש לי איזשהו חסם במוח שאני לא מצליחה לשחרר. רוב הזמן טוב לי עם הלבד, אני אוהבת נטפליקס, כושר, ספרים, אלכוהול. אבל חסרה לי תשומת לב נשית. חסרה לי בחורה שאוכל לדבר איתה שיחות עומק ונפש, אני יכולה להתחבר רק לאנשי שיח שיש להם עולם מלא בתוכן. אני הכי לא שיפוטית ומסוגלת לאהוב את רוב סוגי האנשים אם יש כאן מישהי שמעניינת תגיבי ואני אשלח הודעה בפרטי תשמעי, לי מאוד עזר תרגול בחשיפה. אז כשהלכתי למאנצים ממש השחזתי את הכישורים החברתיים שלי ממליצה לך למצוא קהילה (ריקודים, חדכ, ספרים, שיעורי פילוסופיה או תורה, כל דבר שאינו בדסמ, ושקשור לעולמות התוכן והערכים הפרטיים שלך) ופשוט להתמיד בלהגיע ולפגוש אותם. בהתחלה זה מפחיד. במהשך זה מביך, ובכשאת מתקרקעת לשם זה כבר ממש נינוח. אופציה שנייה היא פשוט למצוא הובי שהוא תחום עניין שלך, שובוודאות ישנם אנשים שחולקים אותו (לוידעת מטיילי הרים ביחד) ולהקים ממש קהילה שנפגשים אחת לתקופה קבועה. כשאת בתפקיד ומנהלת אירוע, יש יותר תחושת שליטה במציאות. אני הולכת להרחיב את הערת השוליים של מקודם, ולהגיד שאני מאוד **לא** מעודדת להכיר א.נשים מהכלוב,ויש לי הסבר מאוד מעמיק שנפסח עליו לעת עתה (אם תרצי אשטח אותו בפניך בפרטי), ולהיפך מעודדת לצאת מהכלל אל הפרט, כלומר תחביבים כמו שציינתי לעיל, ולא להכיר אדם דרך הקשיים הנפשיים או המיניות שלו. יש גם אופציות נוספות כמו את יכולה לפרסם אנונימי בקבוצת סשא בפייס (יש מלאן כאלה תבחרי אחת חח) ןעוד דבר: חשיפה יכולה להחעשות באופן וירטואלי, כך היא מתרחשת בהדרגתיות; לצורך העניין אם תנסי להתערות מעט בצ'אט, את תוכלי לתרגל כישורים חברתיים על יבש מבלי להבהל. מבטיחה לקבל אותך בחיוכים ולחבר אותך לכל המצ'טטים הקבועים❤️ אם את מרגישה בכל זאת שיש צורך, צאי למאנצים. המאנצים במרכז לרוב עם אנשים סבבה. ובלי קשר, ורק בהתבסס על הניסוח שלך תני בעיטה מטשטשת לפסיכולוגית שלך. כל מטפל שלא מאמין במאה אחוז בנרטיב של המטופל שלו, ואומר שהוא "מיואש" או "לא יודע מה לעשות" חייב קודם כל להחליף הדרכה באופן דחוף, ודבר שני לחטוף שתי סטירות לפרצוף ולשמוע את קול העקבים שלך בעוד שאת פוסעת החוצה משם ולא חוזרת. בסדר אם אמרה הגברת ש "לעת הזו אין לי תשובות והצעות אבל אני אחשוב ואחזור אליך" אבל לסגור את הדלת -המטאפורית- לאפשרות של חיי חברה בפרצוף שלך, זה די קלוקל מצידה. סליחה אני שונאת מטפלים לא מתקפים, בשביל מה אתה מטפל אם לא כדי לתקף את עצם הקיום שלי סעומו. יש מספיק אנשים בחוץ ומספיק קולות מבפנים שעושים ההפך, לא צריכה אותך בשביל זה נשמה. בנוסף את נשמעת לי אחלה בחלה של גברת, זה בסדר שיש לך תיקים על הראש, אם תשמעי את שלי אלה בחתי והסתבכתי. לכולם יש כאלה, הכל טוב, זה לגמרי נורמלי! עיבוד העבר ורגשות ההווה במסגרת טיפול מיטיב, וכן תרגול מיינדפולנס יעשו לך פלאים. אני אישית ממליצה על טיפול בטבע (אקותרפיה, תגגלי) או דרמה תרפיה. כולנו חוששים לעיתים ממפגשים חדשים, וזה בסדר שעבורך החשש יותר מהותי. זה אומר שאת מודעת לעצמך, ומודעות עצמית היא המפתח להצלחה! 🗝🏅👌🏆 בנוסף את סופר מגה אמיצה ויוזמת, כך שאינלי מושג מהיכן הגברת שלך אמרה שאין מה לעשות במצב שלך. אומץ זה לשים את עצמך ולהגיד "אני רוצה!" ולא להתבייש מזה. רק אנשים אמיצים מוכנים להביא את עצמם באןתנטיות ולהלחם על מה שחשוב להם, ורק הם משיגים את המטרות שלהם!🥅 ואת לגמרי לגמרי כזו! לסיכום! קחי נשימה עמוקה, הכל יעבור, תמשיכי להאמין בך ותפרגני לעצמך כמה שאת רק יכולה, כי את נפלאה מממש ממש ממש!, תני בעיטה לפסיכולוגית שלך ממני, ותנסי למצוא חברות במרחבים ניטרליים שלא עוסקים בקיצונים כמו בדסמ אני יודעת ובטוחה מאוד שתצליחי במסע שלך. ןגם אם יש רגעים של בדידות, זה עובר, מבטיחה. אוהבת מרחוק ❤️ |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 19 בפבר׳ 2026
► israeligangsta כתב/ה: היי בשמחה, אני בגילך וסופר נחמדה (: אבל את לא מסכימה לקבל פניות🤣 |
|
|
| רק בהתחלה(קינקית) |
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
רק בהתחלה(קינקית) • 19 בפבר׳ 2026
► Just looks innocent כתב/ה: פוסט שנכתב כבר מנואשות ! מבלי להעליב הפנייה לא מיועדת לגברים, מבקשת לכבד ואם מישהו שולח לי הודעה אני חוסמת ואל תתלוננו על הגישה הזאת זה אתם הבאתם על עצמכם.
אני בת 22 עוד מעט, כבר תקופה ארוכה אין לי חברות. מאוד ביישנית, לא מצליחה להיפתח, גם בעבודה שלי לאף אחת ! מלאה בתסביכים ובעיות פסיכולוגיות , אפילו המטפלת שלי לא יודעת כבר איך לעזור לי להכיר אנשים, כי יש לי איזשהו חסם במוח שאני לא מצליחה לשחרר. רוב הזמן טוב לי עם הלבד, אני אוהבת נטפליקס, כושר, ספרים, אלכוהול. אבל חסרה לי תשומת לב נשית. חסרה לי בחורה שאוכל לדבר איתה שיחות עומק ונפש, אני יכולה להתחבר רק לאנשי שיח שיש להם עולם מלא בתוכן. אני הכי לא שיפוטית ומסוגלת לאהוב את רוב סוגי האנשים אם יש כאן מישהי שמעניינת תגיבי ואני אשלח הודעה בפרטי היי אני באזור גילך מהמרכז, אי אפשר לשלוח לך הודעה כי את מנויה, שלחי לי הודעה בפרטי ונכיר |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
19 בפבר׳ 2026
JustNobody • 19 בפבר׳ 2026
את מהממת!!!!!
אני בת 25 ואשמח שנהיה חברות |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 20 בפבר׳ 2026
► רק בהתחלה כתב/ה: ► Just looks innocent כתב/ה: פוסט שנכתב כבר מנואשות ! מבלי להעליב הפנייה לא מיועדת לגברים, מבקשת לכבד ואם מישהו שולח לי הודעה אני חוסמת ואל תתלוננו על הגישה הזאת זה אתם הבאתם על עצמכם.
אני בת 22 עוד מעט, כבר תקופה ארוכה אין לי חברות. מאוד ביישנית, לא מצליחה להיפתח, גם בעבודה שלי לאף אחת ! מלאה בתסביכים ובעיות פסיכולוגיות , אפילו המטפלת שלי לא יודעת כבר איך לעזור לי להכיר אנשים, כי יש לי איזשהו חסם במוח שאני לא מצליחה לשחרר. רוב הזמן טוב לי עם הלבד, אני אוהבת נטפליקס, כושר, ספרים, אלכוהול. אבל חסרה לי תשומת לב נשית. חסרה לי בחורה שאוכל לדבר איתה שיחות עומק ונפש, אני יכולה להתחבר רק לאנשי שיח שיש להם עולם מלא בתוכן. אני הכי לא שיפוטית ומסוגלת לאהוב את רוב סוגי האנשים אם יש כאן מישהי שמעניינת תגיבי ואני אשלח הודעה בפרטי היי אני באזור גילך מהמרכז, אי אפשר לשלוח לך הודעה כי את מנויה, שלחי לי הודעה בפרטי ונכיר הפוך, אני לא יכולה לשלוח הודעה כי את מנויה זהב חחח |
|
|