|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
עצלנות.
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
תמיד חשבתי שגברים שמעדיפים מציצה הם פשוט עצלנים כי לזיין דורש מהם יותר מאמץ.
מהבחינה הזו אני גם מעדיפה עבדים שמעדיפים לרדת מאשר שיזיינו אותם בתחת. לי אישית ממש מוריד גברים פסאביים בסקס. נשלטים או שולטים. (לדחוף לה את הראש עמוק יותר לתוך הבולבול לא באמת נחשב). אולי בעצם הרבה "שולטים" פשוט מחפשים מציצה, כמו שהרבה "נשלטים" פשוט מחפשים אורגזמה תלת פאזית שזיון רגיל לא מביא איתו( שלא נדבר על העבודה הקשה שזיון מצריך מהם). אני לא בטוחה מה אני באה לשאול כאן בעצם. אולי סתם משתפת הרהורים רנדומליים רבי משמעות תוך כדי קיפול כביסה. אבל אם אנחנו כבר כאן אז אשמח אם תתייחסו למשהו מכל זה. וספציפית אם לזיין זה באמת מעייף. ( זיינתי פעם אחת ויצאתי יותר תפוסה משיעור פילאטיס מכשירים) |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
mrmico • 22 בפבר׳ 2026
הרגת אותי "יצאתי יותר תפוסה משיעור פילאטיס"🤣
אני אישית אוהב את האוראלי יותר כי יותר סוחף יותר אינטימי... כל המסביב המשחק המקדים לטעום אחד את השנייה, שאתה טועם כל טיפה ממנה גם תלוי מאוד בבן אדם לא מפריע לי לזיין אבל זה לא ה...דבר שסוחף אותי ולוקח אותי לשם וכן אם אפשר לשלב את האורגזמה בדרכים כאלו או אחרות אז עוד יותר מבורך את יכולה לזיין בדרכים אחרות בלי שתהיי תפוסה וכן לגרום לנשלט אורגזמה תלת פאזית כמו שכתבת אבל מצד שני תנצלי את הסיטואציה גם לעצמך |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
Arsene • 22 בפבר׳ 2026
נכון. להיות אקטיבי זה אכן הרבה יותר מאמץ מלהיות פאסיבי, והרבה נשלטות(\ים) הן סוג של Pillow Princesses שאוהבות שעושים להן דברים ונהנים מהגוף שלהן. כל הדיבור על הסאב-ספייס סובב בדיוק את זה, את החופש שבלהפסיק לחשוב; ובהרבה מקרים זה גם החופש לא לעשות ושיעשו לך ועלייך.
זה לא דבר רע. אני בעד, אני אוהב לפעול ופחות אוהב כשפועלים עלי, ואני אוהב שותפות עצלות. אחד המפגשים הכי גרועים שהיו לי היה עם מישהי שראתה יותר מידי פורנו ורצתה לשנות פוזיציה כל שניה, ופשוט לא נתנה לי להוביל בקצב שלי. שנינו התבאסנו. כיף לי עם נשים שנותנות לי להוביל, שנותנות לי להוציא עליהן את כל האנרגיה המינית שלי. אני חושב שכמות האנרגיה שיש לכל צד היא חלק מההתאמה המינית בין שני אנשים; וכמו שאת רוצה להיות עם מישהו שקצת יותר מאוהב בך ממה שאת מאוהבת בו, ככה את רוצה למצוא מישהו שיש לו כמות אנרגיה שמשלימה את שלך, שיש לכם סוג של משחק-סכום-אפס בינכם ואז אין מצב שבו אף אחד לא עושה כלום אבל גם אין מצב שבו שניכם מתישים אחד את השני ומושכים לכל הכיוונים. אדם שאוהב לשבת על הספה צריך למצוא לו מישהי שאוהבת להיות על הברכיים מול הספה, ולהפך. |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 22 בפבר׳ 2026
כן, לזיין זה מעייף. אבל לפחות גם מתגמל, בניגוד לכל שאר הפעילויות האירוביות הבלתי נסבלות.
להמצץ פאסיבית זה נחמד לזמן קצר. אחר כך, אלא אם אתה ממש במוד, זה מתחיל לשעמם. מעולם לא הבנתי מה עושים גברים שהנשים המוצצות שלהם לא מקבלות בהבנה משיכות בשיער או סטירות תוך כדי. |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: כן, לזיין זה מעייף. אבל לפחות גם מתגמל, בניגוד לכל שאר הפעילויות האירוביות הבלתי נסבלות.
להמצץ פאסיבית זה נחמד לזמן קצר. אחר כך, אלא אם אתה ממש במוד, זה מתחיל לשעמם. מעולם לא הבנתי מה עושים גברים שהנשים המוצצות שלהם לא מקבלות בהבנה משיכות בשיער או סטירות תוך כדי. האם אורגזמה גברית יותר מענגת מאשר תחושת האופוריה של ריצה? אני ממש ממש סובלת תוך כדי ריצה כמובן. אבל התחושות של אחרי מענגות בצורה ששוקולד לעולם לא יכול להתקרב אליהן. עכשיו, נכון שאורגזמה זה גם כיף גדול. אבל היא הרבה יותר קצרה מאשר הפיצוצי אנדורפינים שהפעילות אירובית מאומצת מביאה איתה. אבל אולי עבור גברים זה שונה? אני חושבת שמעולם לא שמעתי גבר שאומר שלהתרווח על ספה בזמן שמוצצים לו משעמם אותו. אבל אולי זו בעצם הסטייה שלך!!! אתה לא אוהב מציצות פאסיביות! עזוב בדסמ. זה האישיו. כמו כן, זה מעלה בלי מחשבות שאולי מלכתחילה לגברים יש יותר שרירים כדי שיהיו מסוגלים לזיין. כמו שלנשים יש יותר יכולת לסבול כאב כדי שיוכלו לסבול לידה. כי בתכלס מה שהיה לי קשה בלזיין זה לא היה העניין של של הדופק המהיר כמו השרירי גב תחתון שקרסו לי תוך כדי. |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
► mrmico כתב/ה: הרגת אותי "יצאתי יותר תפוסה משיעור פילאטיס"🤣
אני אישית אוהב את האוראלי יותר כי יותר סוחף יותר אינטימי... כל המסביב המשחק המקדים לטעום אחד את השנייה, שאתה טועם כל טיפה ממנה גם תלוי מאוד בבן אדם לא מפריע לי לזיין אבל זה לא ה...דבר שסוחף אותי ולוקח אותי לשם וכן אם אפשר לשלב את האורגזמה בדרכים כאלו או אחרות אז עוד יותר מבורך את יכולה לזיין בדרכים אחרות בלי שתהיי תפוסה וכן לגרום לנשלט אורגזמה תלת פאזית כמו שכתבת אבל מצד שני תנצלי את הסיטואציה גם לעצמך הכל טוב. לרדת זו פעולה מאוד אקטיבית. נשמע שגם איתך כיף במיטה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 22, 2026 9:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 22 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: כן, לזיין זה מעייף. אבל לפחות גם מתגמל, בניגוד לכל שאר הפעילויות האירוביות הבלתי נסבלות.
להמצץ פאסיבית זה נחמד לזמן קצר. אחר כך, אלא אם אתה ממש במוד, זה מתחיל לשעמם. מעולם לא הבנתי מה עושים גברים שהנשים המוצצות שלהם לא מקבלות בהבנה משיכות בשיער או סטירות תוך כדי. האם אורגזמה גברית יותר מענגת מאשר תחושת האופוריה של ריצה? אני ממש ממש סובלת תוך כדי ריצה כמובן. אבל התחושות של אחרי מענגות בצורה ששוקולד לעולם לא יכול להתקרב אליהן. עכשיו, נכון שאורגזמה זה גם כיף גדול. אבל היא הרבה יותר קצרה מאשר הפיצוצי אנדורפינים שהפעילות אירובית מאומצת מביאה איתה. אבל אולי עבור גברים זה שונה? אני חושבת שמעולם לא שמעתי גבר שאומר שלהתרווח על ספה בזמן שמוצצים לו משעמם אותו. אבל אולי זו בעצם הסטייה שלך!!! אתה לא אוהב מציצות פאסיביות! עזוב בדסמ. זה האישיו. כמו כן, זה מעלה בלי מחשבות שאולי מלכתחילה לגברים יש יותר שרירים כדי שיהיו מסוגלים לזיין. כמו שלנשים יש יותר יכולת לסבול כאב כדי שיוכלו לסבול לידה. כי בתכלס מה שהיה לי קשה בלזיין זה לא היה העניין של של הדופק המהיר כמו השרירי גב תחתון שקרסו לי תוך כדי. תמיד נראה היה לי שהאורגזמה הגברית היא לאורגזמה הנשית כמו שקפצון הוא ליריית תותח. כלומר, היא נחמדה והכל, אבל איך אומרים? ההנאה העיקרית היא מהדרך. ואם הדרך מספיק אינטנסיבית, מקבלים גם את האנדורפינים של הספורט. עכשיו אני ממש תוהה: האם עוד גברים משתעממים לפעמים מלהתרווח על הספה כשמוצצים להם או שזה רק אני שסוטה? |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
► Arsene כתב/ה: נכון. להיות אקטיבי זה אכן הרבה יותר מאמץ מלהיות פאסיבי, והרבה נשלטות(\ים) הן סוג של Pillow Princesses שאוהבות שעושים להן דברים ונהנים מהגוף שלהן. כל הדיבור על הסאב-ספייס סובב בדיוק את זה, את החופש שבלהפסיק לחשוב; ובהרבה מקרים זה גם החופש לא לעשות ושיעשו לך ועלייך.
זה לא דבר רע. אני בעד, אני אוהב לפעול ופחות אוהב כשפועלים עלי, ואני אוהב שותפות עצלות. אחד המפגשים הכי גרועים שהיו לי היה עם מישהי שראתה יותר מידי פורנו ורצתה לשנות פוזיציה כל שניה, ופשוט לא נתנה לי להוביל בקצב שלי. שנינו התבאסנו. כיף לי עם נשים שנותנות לי להוביל, שנותנות לי להוציא עליהן את כל האנרגיה המינית שלי. אני ממש ממש אוהבת את התגובה הזו. והיא ממלאת את ליבי השחור תקווה. נשמע שאתה פרטנר מצוין לסקס. יש מצב שאני באמת מסוג הכריתי. אני גם מאוד אוהבת לאכול כריות עם חלב. בכל אינטראקציה מינית שהיתה לי, תמיד הייתי זו שנהינת מזה שעושים לה ועליה וכיף לשמוע שחוץ מבן הזוג שלי, יש עוד גברים שיש להם את הצד השני. אני חושב שכמות האנרגיה שיש לכל צד היא חלק מההתאמה המינית בין שני אנשים; וכמו שאת רוצה להיות עם מישהו שקצת יותר מאוהב בך ממה שאת מאוהבת בו, ככה את רוצה למצוא מישהו שיש לו כמות אנרגיה שמשלימה את שלך, שיש לכם סוג של משחק-סכום-אפס בינכם ואז אין מצב שבו אף אחד לא עושה כלום אבל גם אין מצב שבו שניכם מתישים אחד את השני ומושכים לכל הכיוונים. אדם שאוהב לשבת על הספה צריך למצוא לו מישהי שאוהבת להיות על הברכיים מול הספה, ולהפך. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 22, 2026 9:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 22 בפבר׳ 2026
לזיין זה אכן מעייף ועצלן אמיתי יעדיף לאונן בזמן שהיא מלטפת לו את האשכים ולוחשת לו מילים מלוכלות באוזן.
|
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
Arsene • 22 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: אני ממש ממש אוהבת את התגובה הזו. והיא ממלאת את ליבי השחור תקווה. נשמע שאתה פרטנר מצוין לסקס.
יש מצב שאני באמת מסוג הכריתי. אני גם מאוד אוהבת לאכול כריות עם חלב. בכל אינטראקציה מינית שהיתה לי, תמיד הייתי זו שנהינת מזה שעושים לה ועליה וכיף לשמוע שחוץ מבן הזוג שלי, יש עוד גברים שיש להם את הצד השני. ככה אומרים, כן. ספרי לחברותייך! אני חושב שאנחנו מאוד רגילים לציר שולט-נשלט כאן בכלוב, ואנחנו מתעלמים מהמון צירי התאמה מינית אחרים, וזה אחד מהם. אולי אני צריך להוסיף את זה בפרופיל, שאני צריך נסיכת כריות כזאת שתתן לי לעשות לה דברים. |
|
|