|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
ספרות אירוטית ורמיזות דקות.
לפני יום •
15 במרץ 2026
Arsene • 15 במרץ 2026
קלישאה מודרנית - נשים קוראות יותר מגברים; גברים קוראים מד"ב קשה וביוגרפיות של צ׳רצ׳יל, נשים קוראות פורנומנטיקות על אונס, חדי קרן, ומינוטאורים.
בתור גבר שקורא יוצא לי להתקל בקלישאה הזאת הרבה - במרחב הוונילי, כשאני משעמם נשים עם תיאור של המד"ב הצ׳רצ׳יליאני הנוכחי שאני סובל דרכו, הן אומרות שהן גם קוראות, ואז מסמיקות ולא מפרטות. כשאני מתעניין, הן בד"כ חולקות בסוד שהן קוראות ספר רומנטי, ואם אני מבקש המלצות אז הן מזכירות את [הכנס ספר על סקס ואונס ופטריארכיה כאן]. מה לדעתכם אני צריך ללמוד על מישהי ש: 1. זהו הטעם הספרותי שלה, ו, 2. בוחרת, מכל הספרים וכל השקרים בעולם, לספר לי על הספר הספציפי הזה? ואם אני אקרא את הספר בזריזות לפני הדייט הראשון ואמדל את ההתנהגות שלי על ההתנהגות של הגבר בסיפור, האם זה יעזור לי איתה? |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 23 שעות •
15 במרץ 2026
זאלופון(שולט) • 15 במרץ 2026
זה יעזור לך, אבל רק אם אתה גבר אלפא מסתורי ואפל, נושא צלקות רגשיות, החיצוניות המחוספסת שלך מסתירה לב רגיש שהיא ורק היא התרופה לו, ואיכשהו אתה גם עשיר.
אחרת לא. |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 23 שעות •
15 במרץ 2026
Arsene • 15 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: זה יעזור לך, אבל רק אם אתה גבר אלפא מסתורי ואפל, נושא צלקות רגשיות, החיצוניות המחוספסת שלך מסתירה לב רגיש שהיא ורק היא התרופה לו, ואיכשהו אתה גם עשיר.
אחרת לא. אני כל הדברים האלו מלבד עשיר. 7 מתוך 8 זה לא רע, לדעתי. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 21 שעות •
15 במרץ 2026
Ollie(נשלטת) • 15 במרץ 2026
וואו, איזה פריימינג מפתיע ושגוי עשית לתופעה הזו.
נשים שקוראות אירוטיקה לא עושות את זה על אותו time slot שאצלך מוקדש לקריאת כתבים הו כה מתוחכמים ואיכותיים. על המשבצת הזאת חלקן קוראות ספרים איכותיים וחלקן עושות פעילויות אחרות. חלקנו (רובנו, ואני מתכוונת למין האנושי, לא רק נשים, בשלבי החיים שבהם יש לנו עבודה והתמודדויות מאתגרות בחיים, שדורשות קשב) איבדנו בשלב מסוים את היכולת להתרכז בקריאת ספרים מעמיקים ומאתגרי-חשיבה, גם אם בגיל ההתבגרות קראנו המון. את ספרי אירוטיקה המביכים הן (כלומר אנחנו) קוראות כמקבילה לזמן שבו אתה מאונן על סרטונים של פין חודר לפות או לרקטום או לפה, או למה שאתה אוהב לעשות כשאתה צורך חומרים שבסופו של דבר מובילים לכך שיהיה לך פחות זרע בגוף ויותר זרע על נייר הטואלט. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
Drop the mic!
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
נסיכה עם כפית זהב(מזוכיסטית) • 15 במרץ 2026
► Ollie כתב/ה: וואו, איזה פריימינג מפתיע ושגוי עשית לתופעה הזו.
נשים שקוראות אירוטיקה לא עושות את זה על אותו time slot שאצלך מוקדש לקריאת כתבים הו כה מתוחכמים ואיכותיים. על המשבצת הזאת חלקן קוראות ספרים איכותיים וחלקן עושות פעילויות אחרות. חלקנו (רובנו, ואני מתכוונת למין האנושי, לא רק נשים, בשלבי החיים שבהם יש לנו עבודה והתמודדויות מאתגרות בחיים, שדורשות קשב) איבדנו בשלב מסוים את היכולת להתרכז בקריאת ספרים מעמיקים ומאתגרי-חשיבה, גם אם בגיל ההתבגרות קראנו המון. את ספרי אירוטיקה המביכים הן (כלומר אנחנו) קוראות כמקבילה לזמן שבו אתה מאונן על סרטונים של פין חודר לפות או לרקטום או לפה, או למה שאתה אוהב לעשות כשאתה צורך חומרים שבסופו של דבר מובילים לכך שיהיה לך פחות זרע בגוף ויותר זרע על נייר הטואלט. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
Arsene • 15 במרץ 2026
נשים שקוראות אירוטיקה לא עושות את זה על אותו time slot שאצלך מוקדש לקריאת כתבים הו כה מתוחכמים ואיכותיים. על המשבצת הזאת חלקן קוראות ספרים איכותיים וחלקן עושות פעילויות אחרות. חלקנו (רובנו, ואני מתכוונת למין האנושי, לא רק נשים, בשלבי החיים שבהם יש לנו עבודה והתמודדויות מאתגרות בחיים, שדורשות קשב) איבדנו בשלב מסוים את היכולת להתרכז בקריאת ספרים מעמיקים ומאתגרי-חשיבה, גם אם בגיל ההתבגרות קראנו המון. את ספרי אירוטיקה המביכים הן (כלומר אנחנו) קוראות כמקבילה לזמן שבו אתה מאונן על סרטונים של פין חודר לפות או לרקטום או לפה, או למה שאתה אוהב לעשות כשאתה צורך חומרים שבסופו של דבר מובילים לכך שיהיה לך פחות זרע בגוף ויותר זרע על נייר הטואלט. זה לא הפריימינג שאני עושה; זה הפריימינג שהן עושות. אני מספר להן על זבלון המד"ב שאני קורא (שנדיר שהוא הו כה מתוחכם או איכותי למרות שהחודש באמת יש לו יומרות) ואז הן אומרות לי שהן קוראות את מה שהן קוראות. לשאלה שבפוסט - לדעתך כשאני שואל מה הבידור שלהן להערב והתשובה היא "אני קוראת ספר", אני צריך להבין את זה כ-"אני מאוננת נמרצות"? ואז חזרה לשאלה המקורית - מה לדעתך אני אמור ללמוד מזה שזה הבידור שלה ומה אני אמור להסיק מזה שהיא רוצה שאני אדע שזה הבידור שלה? כמה מזה להכניס לקשר שלנו? האם הבחירה להמליץ לי על ספר X ולא על ספר Y משקפת העדפות כלשהן בגברים, לדעתך? |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
Ollie(נשלטת) • 15 במרץ 2026
אני יודעת שמבחינתך זו דרך הומוריסטית ובלתי מזיקה להתייעץ על איך כדאי לנהל שיח מול מישהי שחושפת בפניך שהיא קוראת משהו קליל ומטופש בואכה אירוטי, כשאתה רוצה להתחיל לבנות מולה קשר.
אבל האמת היא שזו לא דרך בלתי מזיקה. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
סאנדיי • 15 במרץ 2026
נשים שקוראות אירוטיקה לא עושות את זה על אותו time slot שאצלך מוקדש לקריאת כתבים הו כה מתוחכמים ואיכותיים. על המשבצת הזאת חלקן קוראות ספרים איכותיים וחלקן עושות פעילויות אחרות. חלקנו (רובנו, ואני מתכוונת למין האנושי, לא רק נשים, בשלבי החיים שבהם יש לנו עבודה והתמודדויות מאתגרות בחיים, שדורשות קשב) איבדנו בשלב מסוים את היכולת להתרכז בקריאת ספרים מעמיקים ומאתגרי-חשיבה, גם אם בגיל ההתבגרות קראנו המון. את ספרי אירוטיקה המביכים הן (כלומר אנחנו) קוראות כמקבילה לזמן שבו אתה מאונן על סרטונים של פין חודר לפות או לרקטום או לפה, או למה שאתה אוהב לעשות כשאתה צורך חומרים שבסופו של דבר מובילים לכך שיהיה לך פחות זרע בגוף ויותר זרע על נייר הטואלט. כן, זה. אבל גם מקביל לזמן גלילה בפיד או צפייה בתכניות ראליטי או האזנה לפודקאסטים של גברברי אלפא בעיני עצמם. קריא - בידור קל, אסקפיזם וזמן מנוחה למוח. שזה בעצם די דומה ללקרא זבלוני מד"ב. רק שזה כמובן נחות. כי זה של בנות. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 20 שעות •
15 במרץ 2026
Arsene • 15 במרץ 2026
► Ollie כתב/ה: אני יודעת שמבחינתך זו דרך הומוריסטית ובלתי מזיקה להתייעץ על איך כדאי לנהל שיח מול מישהי שחושפת בפניך שהיא קוראת משהו קליל ומטופש בואכה אירוטי, כשאתה רוצה להתחיל לבנות מולה קשר.
אבל האמת היא שזו לא דרך בלתי מזיקה. יש לי חלום, והחלום הוא שיום אחד נוכל לנהל כאן שיח כלשהו שהוא לא על מלחמת המינים וכמה שכל דבר שבנים עושים זה איכסה. אבל כנראה שזה לא היום. אני באמת לא חושב שזה מזיק, כי אני באמת לא חושב שיש משהו עילאי בלקרוא מד"ב. אני גם לא חושב שאת חושבת את זה, כי אם היית חושבת שזה כזה מדהים, אז היית קוראת מד"ב. נשמע לי בעיקר שאת חושבת שאני חושב ששלקרוא מד"ב עושה אותי טוב יותר מנשים שלא קוראות מד"ב, וזה לא נכון. מבחינתי זה בידור, ולהשוות את שני הז'אנרים זה כמו להשוות את סטאר טראק ובנות גילמור - אני לא חושב שזה שאני אוהב את בנות גילמור זה נחות, ואני לא חושב שזה שאת אוהבת את סטאר טראק עושה אותך יותר טובה ממני. אלו פשוט העדפות בידוריות שמבחינתי הן די זהות. אז אני באמת לא חושב שזה מזיק; אבל אם את רוצה לחלוק למה בעינייך זה מזיק, אני תמיד שמח לשמוע ולצמוח כאדם. |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
15 במרץ 2026
לפני 19 שעות •
15 במרץ 2026
UnspokenWords • 15 במרץ 2026
להסיק שזה מחרמן אותה.
לגבי השאר, פשוט לשאול אותה.. |
|