|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
ניק והרושם הראשוני
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
-DNA-(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
לדעתכם, עד כמה לניק יש חשיבות/השפעה על הרושם הראשוני שנוצר לכם מהפרופיל?
בעיניי, יש לו משמעות מאד גדולה. הוא מעיד המון על האדם ולגמרי משפיע על הרושם הראשוני שנוצר לי, עוד לפני שקראתי את הפרופיל. בתודה מראש. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 17 באפר׳ 2026
יכול בעיקר ליצור רושם שלילי אם הוא נדוש או בנאלי או מטופש. אבל הפרופיל והבלוג והתגובות בפורום חשובים בהרבה עבורי.
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 באפר׳ 2026
אלא אם הניק ממש נדוש מבחינתי אז דווקא יש לו פחות השפעה מאשר הפרופיל עצמו, הבלוג (אם יש), תגובות בפורום (אם יש), תגובות בבלוגים אחרים והתנהלות בצ'אט
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
כחש(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
פחות מתרגשת מניקים, כן תהיה חשיבות במקרי חוסר מודעות משעשעים סטייל ניקים:
התולעת שלך או:את התולעת שלי או: רציני ומעוניין בתולעת. במקרים כאלה, תודה לאל, נחסך הזמן של לקרוא את הפרופיל. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 17 באפר׳ 2026
אם הייתי מחפשת וזה וזה, נראה לי שכל מי שיש לו דאדי בכינוי היה מרתיע אותי, כי אני לא מחובבות הז׳אנר.
אני גם לא אוהבת ניקים של שולטים באותיות קטנות, זה לא הגיוני לי בעיניים. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Re: ניק והרושם הראשוני
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 17 באפר׳ 2026
► -DNA- כתב/ה: לדעתכם, עד כמה לניק יש חשיבות/השפעה על הרושם הראשוני שנוצר לכם מהפרופיל?
בעיניי, יש לו משמעות מאד גדולה. הוא מעיד המון על האדם ולגמרי משפיע על הרושם הראשוני שנוצר לי, עוד לפני שקראתי את הפרופיל. בתודה מראש. עושה רושם שכשהרבה מהגברים באתר נתקלו באתגר המחשבתי שנקרא לבחור ניק לאתר האופציות שעלו להם לראש לכינוי היו: מה הקטגוריה החביבה עליי בפורנהאב? מה הייתי עושה לך? מה הייתי רוצה שתעשי לי? איך הייתי מתאר את החרמנות שלי כרגע? וזו הסיבה שהאתר מלא בניקים גבריים מטופשים. למה הם לא מחליפים אותם למרות שזה אפשרי? שאלה טובה. ההשערה שלי היא שרובם נכנסים לאותו לופ כשהם מול המסך של בחירת כינוי. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Master Bruce{©} • 17 באפר׳ 2026
מן הסתם תלוי בכינוי.
יש כינויים מרתיעים, יש כינויים מושכים, ויש כינויים שלא עושים לא זה ולא זה, ואז שופטים על פי האדם עצמו ולמה הוא בחר את הכינוי הזה. אישית, אני אוהב את זה שהכינוי שלי נראה יותר בנאלי ממה שהוא באמת. אבל זו החלטה מודעת שלקחתי לפני בערך 15 שנה כשהחלפתי כינוי בפעם היחידה. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
נסיכה עם כפית זהב(מזוכיסטית) • 17 באפר׳ 2026
וואי מודה אני לא מסתכלת על ניקים, אבל אולי כי אני לא מחפשת אז זה לא כזה מעניין אותי.
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Re: ניק והרושם הראשוני
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
בלוסום(לא בעסק){ע} • 17 באפר׳ 2026
► -DNA- כתב/ה: לדעתכם, עד כמה לניק יש חשיבות/השפעה על הרושם הראשוני שנוצר לכם מהפרופיל?
בעיניי, יש לו משמעות מאד גדולה. הוא מעיד המון על האדם ולגמרי משפיע על הרושם הראשוני שנוצר לי, עוד לפני שקראתי את הפרופיל. בתודה מראש. bullseye. עוד לפני בזבוז הזמן של קריאת הפרופיל... |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
A Ciel Ouvert • 17 באפר׳ 2026
יש כינויים מרתיעים יותר ומרתיעים פחות. לא כל כך אתלהב מלהסתכל בפרופיל שקוראים לו "נשלט בכפות רגליים" או "עבד למלכתי" מאשר מישהו עם סתם משהו יצירתי או מצחיק
|
|
|