|
|
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
אנונימיות בטלגרם?תלוי
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
harmlessly • 22 במאי 2026
הכותב אינו מומחה בתחום ולא מנסה להצטייר ככזה, קחו אותי בעירבון מוגבל אתמול גיליתי מזה gpt .
לא הבנתי מזה המפתחות שהוא אומר לי להפסיק לשלוח לו אני בכלל הומלס. קיוויתי שמישהו אחר יכתוב על זה לפני, אבל אף אחד לא עושה את זה, אז אני. ידוע שלכל פלטפורמה יש מאגרים וששום דבר לא באמת אנונימי לגמרי. אבל הדליפה הספציפית הזאת של טלגרם כל כך רחבה שיש *ילדים* שכבר יודעים להשתמש בה ולנצל אותה. **מה קרה:** מאגר של טלגרם דלף לפני זמן רב, והאקרים רוסים עושים על זה כסף עד היום. **לא משנה אילו הגדרות פרטיות הגדרתם בטלגרם** - מספר הטלפון שלכם מקושר ל-user ID שלכם, נקודה.(משתמשים חדשים לא נמצאים במאגר לרוב אבל אני מאמין שישלהם דרכים לצרף עוד) אני יודע את זה כי לפני חצי שנה אכלתי דוקסינג ממישהו - תוך דקה הוא שלח לי את כל בני המשפחה שלי, כתובות, מספרים, הכול. ואני אנונימי לחלוטין. **אם אתם רוצים להיות באמת אנונימיים:** סים חד פעמי שנקנה במזומן. ברור שגם זה לא מספיק לבד, אבל אני לא בא ללמד פה דברים שאנשים לא צריכים לדעת. **למה זה רק הולך להחמיר:** מתקפות סייבר ופישינג נהיות יותר ויותר נגישות. תחשבו על זה: - שיחה אחת ממספר לא מזוהה שמוקלטת - הודעה קולית אחת בטלגרם ששלחתם למישהו - וכבר אפשר לסנתז את הקול שלכם. לכו תדעו מה יעשו איתו. -וכל זה מאחורי איזה דוגמנית ai שלוקח פחות משנייה ליצור כזו(ואם רוצים להשקיע 10-5 דקות אפשר לעשות דברים שיהיה ממש ממש קשה לזהות) תמונות עירום מפורטות ומדויקות שלה, אפשר ליצור היום בלי שתבחינו אם זה אמיתי. אפילו כתיבה אירוטית - יש לי Claude Opus עם jailbreak שכותב פה יותר טוב מ-95% מהמשתמשים באתר ואף אחד לא היה שם לב. **מי בסכנה אמיתית:** אני לא אומר שכל אחד הולך לעשות לכם משהו. רוב האנשים לא. אבל הבעיה היא שגם **אנשים טיפשים** מתחילים להבין איך לנצל את הכלים האלה, וזה למה צריך מודעות. כל עוד לא התעסקתם עם מישהו שבאמת מבין בתחום, או שאין סיבה ספציפית לתקוף אתכם - אתם כנראה בסדר. אבל יש היום אנשים מטומטמים עם כלים מסוכנים שיכולים להתפוצץ ממילה אחת לא במקום. הבחור שעשה לי דוקס עשה את זה כי התווכחנו וקראתי לו טיפש. מבחינתו - הוא היה צריך *להוכיח* שהוא לא טיפש. תבינו איזה סוג פסיכופת זה. **נ.ב.** למשטרה לא אכפת. אל תבזבזו את הזמן שלכם. גם אם תוקף יחשוף על עצמו פרטים תוך כדי המתקפה - העובדה שמצאתם אותו דרך כלי לא חוקי פוסלת את זה כראיה. אתם לבד בזה. תהיו זהירים. תהיו מודעים. תפסיקו להאמין שאנונימיות באינטרנט היא ברירת מחדל - היא לא. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
אוסיף טיפ אישי לזיהוי טקסט ai
עברנו את תקופת המקפים גבוהים ועבים אז לא צריך להיות חכמולוגים. תחפשו את המילה בעברית הזו, את השגיאת כתיב הזו שאדם רגיל לא היה טועה בהקשר המילה, ותשאלו אותו למה? מה זה אומר, תתקילו אותו. ובכללי לפעמים בגלל התרגום מאנגלית לעברית הוא יוציא לפעמים טקסט בעברית שמילה אחת או שתיים מתורגמות רע ולא קשורות, תשאלו שוב אם אתם חושדים. אם מי שעושה אתזה עושה בסקייל גבוה הוא לא ישים לב לטעויות האלה, אם לא הוא ישים לב ויתקן. מתלבט אם לתת דוגמא לפוסט בלוג שai פרוץ יכול לכתוב, תגידו לי אם זה מעניין, לא אשקר הוא כזה יצירתי בבדסמ ישלו דברים מטורפים. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
לפני 3 שעות •
22 במאי 2026
Master Bruce{©} • 22 במאי 2026
תודה לך פרופיל שנפתח לפני 3 שבועות, לא ברור איך שרדנו כאן לפני שהגעת!
|
|
|
|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: תודה לך פרופיל שנפתח לפני 3 שבועות, לא ברור איך שרדנו כאן לפני שהגעת! תודה לך, פרופיל עם פנים חשופות בן 46 בלי ילדים או מישהו כבר בכלל טיפה להתבייש ממנו. הפוסט לא נועד לך, אף אחד לא יעשה לך דוקס לא נשאר מה. נועד לכל אותם נשים פה שלא מבינים איך הגיעו למספר שלהם אחרי שהם חתכו גבר רעיל. כל הכבוד ישלך זמן יותר ממני בכלוב, בטח גם בבדסמ, אפילו תואר, זה אומר שאסור לי לכתוב פה בפורום נכון? כי למה הזמן שלי באתר רלוונטי? משחקי פזמ של הכלוב אשכרה🤣 |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
חס וחלילה שאסור לך לכתוב פה בפורום. אבל רק להכנס לאתר, וישר להטיף לאחרים שנמצאים בו כבר נצח, זה קצת מוזר.
בטח כשאתה כותב "קיוויתי שמישהו אחר יכתוב על זה לפני, אבל אף אחד לא עושה את זה, אז אני" אתה באמת מנסה להגיד שאחרי 3 שבועות אתה יודע אם מישהו אחר כתב על זה לפניך או לא? אז או שזה פרופיל כפול של מישהו אחר מהאתר (נוגד את חוקי האתר) או שזה ממש יהיר מצידך. לא יודע. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: חס וחלילה שאסור לך לכתוב פה בפורום. אבל רק להכנס לאתר, וישר להטיף לאחרים שנמצאים בו כבר נצח, זה קצת מוזר.
בטח כשאתה כותב "קיוויתי שמישהו אחר יכתוב על זה לפני, אבל אף אחד לא עושה את זה, אז אני" אתה באמת מנסה להגיד שאחרי 3 שבועות אתה יודע אם מישהו אחר כתב על זה לפניך או לא? אז או שזה פרופיל כפול של מישהו אחר מהאתר (נוגד את חוקי האתר) או שזה ממש יהיר מצידך. לא יודע. וואו אתה פשוט כזה חכם איך לא חשבתי עלזה, עלית עליי אני הוא הפישינג תגיד מאסטר, למה לא העלת אתזה? למה חצי מהמדינה לא מודעת? למה אני מספר לאנשים טכנולוגיים או עורכי דין והתגובה שלהם זה: "מה תרוצה לאמר לי שהם יכולים לראות תמספר שלי שאני מקלל אותם"🤣 אז כן גאון, ביררתי לפני עם הבעלים של האתר, לא נראה שמישהו העלה עלזה, נב? יש אפשרות לראות פוסטים אחורה בפורום, ואפשרות גם לראות פוסטים בפורום בלי להרשם... ומאיפה לך שלא הרצתי scrap על האתר לחפש אם מישהו העלה לפני? מה שאני לא מבין, מה אכפת לך? כל הפוסט פה נועד נטו שנשים פה שעוברות לטלגרם לא יפלו על חולי נפש שישר יקחו תמספר האישי שלהם ויטרידו אותם, למה אתה צריך לבוא ולהגיב אתזה? נשבע לך אם מישהו אחר היה מעלה אתזה לא הייתי מעלה אתזה, ההפך לא רציתי לעלות אתזה כי ידעתי שאנשים כמוך יגיבו לי, פשוט לי אישית? הפריע לי לדמיין את הבנות שעוברות לטלגרם עם מישהו והוא מוצא תכתובת המלאה שלהם ומתחיל להטריד אותם כי הוא פיתח אובססיה, כי לצערי? אני מכיר סיפורים כאלה אישית והייתי צריך לנסות לעזור. מפריע לי ממש לדמיין שיש פה קצינים ששולחים תמונות של הזין פרטים אישיים ועוברים לטלגרם. יש אנשים שלא היה אכפת להם, לי כן לצערי. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
Cool story bro
|
|
|
|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
teacher(שולט) • 22 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: תודה לך, פרופיל עם פנים חשופות בן 46 בלי ילדים או מישהו כבר בכלל טיפה להתבייש ממנו. הפוסט לא נועד לך, אף אחד לא יעשה לך דוקס לא נשאר מה. נועד לכל אותם נשים פה שלא מבינים איך הגיעו למספר שלהם אחרי שהם חתכו גבר רעיל. כל הכבוד ישלך זמן יותר ממני בכלוב, בטח גם בבדסמ, אפילו תואר, זה אומר שאסור לי לכתוב פה בפורום נכון? כי למה הזמן שלי באתר רלוונטי? משחקי פזמ של הכלוב אשכרה🤣 איש אחד פעם אמר שאדם צריך ללמוד לשלוט על עצמו לפני שהוא עומד לשלוט במישהו אחר. ואתה, הרמלסלי, איבדת את זה די מהר ובקשר לפוסט המקורי שלך, זה חדשות של שנה שעברה. לא יודע מתחת לאיזה סלע יצאת, אבל השנה שנת 2026, יש כבר רובוטים בצורה של כלב וכולם יודעים שאין פרטיות. |
|
|
|
|
לפני שעה •
22 במאי 2026
לפני שעה •
22 במאי 2026
► teacher כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: תודה לך, פרופיל עם פנים חשופות בן 46 בלי ילדים או מישהו כבר בכלל טיפה להתבייש ממנו. הפוסט לא נועד לך, אף אחד לא יעשה לך דוקס לא נשאר מה. נועד לכל אותם נשים פה שלא מבינים איך הגיעו למספר שלהם אחרי שהם חתכו גבר רעיל. כל הכבוד ישלך זמן יותר ממני בכלוב, בטח גם בבדסמ, אפילו תואר, זה אומר שאסור לי לכתוב פה בפורום נכון? כי למה הזמן שלי באתר רלוונטי? משחקי פזמ של הכלוב אשכרה🤣 איש אחד פעם אמר שאדם צריך ללמוד לשלוט על עצמו לפני שהוא עומד לשלוט במישהו אחר. ואתה, הרמלסלי, איבדת את זה די מהר ובקשר לפוסט המקורי שלך, זה חדשות של שנה שעברה. לא יודע מתחת לאיזה סלע יצאת, אבל השנה שנת 2026, יש כבר רובוטים בצורה של כלב וכולם יודעים שאין פרטיות. עצוב לי שאני צריך לענות, אבל זו ההודעה האחרונה פה שאני עונה לטרולים. כתוב בפרופיל שלי בשביל לשלוט צריך ללמוד קודם לשלוט בעצמך, כתוב לי בפרופיל שאני שולט או נשלט? אם הייתי שולט בעצמי הייתי שולט על עוד בנות שאני מכיר, אבל אני לא עושה אתזה כי אני לא שולט בעצמי וישלי אחריות לפני שאני לוקח אחריות על עוד אדם, הלוואי כולם היו ככה. כן גבר רובוטים בצורה של כלב, סהכ רציתי שיהיה פה מודעות לזה, אני מכיר תנושא אישית ולאף אחד אין מושג. לא מבין למה זה מפריע לכם שוב תזכירו לי? |
|
|
|
|
לפני שעה •
22 במאי 2026
לפני שעה •
22 במאי 2026
teacher(שולט) • 22 במאי 2026
מזכיר לך - כי לא חידשת כלום.
הפוסט שלך הוא שופוני קלאסי. יש פה כמה כאלה. זה לרוב נגמר בפרופיל חדש. היית פשוט יכול לכתוב ״היי, אני חדש פה, מה העניינים?״ וזה היה מתפתח אחרת לגמרי. במקום זה בחרת לספר לנו משהו שכולם יודעים, בלי באמת להוסיף משהו, והדבר הראשון שעשית אחר כך זה cheap shot לא נראה מבטיח במיוחד.. קצת באסה שאתה צריך לענות לכל כך הרבה טרולים, אז אולי רק תענה על השאלה הזו - מה מענין אותך ב-bdsm? |
|
|