ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

DDLG- למה תמיד מחפשים ליטליות?

kinky baby kinky baby
לפני חודש • 13 ביוני 2026

DDLG- למה תמיד מחפשים ליטליות?

kinky baby • 13 ביוני 2026
ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת

אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ

אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות:
ליטליות- דמוי תינוקת
מידליות- דמוי נערה
ביגיות- מישהי גדולה

או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני
    התגובה האהובה בשרשור
Drizztpool Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
תיארתי לעצמי שאו שלא הבנתי את השאלה או שזו שאלה לא הגיונית, מסתבר שהראשון הוא הנכון - לא הבנתי את השאלה (מהכותרת, כשקראתי את הפוסט הבנתי, מן הסתם, לכן אני עונה עליה).
לא יודע אם כולם מחפשים ליטליות, או שיש קורלציה בין קהילת ה-DDLG לקהילת ה-ABDL, אבל כמו שאני רואה את הדברים יש הרבה מאד יתרונות ב"מידל" ולא "ליטל", לפחות בעיניי.

יכול להיות שהנטיה העיקרית של דאדיז היא לחפש מישהי שהיא ממש ילדה (קרי: ליטלית), כי שם המוטיבים המשמעותיים של להיות דאדי מתבטאים עבור רוב האוכלוסיה (אני מדבר על אוכלוסיית הדאדיז). מעבר לזה, עבור דאדיז (אני מניח, לא מניסיוני האישי) לרוב יש הפרדה משמעותית בין הקינק DDLG לבין מיניות, בעיקר *בגלל* שהם מחפשים להיות דאדיז לילדה קטנה.

עבורי אישית שניהם (או שתיהן - ליטל ומידל) מתאימים, כי אני מוצא יתרונות בכל אחד מהם. אבל קטונתי מלענות על השאלה עבור "כולם".
אגב, חיתול ומוצץ זו ממש הגזמה לכיוון הליטל, לא כל ליטל צריכה/רוצה להיות ממש תינוקת.
ילדת קסם ילדת קסם​(מזוכיסטית)​{spankindan}
האמת שלא נתקלתי בבעיה הזו.
הרוב המוחלט של דאדיז/דמויי דאדיז שהכרתי - מחפשים בדיוק את המידלית, ואפילו אגדיל ואומר שחלקם בעיקר מחפשים נשלטת קינקית שתקרא להם אבא כשהם מזיינים אותה, יותר מאשר להבין את ה"תפקיד" באמת, או לעשות איזשהי הפרדה בין מיניות ובין דדלג (לא שזו חובה כמובן).
אבל אכן, רווח גם לחפש את הליטלית "על מלא" (לאו דווקא חיתולים, אגב) - אבל לא הייתי ממהרת להכריז שיש "רק" או שמחפשים "תמיד". צריך להציג נכון את מה שאת מחפשת, ויגיעו אלייך (בעיקר) אלו שרלוונטים icon_smile.gif

ואגב, כשהייתי יותר בתחום (דדלג לא מיני, לכיוון מידלי כלשהו), בקושי נתקלתי במישהו שחיפש ליטלית-תינוקת חיתולים, מוצצים, וכו'.

(לפני שהאינבוקס שלי יחטוף - אני *לא* ליטלית/תינוקת, וממש לא מחפשת אף אחד.)

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון יונ' 14, 2026 3:26 am, סך-הכל נערך 2 פעמים
Sirene Sirene​(נשלטת)
Sirene​(נשלטת) • 13 ביוני 2026
בכלל לא הכרתי את המנעד הזה, ודמיינתי את כולן כמו מידליות. לפי מה שרד כתבה אני כנראה ממש לא היחידה.
bossdog bossdog
bossdog • 13 ביוני 2026
אני מכליל לצורך הדיון.

הרוב המוחלט של השולטים שאומרים שמתחברים לddlg, בדרך כלל מחפש דווקא מידליות, בלי שהם יודעים שזה מה שהם מחפשים.
הם לא רוצים, או לפחות אין להם את הכלים להתמודד עם ליטלית, או מידלית מרדנית ושובבה "אמיתית".
חלקם אפילו לא יכירו את ההבדל בין המושגים.

הרבה מהם באמת מחפשים מישהי קינקית שתקרא להם "אבא", או "דאדי" במיטה
ושתהיה מנטלית במקום שיותר קל להשפעה, כי אין להם את היכולת המנטלית להאפיל על מישהי "ברמתם". אז השאיפה לתחום מגיעה יותר מהמקום הזה, ופחות מהצורל האהבי העמוק הזה של - להוביל, לחנך ולקחת, מישהי ולעשות איתה דרך מנטלית משמעותית.

מה גם שרובם ממש סולדים מהתנהגות ילדותית עמוקה, וזה יעורר בהם סלידה כי הם יקשרו את זה לפדופיליה וכו.
או יזלזלו ביכולת המנטלית שלך להיות בנאדם בוגר עם דעות לפעמים. ותקבלי יחס של "תינוקי" בלי קשר לכלום.

לכל הפחות הם באמת לא יצליחו להחזיק מרחב שמאפשר לליטלית להיות ליטלית, בלי שהם יהפכו את עצמם, או את המיניות שבזה למרכז האירוע.

המניסיון שלי, אני נתקלתי ביותר מידליות, אולי כאלו שנוטות טיפה לליטל, אבל ממש על הגבול בין לבין. מאשר ליטליות של ממש.
וגם הן, לא באמת צריכות להימשך לטיטולים ומוצצים כדי להיות תחת הכותרת הזו.

ההכללה הגסה נוצרה, בעיני, כי נכנסו לעולם הזה אנשים, שלא באמת מבינים את המשמעות, את הדקויות, ואת הצורך המנטלי העמוק, בלהיות במקום הזה של ליטלית, או אבא שמאפשר לה להיות.

Ddlg זו דינמיקה יפייפיה שאני אישית שם אותה בטופ בשבילי

אבל היא מאבדת הרבה מהערך והעומק שלה
כשעושים בה שימוש שגוי.
ואפילו יכולים לגרום לנשלטת, או כל אישה שמתחברת לרעיון, להרגיש רע עם עצמה, נטו כי הם לא יודעים ולא מבינים את המשמעות של הדינמיקה.
ילדת קסם ילדת קסם​(מזוכיסטית)​{spankindan}
bossdog כתב/ה:
אני מכליל לצורך הדיון.

הרוב המוחלט של השולטים שאומרים שמתחברים לddlg, בדרך כלל מחפש דווקא מידליות, בלי שהם יודעים שזה מה שהם מחפשים.
הם לא רוצים, או לפחות אין להם את הכלים להתמודד עם ליטלית, או מידלית מרדנית ושובבה "אמיתית".
חלקם אפילו לא יכירו את ההבדל בין המושגים.

הרבה מהם באמת מחפשים מישהי קינקית שתקרא להם "אבא", או "דאדי" במיטה
ושתהיה מנטלית במקום שיותר קל להשפעה, כי אין להם את היכולת המנטלית להאפיל על מישהי "ברמתם". אז השאיפה לתחום מגיעה יותר מהמקום הזה, ופחות מהצורל האהבי העמוק הזה של - להוביל, לחנך ולקחת, מישהי ולעשות איתה דרך מנטלית משמעותית.

מה גם שרובם ממש סולדים מהתנהגות ילדותית עמוקה, וזה יעורר בהם סלידה כי הם יקשרו את זה לפדופיליה וכו.
או יזלזלו ביכולת המנטלית שלך להיות בנאדם בוגר עם דעות לפעמים. ותקבלי יחס של "תינוקי" בלי קשר לכלום.

לכל הפחות הם באמת לא יצליחו להחזיק מרחב שמאפשר לליטלית להיות ליטלית, בלי שהם יהפכו את עצמם, או את המיניות שבזה למרכז האירוע.

המניסיון שלי, אני נתקלתי ביותר מידליות, אולי כאלו שנוטות טיפה לליטל, אבל ממש על הגבול בין לבין. מאשר ליטליות של ממש.
וגם הן, לא באמת צריכות להימשך לטיטולים ומוצצים כדי להיות תחת הכותרת הזו.

ההכללה הגסה נוצרה, בעיני, כי נכנסו לעולם הזה אנשים, שלא באמת מבינים את המשמעות, את הדקויות, ואת הצורך המנטלי העמוק, בלהיות במקום הזה של ליטלית, או אבא שמאפשר לה להיות.

Ddlg זו דינמיקה יפייפיה שאני אישית שם אותה בטופ בשבילי

אבל היא מאבדת הרבה מהערך והעומק שלה
כשעושים בה שימוש שגוי.
ואפילו יכולים לגרום לנשלטת, או כל אישה שמתחברת לרעיון, להרגיש רע עם עצמה, נטו כי הם לא יודעים ולא מבינים את המשמעות של הדינמיקה.

אני קצת רוצה להפוך את התגובה הזו למאמר, להדפיס, ולחלק.
super daddy super daddy​(שולט)
לפני חודש • 14 ביוני 2026
super daddy​(שולט) • 14 ביוני 2026
מוזמנת להיכנס לפוסט אצלי בבלוג שפירסמתי בנושא. בשורה התחתונה מידליות זאת התת קבוצה המועדפת עליי.
Master Bruce Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 14 ביוני 2026
כי אז היו קוראים לזה DDMG או DDBG?
diaperloverr diaperloverr
diaperloverr • 14 ביוני 2026
כשמו כן הוא little משמעו תינוקי לדעתי
BluePuppy BluePuppy​(נשלטת)

Re: DDLG- למה תמיד מחפשים ליטליות?

BluePuppy​(נשלטת) • 14 ביוני 2026
kinky baby כתב/ה:
ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת

אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ

אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות:
ליטליות- דמוי תינוקת
מידליות- דמוי נערה
ביגיות- מישהי גדולה

או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני

אני מזדהה!
אני לגמרי מרגישה מידלית
וכן גם קטנה יותר אבל לא תינוקת
מה רע בלהיות בת 5😭