|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
בהיי ובדרופ
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 ביולי 2026
יצא לי לאחרונה להתקל בבלוגים של נשלטים ונשלטות שתארו מצב של דרופ אחרי סשן, ולפי התיאור שלהם השולט/ת לא מעוניין לשמוע מהם אחרי וכשהם במצב הזה. זה העלה בי כמה שאלות:
* האם לפני שאתם נכנסים לסשן אתם מתאמים ציפיות לגבי תקשורת אחרי הסשן וספציפית לדרופ? * האם תעדיפו לוותר על סשן עם שולט שלא יהיה שם לדרופ, או שאתם לוקחים בחשבון את זה כחלק מהמחיר? * לשולטים - האם בקשר של סשנים בלבד אתם מעדיפים להיות עם הנשלט בדרופ או מסתפקים באפטרקייר? |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 6 ביולי 2026
המקרה היחיד שבו לא אהיה שם לדרופ הוא אם לא אדע עליו.
לא הבנתי מה זאת אומרת שהשולט לא מעוניין לשמוע מהם כשהם במצב כזה. מה, אין לו קשר לעניין? הוא עובר אורח תמים? מה גם שאם אסשן מישהי, כנראה שיהיה לי אכפת ממנה, אז בוודאי שארצה להיות שם עבורה ברגעים האלה. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 6 ביולי 2026
מעטים השולטים שנתקלתי בהם שידעו להיות בשלב של דרופ שמתרחש ביום שאחרי או בכמה ימים שאחרי אז כיום (או ליתר דיוק בתקופה שכן הסתשנתי עם אחרים) אני לוקחת את זה כמחיר אוםציונאלי, גם אם אומרים לי שכן יהיו זמינים בימים של האחרי
מה שכן, לא מוכנה (שוב, כרגע כבר לא רלוונטי אבל בתיאוריה) להיכנס לסשן בלי שיש לי אפטרקייר והנחתה |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 6 ביולי 2026
לא משנה מה רמת ההיכרות שלי עם נקשרת, ברגע שלקחתי על עצמי לעשות לה סשן, אני אחראי מבחינתי לשלומה עד שהיא חוזרת לשגרה הרגילה שלה, לא משנה כמה זמן זה לוקח.
אם מישהי כותבת לי שהיא בדרופ, אני אמצא את הדרך הטובה ביותר לטפל בזה. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
ילדת קסם(מזוכיסטית){spankindan} • 6 ביולי 2026
יצא לי להסתשן רק בתוך קשרים (או קשרים בתהליך בנייה), ותמיד הייתה לי הוודאות שהצד השני יהיה זמין עבורי אם אצטרך - בין אם דוסקס מראש, או פשוט, מלכתחילה אופי הקשר והאדם, הבהירו את זה.
יותר חשוב לי לדון מראש באיך נכון לכל אחד מהצדדים לנחות ברגעים לאחר מכן, עבורי במיוחד רלוונטי בסשן קשוח/מפרק או מספייס ממושך. לא בהכרח חשובה לי הזמינות לדרופ - במיוחד אם היה מדובר בסשן עם אדם לא קבוע, חדש מאוד, או לא קרוב. תמיד יש לי במי להיעזר שמבין, מכיר, ויודע איך לעזור - ויש מצבים שדרוש לי הדיוק הזה, וזה לא הזמן הנכון ללמד אדם חדש, או להסביר תוך כדי שהדרופ מתרחש. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
Curious B • 6 ביולי 2026
חד משמעית מעדיפה לוותר.
הבעיה היא שבזמן אמת לפעמים קשה לזהות שזה דרופ, אם את בן אדם קצת moody גם ככה. אני לא לקחתי בחשבון שיכול להיות דרופ 4 ימים אחרי, גם ככה החיים היו רווי סטרס באותה תקופה, ובסופו של דבר זה התבטא אצלי במצב נפשי שאני חושבת שהצד השני התקשה להתמודד איתו. בקיצור, גם אם עושים תיאום ציפיות לפני, לא תמיד השולט נמצא שם בפועל. בדיעבד, ברור שהייתי מעדיפה להימנע ממצב כזה. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 6 ביולי 2026
אני חושבת שאף פעם לא היה לי דרופ…
יש לי במהלך הסשן עצמו לפעמים שינויי מצב רוח וטריגרים. אבל אולי זה באמת שונה כשזה בתוך מערכת יחסים זוגית שגם ככה יש בה דינמיות של מצבי רוח משתנים והתמודדות איתם. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
T i n y d a n c e r(נשלטת) • 6 ביולי 2026
אני כתבתי פוסט על זה שבוע שעבר
הדרופ זה משהו בלתי נמנעת זה לדעת איך להתמודד איתו וכן לא תמיד יודעים מתי זה יקרה אבל לרוב סביר להניח שהוא לא יהיה שם פיזי שזה קורה אני לא אכנס לקשר אם מי שמולי לא יהיה שם גם אחרי הסשן אז אין לחשוב על לוותר זה כל עניין של תקשורת |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 6 ביולי 2026
לעניות דעתי, טיפול והתייחסות לדרופ שאחרי סשן (בדרך יום-יומיים אחרי, לפעמים יותר) הוא חלק בלתי נפרד מהאפטרקר, שהוא חלק בלתי נפרד מהסשן.
אני תמיד מתאם ציפיות לפני סשן, תמיד זמין למסושן-ת בימים שאחרי, על מנת לוודא שאם יש דרופ - אני שם כדי לעזור. המקרה היחיד, כמו שציין זאלופון לפני, שאני לא שם לסייע בדרופ הוא כשלא מעוניינים בי שם. היו מקרים מעולם, לא הרבה, אבל היו. לא רוצה לשפוט אף אחד או אחת, אבל לשיטתי ולדעתי סיוע / טיפול במקרה של דרופ של אחרי סשן הוא חלק מהאפטרקר, שהוא חלק מהסשן. |
|
|
| תושבת חוץ(נשלטת) |
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
לפני 10 ימים •
6 ביולי 2026
תושבת חוץ(נשלטת) • 6 ביולי 2026
הסשנים הם חלק מהקשר וברור שבין לבין מפגשים פיזיים יש שיחות, עיבוד של חוויות משותפות ושיתוף הדדי.
לטעמי סשן לא יכול להתרחש כמשהו חד פעמי, שטחי ונטול רגש וחיבור. וכן, אם לא הובן מדבריי , יש פה אחריות הדדית. השולט להיות שם ברגעים של קושי והנשלטת להיות תקשורתית מספיק להביע רגש ולא להתמודד לבד. |
|
|