| LUNA and DADDY{Discipline} |
לפני 7 שעות •
17 באוג׳ 2026
גולדן שאוור
לפני 7 שעות •
17 באוג׳ 2026
LUNA and DADDY{Discipline} • 17 באוג׳ 2026
השולט שלי חובב גולדן שאוור ופעם הוא דרש שאבצע אקט מסויים ורציתי לשמוע את דעתכם. אם זה קרה למישהו גם אשמח במיוחד לשמוע מנסיון. קרה למישהו פעם ששולט ביקש ממנו בבית קפה להשתין על הרצפה, והוא באמת עשה את זה? 😳
האם לדעתכם זה משהו שבכלל סביר לעשות, או שזה ממש לא מקובל? |
|
|
| kinky toyboy{Adora Bell} |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
kinky toyboy{Adora Bell} • 17 באוג׳ 2026
לבקש לא עולה כסף
אם לא מתאים לשני הצדדים זה פשוט לא. בגדול, לא הייתי רוצה לשבת בבית קפה כזה.... |
|
|
| The Evil Smurfette |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
The Evil Smurfette • 17 באוג׳ 2026
כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה? או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה? |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 17 באוג׳ 2026
המבלים במקום לא צריכים להכנס לתא שירותים ולגלות שהוא מוצף בשתן, והעובדים של בית הקפה עובדים מספיק קשה גם בלי שתכפו עליהם את הקינק שלכם.
אם אתם לא מנקים אחריכם - אל תעשו את זה במקום ציבורי. זה מאד לא לעניין לכפות על אחרים להשתתף בקינק שלכם. |
|
|
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה? או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה? על הרצפה ליד השולחן שלנו. ממש ליד כל שאר השולחנות. |
|
|
| The Evil Smurfette |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
► LUNA and DADDY כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה? או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה? על הרצפה ליד השולחן שלנו. ממש ליד כל שאר השולחנות. אתם לא באמת מצפים לתשובה רצינית פה. אבל אחלה פוסט לידים |
|
|
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: ► LUNA and DADDY כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה? או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה? על הרצפה ליד השולחן שלנו. ממש ליד כל שאר השולחנות. אתם לא באמת מצפים לתשובה רצינית פה ברור שיתקבלו גם תשובות מזלזלות. הרי אנחנו בישראל... קינק שיימינג זה לא גבול בחוקי האתר. אבל אני יותר מאשמח לתשובות אמיתיות, וגם לדעת לכמה יצא אקט כזה. או לכמה יש עניין בדבר כזה. וגם מה אתם חושבים שהייתם עושים אם מישהו היה דורש ממכם לבצע כזה דבר. |
|
|
| המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 17 באוג׳ 2026
לא.
עלי לא מקובל. אין לי עניין שאנשים יסתכלו עלינו בצורה מביכה, מרחמת, מוזרה וחסרת הבנה ויזמינו לי משטרה... 😉😉 |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 17 באוג׳ 2026
► LUNA and DADDY כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: ► LUNA and DADDY כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה? או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה? על הרצפה ליד השולחן שלנו. ממש ליד כל שאר השולחנות. אתם לא באמת מצפים לתשובה רצינית פה ברור שיתקבלו גם תשובות מזלזלות. הרי אנחנו בישראל... קינק שיימינג זה לא גבול בחוקי האתר. אבל אני יותר מאשמח לתשובות אמיתיות, וגם לדעת לכמה יצא אקט כזה. או לכמה יש עניין בדבר כזה. וגם מה אתם חושבים שהייתם עושים אם מישהו היה דורש ממכם לבצע כזה דבר. הו לא, אין לכם פה זכות לצעוק קינק שיימינג. אתם רוצים להכנס לתוך בית עסק שרישיון העסק שלו מותנה בשמירה על בריאות הציבור, ושיושבים בו אנשים וונילים, ולכפות עליהם את הבדסמ שלכם בלי להתחשב בדבר מלבד הקינק שלכם. |
|
|
| The Evil Smurfette |
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
17 באוג׳ 2026
אין פה שום קינק שיימינג, בדיוק יש לי פיפי ואני אשמח להשתין למישהו בפה.
אבל, עניין הישראליות קלעת בול. זה שאנחנו חוצפנים פה, לא אומר שאתם יכולים להגיע למקום פומבי ולהפוך אותו לחדר משחקים פרטי שלכם. האנשים מסביב לא ביקשו להיות חלק מזה. ועדיין לא ענית על השאלה, מי ינקה את זה? |
|
|