סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפוזה הוירטואלית בפורום-פושטת מדיה במועדון (הגיגים אינטימים)

ממש גרוע​(אחר)
לפני 20 שנים • 20 ביולי 2004

הפוזה הוירטואלית בפורום-פושטת מדיה במועדון (הגיגים אינטימים)

ממש גרוע​(אחר) • 20 ביולי 2004
כשאני קורא פרופיל או מודעה של כמה מלכות פה בפורום,

נוטפת מן הפרופיל הרבה פוזה או תסלחו לי בלשון יותר עממית תפיסת תחת.

לעיתים אפשר שאם אתה עבד, תחלש דעתך מכל מה שאתה קורא,

כאילו אותה מלכה היא לא פחות מאשר מלכת היופי של ישראל או במקרה הטוב--של צפון תל אביב.

ואתה מרגיש שאתה סתם איזה אחד מבין מליוני עבדים.

אך האם כל הפוזה הזאת יש בה מן האמת?

זאת תוכל לגלות רק כשתגיע לעולם האמיתי. ולצורך העניין---המועדון.

בפעם הראשונה כשהגעתי למועדון, הבנתי מה המשמעות "וירטואלי".

רק כשאתה מגיע לעולם האמיתי אתה מבין שהוירטואלי הוא שקר אחד גדול,

והשקר הוא הוא כוחו של העולם הוירטואלי. זהו קסמו. יכולת ההתחזות,

ובמילה אחת--

פוזה.

כשם שיכולתו של הלוויתן העצום תיעלם כשיצא מן המים,

כך הפוזה מאבדת את מדיה בעולם האמיתי. רק שם, אתה מבדיל בין מה שכתוב ובין מה שעשוי.

ואם אתה שווה, כך באמת תרגיש במועדון.

ברוכים הבאים לעולם האמיתי.
@buba@​(נשלטת)

Re: הפוזה הוירטואלית בפורום-פושטת מדיה במועדון (הגיגים אינטי

@buba@​(נשלטת) • 20 ביולי 2004
עבד אינטימי כתב/ה:

אך האם כל הפוזה הזאת יש בה מן האמת?

זאת תוכל לגלות רק כשתגיע לעולם האמיתי. ולצורך העניין---המועדון.

בפעם הראשונה כשהגעתי למועדון, הבנתי מה המשמעות "וירטואלי".

רק כשאתה מגיע לעולם האמיתי אתה מבין שהוירטואלי הוא שקר אחד גדול,

והשקר הוא הוא כוחו של העולם הוירטואלי. זהו קסמו. יכולת ההתחזות,

ובמילה אחת--

פוזה.

כשם שיכולתו של הלוויתן העצום תיעלם כשיצא מן המים,

כך הפוזה מאבדת את מדיה בעולם האמיתי. רק שם, אתה מבדיל בין מה שכתוב ובין מה שעשוי.
.

לדעתי אתה סתם עושה הכללות .נכון שוורטואליות מאפשרת התחזות ושקרים ועוד כל מיני דברים ,אבל זה לא אומר שצריך לשלול בצורה כזאת .

התחום בדסמ הוא תחום שמחייב בהתחלה וורטואליות , כדי ללמוד , להכיר, לקרוא ,לנסות לגלות את עצמך ...........
לא כולם יכולים ישר להיחשף ולהיזרק למים עמוקים . יש הרבה זוגות ש"ורטואליות השקרית" עזרה לכם להכיר ולהפוך לזוג . הרבה פעמים שמעתי שהוורואליות גורמת לאנשים להפתח ולראות מעבר לקליפה החיצונית .

תחשוב על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 20 ביולי 2004
יש מן האמת במה שאתה כותב ואין ספק שבין הוירטואלי והמציאות יש פערים שיכולים לנטות לשני הצדדים (לפעמים מי שלא עשתה עליך רושם בכתיבתה מתגלה כבחורה מקסימה ונבונה ולפעמים להיפך). מצד שני, וזה מתקשר לנושא שהעלתה לירז לגבי העטיפה החיצונית של הבדסמ, כשמגיעים למועדון או בכלל לעולם החוץ-וירטואלי, מה שמדבר הוא המראה, טון הדיבור, המבט, הכריזמה, המגע. כל אלה כבודם במקומם מונח, אבל הם יכולים להסתיר לא פחות משהם מגלים, ולוקח זמן להגיע למה שיש מאחוריהם. ישנם בוודאי שולטים מופלאים, אינטליגנטים ומוכשרים שיכולים להוביל סאבית בצורה פנומנלית, אלא שהטבע לא בירך אותם במראה גברי, קול עמוק, יכולת שיחה מרשימה או סנטימטרים עודפים. במועדון אף אחת לא תקשיב להם מספיק כדי לגלות את הכוח הטמון בהם, והבמה שלהם היא פה, היכן שמאפיינים חיצוניים ופיזיקליים מושתקים. באותו אופן, יש כאלה שנראים מצוין, מדברים חלקות ונוטפים כריזמה שאין מאחוריה כלום.
לדעתי הוירטואליה והמציאות פחות או יותר משלימות זו את זו ויוצרות יחד תמונה מלאה יותר של האדם מאשר כל אחת יכולה ליצור לחוד.
סאב למרותך​(לא בעסק)
סאב למרותך​(לא בעסק) • 20 ביולי 2004
אני חייב להסכים עם אינטימי... אמנם הייתי רק שלוש פעמים במועדון, אבל כשאתה כאן, בעולם הוירטואלי, ואתה מדמיין איך זה יהיה לעבור לעולם האמיתי, ולהגיע למועדון סאדו, אתה מצפה להרים ולגבעות...
ובסוף, כשאתה מגיע - אתה מגלה את עצמך במרתף קטן עם המון אנשים רגילים, רובם מבוגרים ולא מושכים במיוחד, כאשר רבים מהם גם מחזיקים מעצמם יותר מדי

(בלי לפגוע באף אחד)
RONY^​(אחרת)
RONY^​(אחרת) • 20 ביולי 2004
לכן עדיף לשים תמונה אמיתית בפרופיל, לא לעלות עם האף מעל הפופיק.
יש המון מלכות , מעטות מאוד הן אמיתיות לחלוטין. מסכימה שהיציאה לעולם המציאות היא משנה פנים בכלל..
שאקטי

אינטימי יקר

שאקטי • 20 ביולי 2004
אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותך במועדון.
יפה ומסור ומלא קשב והערצה למלכה שאותה שירתת באותו הערב.
מאז היו לנו כמה שיחות וכמה מפגשים ובכולם הדגשת את האהבה שלך לנשים ואת התקווה שלך למצוא מלכה אמיתית מהחלומות.
אתה סאב מצויין וגבר מצויין (וגם תמים ונאיבי, כך קיויתי) - אז מה קורה להודעות שלך בתקופה האחרונה? לא מתאים בכלל. מה אכפת לך מי אומר מה ועל מי? אולי קראת יותר מדי בפורום המריבות?
BBW
BBW

רוצה טישו?

BBW • 20 ביולי 2004
אתה צריך להבין משהו חשוב, לכל אחד יש את הזכות להציג את עצמו איך שירצה. לך זה יכול להראות כפוזה או תפיסת תחת, למישהו אחר זה יכול להראות אותנטי לחלוטין (על טעם ועל ריח...) אני יכולה להיכנס איתך לדיון פילוסופי מתיש על משמעות מראה חיצוני בתוך חברה. החברה קובעת לנו היום מה זה יפה ומה לא. שגבוה ורזה זה סבבה. נמוך ושמן מכוער. אני לא מוכנה שאף אחד יקבע לי מה יפה ומה לא יש לי את הסטנדרטים שלי. הרבה מאוד פעמים אדם לא יכול להראות לי אבל אחרי שאכיר אותו יותר לעומק פתאום אמצא בו יופי שלא ראיתי לפני כן. וזה קרה לי כבר. יופי מורכב מהמון גורמים, זה לא רק מבנה פנים או מבנה גוף. הרבה פעמים יש אנשים שחושבים על עצמם דברים טובים. מה רע בזה? האם אני צריכה להיות בלונדינית חטובה 1.90 עם עיניים כחולות כדי להיחשב לחלומו הרטוב של כל גבר? האם אני צריכה להיות כזאת כדי להצדיק את המילה "יפה" לעצמי? אני יפה בשביל עצמי (ואם אין אני לי מי לי?). יכול להיות שיהיו כאלה שיחליטו שלא ויהיו כאלה שכן. זה לא ממש משנה שאני בשביל עצמי יפה. לא מעניין אותי מה אומרים מסביב.
אתה צריך להבין שלחיות בחברה שיטחית ורדודה כמו שלנו זה ממש לא פשוט ואם יש מלכה שתופסת תחת וקוראת לעצמה "יפה" אז תפרגן מה קרה? למה שלא תרגיש יפה? מה זה משנה אם בעינך היא לא? האמת שאני מוצאת את ההודעה שלך קצת שיטחית ודי מתבכיינת.
תפיסת תחת אתה אומר? עבור למלכה הבאה. יש פה כמה לא?

שיהיה לך בהצלחה
icon_rolleyes.gif
אריאנה​(שולטת)
לפני 20 שנים • 21 ביולי 2004

Re: רוצה טישו?

אריאנה​(שולטת) • 21 ביולי 2004
BBW כתב/ה:
אתה צריך להבין משהו חשוב, לכל אחד יש את הזכות להציג את עצמו איך שירצה. לך זה יכול להראות כפוזה או תפיסת תחת, למישהו אחר זה יכול להראות אותנטי לחלוטין (על טעם ועל ריח...) אני יכולה להיכנס איתך לדיון פילוסופי מתיש על משמעות מראה חיצוני בתוך חברה. החברה קובעת לנו היום מה זה יפה ומה לא. שגבוה ורזה זה סבבה. נמוך ושמן מכוער. אני לא מוכנה שאף אחד יקבע לי מה יפה ומה לא יש לי את הסטנדרטים שלי. הרבה מאוד פעמים אדם לא יכול להראות לי אבל אחרי שאכיר אותו יותר לעומק פתאום אמצא בו יופי שלא ראיתי לפני כן. וזה קרה לי כבר. יופי מורכב מהמון גורמים, זה לא רק מבנה פנים או מבנה גוף. הרבה פעמים יש אנשים שחושבים על עצמם דברים טובים. מה רע בזה? האם אני צריכה להיות בלונדינית חטובה 1.90 עם עיניים כחולות כדי להיחשב לחלומו הרטוב של כל גבר? האם אני צריכה להיות כזאת כדי להצדיק את המילה "יפה" לעצמי? אני יפה בשביל עצמי (ואם אין אני לי מי לי?). יכול להיות שיהיו כאלה שיחליטו שלא ויהיו כאלה שכן. זה לא ממש משנה שאני בשביל עצמי יפה. לא מעניין אותי מה אומרים מסביב.
icon_rolleyes.gif

כל מילה - בסלע...
ובעיקר - היופי הוא בעיני המתבונן
קרוליין​(שולטת)
קרוליין​(שולטת) • 21 ביולי 2004
לי זה כבר ברור מזמן שאנשים הם מאוד חזקים ומרשימים מאחורי מסך מחשב.
הרי אין מגן חזק יותר. אף אחד לא יכול לפגוע בך שאתה יושב מאחוריו ואתה יכול להיות מי שאתה רוצה.
אז זה דיי ברור שזה יקרה, רק צריך קצת מיומנות לדעת מי אמת ומי שקר.
ממש גרוע​(אחר)
ממש גרוע​(אחר) • 21 ביולי 2004
זאלופון כתב/ה:
יש מן האמת במה שאתה כותב ואין ספק שבין הוירטואלי והמציאות יש פערים שיכולים לנטות לשני הצדדים (לפעמים מי שלא עשתה עליך רושם בכתיבתה מתגלה כבחורה מקסימה ונבונה ולפעמים להיפך). מצד שני, וזה מתקשר לנושא שהעלתה לירז לגבי העטיפה החיצונית של הבדסמ, כשמגיעים למועדון או בכלל לעולם החוץ-וירטואלי, מה שמדבר הוא המראה, טון הדיבור, המבט, הכריזמה, המגע. כל אלה כבודם במקומם מונח, אבל הם יכולים להסתיר לא פחות משהם מגלים, ולוקח זמן להגיע למה שיש מאחוריהם. ישנם בוודאי שולטים מופלאים, אינטליגנטים ומוכשרים שיכולים להוביל סאבית בצורה פנומנלית, אלא שהטבע לא בירך אותם במראה גברי, קול עמוק, יכולת שיחה מרשימה או סנטימטרים עודפים. במועדון אף אחת לא תקשיב להם מספיק כדי לגלות את הכוח הטמון בהם, והבמה שלהם היא פה, היכן שמאפיינים חיצוניים ופיזיקליים מושתקים. באותו אופן, יש כאלה שנראים מצוין, מדברים חלקות ונוטפים כריזמה שאין מאחוריה כלום.
לדעתי הוירטואליה והמציאות פחות או יותר משלימות זו את זו ויוצרות יחד תמונה מלאה יותר של האדם מאשר כל אחת יכולה ליצור לחוד.

מסכים איתך בהחלט,
אך ההדגשה בדברי היתה שלולא המציאות יש והתמונה הוירטואלית תהא מאוד מעוותת.