סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לגבירתי שוקולית !!!

infinite​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 21 ביולי 2004

לגבירתי שוקולית !!!

infinite​(נשלטת) • 21 ביולי 2004
(לא צריך לענות ,גם ככה זה מכתב מביך לאללה אבל הרגשתי שאני רוצה וחייבת לכתוב את זה )

באתי אלייך כשפחה של כאב ,בחורה עם הרבה כעס פנימי ואת קיבלת אותי בחיבוק ענננק.
עם כל מה שהיה לי בפנים ,היה דבר אחד שתמיד היה חי ,משהו טוב בלב ,קבור עמוק תחת חזות קרירה ו"אפלה" .
תמיד האמנתי שאנחנו נולדים לבד ומתים לבד אך את גרמת לי להאמין שאין דבר כזה לבד כשיש לך
אהבה בלב וכשיש לך לתת מעצמך למישהו ,שפשוט זה משהו שכל הזמן נמצא איתך ומחבק כל הזמן כי זה פשוט אתה
האמיתי ואין בך בדידות יותר .
.שכולנו בפנים כמו ילדים קטנים שמחפשים שיחבקו אותם באופן אמיתי וכנה.
לא ידעתי איך לדבר כי מילים מכשילות וכואבות כי זה מה שידעתי ולכן לא דיברתי ,רק כתבתי לך שירים שצועקים כמו חיה פצועה
ולא מדברים אל האדם שבך אלא רק צועקים את הכאב שהיה בי . זה היה איגואיסטי ,אבל כנראה שהיה
צריך לצאת ,כמו כל חרא שצף ,בסופו של דבר ולא יכולתי לעשות משהו אחר.
ניסיתי לזעזע אותך , שלא יהיה לך מה לומר וגם את תגידי היא זבל ואז תהיה לי עוד הוכחה לשנאה העצמית ולכעס שחשתי..בשביל מה...לא יודעת...
אבל את לא איכזבת ועם אותו החיבוק שקיבלת אותי בהתחלה כשלא ידעת דבר עליי ,עם אותו החיבוק המשכת
והתעקשת להמשיך ,למרות שהיה לך את כל הזכויות שבעולם להעיף אותי לקיביני ולא להתעסק יותר עם בלגן רגשי ולהמשיך
לחיות את חייך בשלווה . וויתרת על השלווה ועל עצמך ונלחמת בכל השדים שלי יותר ממה שאני נלחמתי בהם ,ממש כאילו היו שלך .
לא ידעתי איך להתמודד עם זה שהנה מישהו מקבל אותי כי לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי ,אז כל
פעם המצאתי משהו אחר רע לעשות להעלות לי את האדרנלין המפוקפק הזה ,עד שנכנעתי...וביקשתי את עזרתך כי הבנתי
שחרא לי בעצם .
ואת היית שם לאורך כל הדרך ..
מה אני אגיד לך ,כל השנים האלה שפיספסתי וחזרתי לעצמי , לאדם שהייתי אמורה להיות אולי אבל הייתי
צריכה להתגונן...לא הבנתי ,שאינני צריכה להתגונן מפנייך ..לא יכולתי לסמוך על אף אחד כי ככה זה כשאדם
לא סומך על עצמו.
ואת המשכת להיות שם ..התעניינת כי באמת איכפת לך ולא כי "צריך להתעניין" , עשינו סשנים כי הרגשנו , ולא כדי לעשות פוזות
ולהרגיש יותר טוב עם חזות הדומית או השפחה ,אלא כי היינו עצמנו , בני אדם , שאחד מהם מפותח ובוגר רגשית עם לב ענק
והשני סתם לא יודע איך להתמודד עם החיים אבל האמת אוהב המון (:

והיום אחרי שנה וחצי , את העיניים אתן לך וזה עושה לי הכי כיף והכי טוב בעולם ,

גבירתי אני גאה להיות שלך , עשית ממני שפחה של אהבה ,שפחתך בגוף ובנפש
(נו את האהבה ,כאילו - דהההה icon_biggrin.gif )

עזבי אותך מכל השטויות ,פשוט אין ,אין עוד בן אדם כמוך בעולם ואין מה לעשות - נאדה ,גורנישט , כל מי שמכיר אותך באמת יודע (:
infinite​(נשלטת)
בקיצור...סליחה כזה כאילו... icon_redface.gif

ו..פשוט תודה לך , על כל מה שאת
שוקולית​(שולטת)
שוקולית​(שולטת) • 21 ביולי 2004
אני שונאת את זה!
ריגשת אותי עד דמעות.
אוהבת אותך עם,כל החרא,עם כל הרע,עם כל הטוב והשמחה.
אין אף אחד מושלם,טוב שכך ולמרות ההרס וכל מה שגרמת לי,ידעתי שיש בך משהו טוב יותר,אין אדם שאין בו טוב.
את מוציאה אותי לא פעם מדעתי אבל,וואלה לא משעמם איתך.

אוהבת מאוד
לא כגבירתך אלא קודם כל כחברה.
אליאס​(אחרת)

חתיכת קרשנדו, מותק.

אליאס​(אחרת) • 21 ביולי 2004
כל פעם שאני קוראת וידוי אני מרגישה שניתנה לי הזדמנות פז לספק את יצר הפיפינג שקיים בי, ותאמיני או לא אבל מציצנות למעין יומן חיים שכזה תמיד, אבל תמיד, במיוחד שרואים בו את כל הנשמה הזאת, הנשמה הגדולה הזאת. אוף. זה סוחט, אמנם חיובי ויש אנחת רווחה בסוף אבל עדיין סוחט.

מערכת היחסים של שתיכן נפלאה כמות שהיא. אני שמחה שהשכלת לקבל את מה ששוקו מסוגלת ורוצה להעניק לך, אינפי. ואני שמחה בשבילך שוקו, שהתעקשת ונלחמת כי וידוי כזה ואהבה כזאת זה תהליך ארוך ומייגע ומתברר שהתמורה בצידו.

לכבוד השנה וחצי שחלפו ולעוד שנים מספקות ונהדרות, שי צנוע ממני: flowers2.gif

אינפי, "יש לך יותר מדי עיניים" כתבה רחל חלפי, וזה נכון.
יש לך.
HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
איזה יופי של אהבה, של מילים,
של רגש שבא לידי ביטוי.

מערכת היחסים ביניכם מדהימה...

נשיקות לשתיכן (וגם לך מוטי...) }{
infinite​(נשלטת)
icon_biggrin.gif
תודה לכם !!
מתה עליכם !

גבירתי..זה מה שאנחנו , אוהבת אותך ופשוט...אין עלייך !! (וואלה נהייתי רומנטית.. icon_biggrin.gif )

אליאס המון תודה על הזר ועל מילותייך .אם לא הייתי משכילה לקבל ,סימן שלא הייתי שווה את הלב הענקי של גבירתי מלכתחילה icon_smile.gif

והוטקווין נשיקותתת מקסימה ! icon_smile.gif
_טרוריסט חמוש באננס

חמסה חמסה חמסה ,מלח מים מלח מים.

_טרוריסט חמוש באננס • 21 ביולי 2004
אז ככה , קודם בא איזה רוכב אופניים אמריקאי עם סיפור חיים שאפילו בסרטים הוליוודים היו פוסלים בשל העדר הגיון וקשר לכוחות פיזיים ומנטליים של בן אנוש הידועים למדע וגורם לי ולעוד כמה גברים מחוספסים להזיל דמעה ועוד קבל עם ועדה (= לאנס ארמסטרונג מוביל תחרות הטור דה פראנס ) ואז מה ,הבן אדם בא הבייתה רק רוצה קצת להרגע וקורא הודעות כאילו ???
לא פייר !

ולגבי השאר חמסה חמסה חמסה חמסה מלח מים מלח מים עליכן !
וכל מילה נוספת מיותרת.

האננס (ותות גם)
שוקולית​(שולטת)

Re: חמסה חמסה חמסה ,מלח מים מלח מים.

טרוריסט חמוש באננס כתב/ה:

האננס (ותות גם)
אני אלרגית לתות icon_razz.gif
infinite​(נשלטת)
ציטוט: את מוציאה אותי לא פעם מדעתי אבל,וואלה לא משעמם איתך.

חחחחחחחח
גבירתי מבטיחה לא לשעמם אף פעם חיחיחיחי icon_biggrin.gif icon_twisted.gif
שוקולית​(שולטת)
{infinite{S כתב/ה:
ציטוט: את מוציאה אותי לא פעם מדעתי אבל,וואלה לא משעמם איתך.

חחחחחחחח
גבירתי מבטיחה לא לשעמם אף פעם חיחיחיחי icon_biggrin.gif icon_twisted.gif

אז איפה את,למה את לא משעשעת אותי עכשיו?