infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
רטוב ואכזריייייי (תמונות )
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
infinite(נשלטת) • 20 באוג׳ 2004
בתוך כלוב עם מים ...איזה פחחחחחדדדד
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוג' 20, 2004 6:57 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 20 באוג׳ 2004
זה סשן של דיוויד קופרפילד
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
infinite(נשלטת) • 20 באוג׳ 2004
אשכרה !!!
אבל מה...הוא מצליח תוך שתי דקות וחצי לצאת משם... |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
השולט אור(שולט) • 20 באוג׳ 2004
חחחח אני מקווה שהיא הוצאה בזמן
|
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
סקופ בלעדי למערכת הכלוב - חשיפה ראשונה ! יחידת בתולות הים !
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 20 באוג׳ 2004
לראשונה מאז הקמתה פורסמה אמש באתר הכלוב יחידה מבצעית וסודית ביותר -"יחידת בתולות הים".
מקורות בכירים במטה חיל הים הביעו תרעומת על פירסום התמונות שלעיל. "מדובר במקרה חמור של חשיפת יחידה מבצעית סודית ביותר" כך התרעם תא"ל ז' (בן דוד של ג' מהשב"כ ,בנו של א' מהמוסד ומפקדו של סא"ל ד' מצו איסור הפירסום הזמני על פרשת הטרדות מיניות של צוערים). "יחידת בתולות הים" היא יחידה סודית שעל קיומה נודע למפקד חיל הים מאתר הכלוב. "מדובר ביוזמה ברוכה של כמה חבר'ה מהשייטת", כך הסבירה לנו סגן פ' שפחת המבצעים של היחידה. הכל התחיל ברומן קינקי של ח' מצוות נחשון וצ' המדסניק"ת. אחרי שניתפסו על חם בעת פעילות לא מאושרת במתקן האימונים המשוכלל העלו נ' ,ל', ו י' מפלגת החיסולים הממוקדים רעיון לפיו על ידי שימוש בצוללניות בכפיה (צלכ"פ) ניתן יהיה להגיע אל היעד והאובייקט "קרוב יותר ,מהר יותר וחזק יותר". סגן פ' סירבה למסור מידע נוסף בעניין גם לאחר שעיתונאים רמי דרג נקראו לעזור לכתיבת הכתבה. המזרחן והפרשן הנודע ד"ר יהויכין אברא ניסה לסחוט ממנה במשך שש שעות מידע משלים לצורך הכתבה אך ניתקל בחומת ביטחון נוקשה וגניחות "עוד עוד !! "(מילת הביטחון הקבועה בשייטת). הכתב הצבאי הבכיר אפי אף אף ניסה לדלות מפ' מידע נוסף לגבי היחידה אך לאחר יומיים נאלץ להתאשפז במחלקה לכירוגיה של כף היד לאחר שמתח רצועות רפות במפרק (לפלוגר שלום). שלא לציטוט נודע למערכת הכלוב כי היחידה אף הצליחה לצבור לאחרונה מספר הצלחות מבצעיות לא מבוטלות. הצוללניות שלנו הצליחו לעבור ביחד עם הכלובים הממוגנים שלהן את שדות המוקשים הימיים שמול לישכת היו"ר בעזה ולהחדיר אל המתחם מערכות ציתות מתקדמות. באחד משלבי הפעולה נקרע החוט המקשר בין גביעי הקוט'ג ואחת הלוחמות הצליחה לאלתר חוט מקשר מאזיקוני העור שלה. לאחר מכן הצליחו לוחמות היחידה להחדיר דברים נוספים לרצועת עזה אבל לא רק... כך אמרה רב נחבלת מתקדמת י' שנטלה חלק בפעולה. "הלוחמות חדורות מוטיבציה ומפגינות רמת ביצוע גבוהה", התגאתה סגן פ'. "לעיתים רבות הן חוזרות על התירגולות עוד ועוד ועוד ועוד. יש ימי אימונים שהחבר'ה מפלגת האימונים פשוט גומרים ממוטטים ותשושים. אנחנו פותרים את הבעייה על ידיד הנפקת ערכות ויאגרה לצוות המדריכים וקאי וואי באריזות מיוחדות אטומות למים ללוחמות". מלישכת מפקד חיל הים הימסר שהנושא נמצא בבדיקה (אישית) של מפקד החיל וכי את מסקנותיו לגבי המשך פעילות היחידה יסיק לאחר לימוד מעמיק של ביצועי הלוחמות ברמות השונות. בהכנת הכתבה השתתפו: אטילה ההוני (אתה יכול לקרוא לי אטי) מירב לינוי- ברקת -אמיר (תיגע לי בפריזורה ואתה מת !) ד"ר יהויכין אברא (את יכולה לקרוא לי איך שמתחשק לך חמודה). |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
infinite(נשלטת) • 21 באוג׳ 2004
חחחחחחחחחחחחחח אננססססססססס
אתה מטורף לגמרי חולה עליך ! |
|
BBW |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
אויש ענק!
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
BBW • 21 באוג׳ 2004
כואבת לי הבטן מרוב צחוק
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
Re: סקופ בלעדי למערכת הכלוב - חשיפה ראשונה ! יחידת בתולות הי
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
קליבר(שולט) • 22 באוג׳ 2004
"הלוחמות חדורות" -- יסביר ויפרט בבקשה .. ויפה שעה אחת קודם ..
מאחר ואינך מסתיר את הוויתך , כטרוריסט , הרי לחשיפת ערוותה של היחידה המדוברת הרי אין כל משמעות בעיניך . כל משמעות ... |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
24 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
24 באוג׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 24 באוג׳ 2004
שאלה לי:
מחליפי את המים בין נשלטת לנשלטת? |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
24 באוג׳ 2004
מרתק.
לפני 20 שנים •
24 באוג׳ 2004
אליאס(אחרת) • 24 באוג׳ 2004
ואין ספק שמאד רטוב ומגרה למרות שאני הידרופובית לחלוטין.
|
|