מתחת_לתחת(נשלט) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
האם עבד נקיון זו רק פנטזיה או שיש לכך גם דרישה ?
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
מתחת_לתחת(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2004
מזה זמן רב שמציקה לי שאלה או תהייה מסויימת:
כבר הרבה זמן שאני מפרסם את עצמי כ עבד נקיון. מגרה אותי לשמש כעבד נקיון לכל אישה (בין אם שולטת - רצוי כמובן, ובין אם נשלטת, בין אם מבוגרת ובין אם צעירה, ורבים כבר התבטאו לפניי - חשוב שתהיה בגיל הנכון - בין 18 ל-50) אך למרות ששוחחתי עם כמה מלכות שהתעניינו ועם אחרות שדרשו טלפון - הפגישה המיוחלת לא הגיעה ! מאחר שאני סאב / עבד - אני יוצא מהנחה שהאשם הוא בי. יתכן (כך עולה בראשי לא פעם), שקולי הרדיופוני מרתיע ? יתכן שאני מתבטא לא נכון ? אם כי, אני מבהיר תמיד שמטרתי הינה רק לשרת ולנקות - אינני דורש תמורה כלשהי, בין אם בכסף / בהשפלה או באתנן מיני. (כמובן שהיה יכול להיות טוב יותר אם אזכב גם לכך). ומשום מה - אין דרישה לשרותיי הכנים. האמנם אין לכך ביקוש ? הנגוזה פנטזתי לבלי יכולת מימוש ? לפני כשנה עניתי למלכה שביקשה עבד אוראלי. היא אמנם התקשרה אליי למשרד, אך מאחר והייתי בישיבה ולא עניתי, היא השאירה הודעה שהיא מעוניינת רק בעבד אוראלי - זהו, ללא פרטים נוספים. נותרתי ותאוותי בידי - מה בסך הכל ביקשתי אם לא להיענות למאווייה - הייתי מוכן להעמיד את לשוני לצרכיה לכמה זמן שתבחר וללא תמורה כלשהי. חשבתי לעצמי, אולי זה לא הקול ? זה גם בטוח לא המראה !! הן בגלל שלא ראו אותי והן בגלל שאני נראה ממש לא רע (אלו שזכו לראותי תעדנה). אז זהו - זה בגלל שאני נשמע דפוק - ואת זה אני אמרתי !!! יתכן שאני יוצר רושם של חרמן קטן שמנסה להכנס בדלת או שמא אני נשמע כמו דום מתחזה (לצערי אני אכן עשוי להשמע כך) - משהו בדבריי מרתיע ואינני יכול כנראה להעביר את כנותי המלאה לבחורה שמנגד. או אולי זו הקארמה שלי שתמיד דופקת אותי..........אני מיואש !!! הלוואי ויכולתי כבר לתת / להעניק (מילים נפלאות לכשעצמן): * את לשוני - לכל דורשת. * את יכולת הנקיון שלי - לזו שרק צריכה. * וכמה נחמד יהיה אם גם ידרשו ממני מסאז'. אין ספק כי בעננים אהיה אם ישתמשו בי, ישפילו אותי....... |
|
שלגי |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
תראה
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
שלגי • 31 בדצמ׳ 2004
לי באופן אישי - עבד נקיון לא "עושה את זה" - עבד עשוי לנקות אולי "פעם ב" אם יש צורך, או בצורה מאוד נקודתית למצוא עצמו מנקה גם את הרצפה בלשונו - אבל לשירותי הניקיון שלי אני מסתייעת בעוזרת חביבה.
מעבר לזה - עבד שמגדיר את עצמו כעבד נקיון או עבד ליקוק או עבד השפלות - או כל פנטזיה ספציפית אחרת - לא עושה לי את זה - ואינני אומרת שזה אינו לגיטימי, כל דבר הוא לגיטימי בין אנשים בוגרים ובהסכמה ולאו דווקא בידיאסאם - אבל מבחינתי הנאת העבד צריכה להיות נגזרת של הנאתי שלי ומה שאני רוצה באותו רגע - ולא עבד של פטיש זה או אחר. ברור שצריך איזושהיא התאמה בסיסית בין התשוקות וההנאות - אולם ההתאמה הראשונית היא - שהנאתי תהיה הנאתו. וההנאה כולה מגיעה קודם כל מכניעותו של העבד ושליטתי בו ולא מאקט זה או אחר. אל תתבלבל, מרבית העבדים הם אנשים אסרטיביים ונשמעים תקיפים לעולם החיצון - לא נראה לי שקולך ה"דומי" כהגדרתך מהווה בעיה, יתכן ופשוט אין קופצות רבות על הפנטזיה שלך. מאחר ולך לא ממש אכפת לך את ביתה של מי תנקה - אולי תציע עצמך במקומות אחרים ושם תהיה מי שתהנה לזכות בניקוי ביתה חינם אין כסף... |
|
מתחת_לתחת(נשלט) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
תודה
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
מתחת_לתחת(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2004
SnowWhite (או שמא שלגיה),
ראשית תודה על התייחסותך. מובן מאליו שאינני אך ורק עבד נקיון, ועברתי סשנים שונים אצל מלכות שבחלקם הרב נהנתי מאוד. אין זה המקום לפרט מה אני אוהב בבדס"מ (סיביטי, פייססיטינג, ועד - הנה אני מפרט). לא ברור לי למה התכוונת במילים "אולי תציע עצמך במקומות אחרים" - אם התכוונת שאעבוד כמנקה הרי שלא לכך כוונתי - אינני עומד לפרסם מודעות או פליירים. לעומת זאת, אעריך אם מישהי מעולמנו (!) תדע להעריך את כישוריי. |
|
Demi |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
Demi • 31 בדצמ׳ 2004
יש דרישה לעבד נקיון
שלח הודעה פרטית לכינוי - "האימפריה" (מצא אותה ברשימת החברים) נשמח לראין אותך |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
ניצול
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 31 בדצמ׳ 2004
לטעמי וזו דעתי האישית
אנשים שלוקחים עבדי נקיון / נהגים / אנשים שקונים להם דברים הם נצלנים . אני לא חושבת שמישהו ובעיקר מישהי תיקח אותך ותממש איתך את הפנטזיה הזו כי היא מעריכה אותך , אוהבת אותך . יותר הגיוני שהיא תעשה את זה כי נוח לה , כי זה מאד קל לנצל , כי זה פשוט פשוט . אותי זה דוחה ויותר דוחה אותי מאותו עבד שמוכן לכך , דוחה אותי דומית או דום שיוצרים ומעודדים סביבה שכזו . לא יעזור מה תגידו שהוא נהנה ושבעצם זו הגשמת פנטזיה - השורה התחתונה שאתם יודעים שאתם מנצלים אדם אחר / עושים מניפולציות כדי לגרום למישהו אחר לעשות בשבילכם . אם אתה רוצה לנקות למישהי את הבית - תיהיה איתה בקשר כלשהו ותוסיף את זה פנימה . זו דעתי . אז תדע שהיא נהנית ממך ומהאקט ולא רק משתמשת בך כשרת / עוזרת בית . אני חייבת לציין שלי אישית ממש ממש ממש קשה עם הניצול הזה של דומיות למינהן . קשה לי שאנשים לוקחים את המקום הזה לניצול פשוטו כמשמעו וקשה לי לא פחות שאנשים נותנים לאנשים אחרים לשחק בהם כל כך . אלו בדיוק הנקודות שגורמות לי לרצות לקחת את הרגליים וללכת מפה . מצטערת אבל זה לא BDSM כמו שאני רואה אותו . זה ניצול כמו שאני רואה אותו . ונ.ב. אחד אני אישית לא מאמינה בעבד נקיון / הסעה או מה שזה לא יהיה שלא ירצה כלום בתמורה . יבוא ינקה וילך . לא נשמעת לי סיטואציה הגיונית , אני לא אהנה ממנה בכל אופן ובטוח שלא ארצה להתחיל להתברבש על מה הוא יקבל או ויכוח על מה הוא לא מקבל בתמורה . לא ויכוח ? - תחנונים . בקיצור למה להיכנס למיטה חולה ? ובעיקר בא לי לצעוק למי שפה - אולי תפסיקו כבר לנצל אנשים ??? כמה חראות אתם יכולים להיות ??? |
|
Tobias(אחר) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
אני מסכים עם מלכה
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
Tobias(אחר) • 31 בדצמ׳ 2004
סאב או עבד הוא לא רכוש או מונית
הוא קודם כל בן אדם וההתעניינות בו צריכה להיות קודם כל אנושית ולא חומרית נצלנית לכן אני מסכים עם מלכה מלקה ואני רוצה להוסיף למתחת לתחת( איזה שם זה? אולי תחליף למשהו עם קצת יותר כבוד?) קודם תהיה סאב ואדם כשאתה מציג את עצמך בפני מלכות אם אתה מציג את עצמך כמטאטא אנושי ותו לא אתה תקבל מהם גם יחס של משהו אחר חוץ ממטאטא אנושי גם לסאבים יש כבוד וערך |
|
שלגי |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
שלגי • 31 בדצמ׳ 2004
לכל אחד יש זכות לכנות את עצמו איך שהוא רוצה tebayes - גם בשם שלדעתך אינו מעורר כבוד וגם בשם שאי אפשר להגות.
לכל אחד יש גם זכות שתהיה לו איזה פנטזיה שהוא רוצה. "מתחת" לא הלין על כך שניצלו אותו - אלא להפך על כך שאין דורש , או יותר נכון דורשת, לפנטזיה שלו. כל אחד רואה את עולם השליטה בדרך אחרת - ולא ברור לי מדוע אתה חושב שדרכך טובה יותר או נכונה יותר משל אחרים. אני סולדת מהניצול שרואים כאן השכם וערב, אבל יחד עם זאת איש אינו כופה על עבדים/סאבים להסכים לכך. אני רואה ביחסי שליטה מערכת יחסים לכל דבר - אבל יש מי שמעוניין בדרך אחרת - גם זו זכותו. חוסר הקבלה של השונה כאן, נראית לפעמים יותר קיצונית מחוסר הקבלה בעולם הכל כך שמרני שבחוץ - כל כך עצוב. |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
אלון-סאב(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2004
מכיוון שמדובר בנושא מאוד אינדיווידואלי ומאוד מאוד(!) גבולי לא מתיימר לומר לאף אחד מה לעשות או לא לעשות, מה "רע" או מה "טוב" רק את דעתי האישית בנושא.
@ מתחת - לי אישית אתה נשמע כמו עבד מאוד איכותי אך גם מאוד מיואש: ציטוט:
או אולי זו הקארמה שלי שתמיד דופקת אותי..........אני מיואש !!! אדם מיואש הוא אדם דוחה. עובדה. רוב האנשים שמציבים מולם אדם שבא ומציע לעשות בשבילם את כל אותם דברים נפלאים - והם באמת נפלאים שלא יהיה לך ספק לרגע(!) - ובאיזשהו שלב קולטים שהוא עושה את כל זאת מתוך ייאוש ולא מתוך בחירה חופשית ושלמה, פשוט מרגישים דחייה מכיוון שהם לעולם לא יכולים באמת לדעת אם המיואש עושה מה שהוא עושה בשבילם וחושב מה שהוא חושב עליהם מתוך ייאוש / מכיוון שפשוט אין לו בחירה אחרת, או מתוך נפש אצילית, כנועה וג'נטלמנית ומתוך אמונה אמיתי שהאדם לפניהם, המלכה במקרה זה, היא אדם נעלת מעלות ואישיות והוא באמת ובתמים מרגיש שזו זכות אמיתית לשהות במחיצתה. במילים אחרות, טיפה יותר בוטות, על הצד השני לדעת שהוא לא שם רק מכיוון שהוא חרמן כרגע והם הדרך היחידה בה הוא יכול להגיע לפריקה... שווה ערך להרגשה של כלב שמטפס ומחכך את הזין שלו על הרגל שלך רק כי אין לו כלבה בנמצא... בנוסף, אישה טובה - בסיס ההכרחי לכל מלכה טובה - פשוט תרחם על אדם שכזה ואם בכל זאת הוא יגיע לשרתה, היא עוד עלולה להרגיש רגשות אשם אמיתיות לאחר מכן על כך שניצלה אותו... (מקור נוסף להיסוסים). אחרים יאמרו, כמו דמי למשל, שזו השקפת עולם ושזכותו של אדם לעשות ככל העולה על רוחו כל זמן שהוא לא עובר על חוק מדינה או על אחד מחוקי הSSC. גם הם צודקים. אך בסופו של יום, שכל אחד יעשה את החשבון שלו. @ מלכה-מלקה - איש איש באמונתו יחיה. זו אמת קבועה שלא ניתנת לשינוי. תאמרי אלף פעם שכולם נצלנים מניאקים וזה רק יקומם ויעצבן את כל אותם אלה שלא חולקים באמונה הזו. דברייך אפילו גובלים על סף השמצה, למרות שמדובר פה פעילויות הנעשות בהסכמה הדדית מלאה וידועה מראש של שני הצדדים. שימי לב המלכה שלא מדובר פה בכסף אלה בפעילויות הנעשות שלא בחוכמה ומנוצלות בהתאם... אבל מי שם אותנו לשופטים ... במשפט: שיעשו מה בזין שלהם (ושוב סליחה על הביטוי ) רק שלא יתקרבו ולא יקלקלו את הטוב שעוד נשאר. זו דעתי. |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
השמצה ? אני ??
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 31 בדצמ׳ 2004
תסביר לי איך הגעת לזה בבקשה .
אלון כתבת : "תאמרי אלף פעם שכולם נצלנים מניאקים וזה רק יקומם ויעצבן את כל אותם אלה שלא חולקים באמונה הזו" כל שנותר לי לומר הוא שלא נעים כשמשקפים לאנשים את פרצופם האמיתי בראי . הרבה יותר קל להתחמק מזה או לתרץ . מה לעשות ? אני חושבת שזה ניצול דוחה ולא יותר מזה . ואין לי שום בעיה לעשות אלף דברים קינקיים על רעיון הנקיון אבל עם מישהו שאני אוהבת ולא סתם מישהו שבא לי להשתמש בו . גם אין לי בעיה בחלוקת תפקידים ומטלות בתוך זוגיות / משפחה אבל ברור לכל שהשולטים ולרוב זה שולטות שבוחרות לעשות את זה לא עושות את זה ממקום טהור לחלוטין אלא ממקום מאד אגוצנטרי . ולכל הסאבים שכל הזמן בוכים על זה - יאללה תגידו משהו ותפסיקו לבכות ! |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
אלון-סאב(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2004
מלכה-מלקה, שלושה ציטוטים מתוך דברייך:
ציטוט:
דוחה אותי דומית או דום שיוצרים ומעודדים סביבה שכזו . לא יעזור מה תגידו השורה התחתונה שאתם יודעים שאתם מנצלים אדם אחר / עושים מניפולציות כדי לגרום למישהו אחר לעשות בשבילכם . ציטוט:
מצטערת אבל זה לא BDSM כמו שאני רואה אותו . זה ניצול כמו שאני רואה אותו . בעיקר האחרון: ציטוט:
ובעיקר בא לי לצעוק למי שפה - אולי תפסיקו כבר לנצל אנשים ??? כמה חראות אתם יכולים להיות ??? המלקה, מותר ואף רצוי שתאמרי את דעתך לגופו של -נושא- אבל זה יקומם וירתיח אנשים אם תדברי לגופם של האנשים... ולא משנה כרגע כמה דעתך או דעתי או דעת מישהו כאן נכונה וצודקת. ככה לא מנהלים דיון בפורום, פשוט מאוד. הדגש שלי כאן הוא שמדובר באנשים בוגרים שיודעים מה הם עושים. הם לא ילדים. אף אחד ואף אחד לא הצמיד אקדח לראש של "מתחת לתחת" וכפה עליו לרצות לשרת מישהי בצורה בה הוא רוצה לשרתה. מלבד זאת, אני בטוח שאת יודעת שישנם עוד רבים , עוד המון עבדים שמרגישים בדיוק כמוהו ומוכנים לעשות את כל מה שהוא מציע ויותר. אז איך דברייך עוזרים לעבדים שכאלה? זו הנקודה שרציתי להעביר. ובבקשה בבקשה קבלי את דבריי כדעתי בדיון ספציפי זה, לא ביקורת על כותבת הדברים. (אותה אני דווקא מחבב ... ) |
|