זיקית |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
עוד אפס
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
זיקית • 12 בינו׳ 2005
במסגרת פינת ההתבכיינות, עוד סיפור זוועה על "עבד" המצוי במחוזותינו (מלכות יקרות - פרטים אצלי בפרטי).
אחרי שבוע של שיחות אינטנסיביות, אינספור SMS ים עם בקשות לשמוע את קולי ולהתקשר, ושאר תופינים.. ניתנה לו הזכות להפגש. כרבע שעה אחרי שיצאתי כבר מהבית, SMS "לא נוסע. היית מדהימה. לא נדבר יותר. ביי" ואני אומרת - קיבלת רגליים קרות ? סבבה. לגיטימי (לעבד מתחיל..אם כי אין לי ספק שהוא רמאי מנוסה). כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיד ! למה לשקר ולרמות ?! נמאס. פשוט נמאס. ליידי שירה, אני בטוחה שאת מסכימה איתי כאן..ובעצם מי מאיתנו לא זכתה להכיר חלאה כזה כאן ? |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
וואו!!!!
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 12 בינו׳ 2005
לא ייאמן, אני פה, עזבו BDSM, איפה הכבוד לאדם?
|
|
fuxia |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
fuxia • 12 בינו׳ 2005
איזה מרגיז אפילו לקרוא את זה !!
אני לא מבינה.. הוא חושב שזה סוג של בדסמ? להשפיל שולטת? אנחנו כבר יודעים שדווקא האתרים שלנו מושכים אליהם את הטיפוסים הכי מסוכנים/מוזרים/בעייתיים אבל הבעיה היא שאי אפשר לדעת אי אפשר לזהות אותם עד שלא נכווים מהם ומה הבעיה שלו אחרי שנחשף-להיכנס בניק אחר ולחזור על המשחקים שלו?? כל העניין הזה בעייתי |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
גועל נפש....
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 12 בינו׳ 2005
אני בשוק!!!
יקירה, מקווה שלא תתקלי עוד בכאלה. אכן יש כאלה אנשים... הייתי אומר, לבצע בו לינ'ץ בדסמי קשוח בתור ענישה... חבל רק שאנחנו נאמנים לעקרונות שלנו, ולא נעשה משהו ללא הסכמה. |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
אדון החלומות
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
זיקית • 12 בינו׳ 2005
אין כאן מקום לענישה, קולקטיבית או פרטנית. זה נשמע מפתה, אמנם, אבל הסיבה שכתבתי את ההודעה הזאת היא לא מטעמי נקמנות, או אגו פצוע (לא מתולע חסר חשיבות כזה), אלא כי שולטות רבות כאן סובלות מרמאויות והתחזויות ונכלוליות כזו או אחרת.
ומאחר ואין לנו פורום פרטי וסגור - אני מפרסמת את המקרה כדי שיוכלו ללמוד ממנו, לקבל ממני את השם בפרטי ולהתרחק ממנו. קרא לזה קולגיאליות..אם תרצה. העניין הוא שאנשים כאן - ואני לא עושה אבחנה בין שולטים ונשלטים - מרשים לעצמם חוסר דרך ארץ והתנהגות חסרת כבוד, באופן שהולך ומחמיר וחשתי צורך להעלות את זה. |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Re: אדון החלומות
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
זיקית כתב/ה: אין כאן מקום לענישה, קולקטיבית או פרטנית. זה נשמע מפתה, אמנם, אבל הסיבה שכתבתי את ההודעה הזאת היא לא מטעמי נקמנות, או אגו פצוע (לא מתולע חסר חשיבות כזה), אלא כי שולטות רבות כאן סובלות מרמאויות והתחזויות ונכלוליות כזו או אחרת.
לא רמזתי ולו לרגע שפירסמת את ההודעה מטעמי נקמנות. התשוקה לבעוט באשכיו של אדם כזה, הוא שלי ורק שלי, למרות שהוא לא פגע בי, הוא פוגע בי, בשולטים ובנישלטים באופן עקיף, על ידי כך, שהוא מערער את אמון הנשים כאן בנו. אני מקווה שקוץ אחד לא יפגע בכל גן השושנים, ושאנשים ימשיכו להתחבר וירטואלית, ולא רק דרך פגישה בדנג'ן כי אני אישית עוד לא מצאתי את הנכונות להגיע לשם. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
kamor(נשלט) • 12 בינו׳ 2005
מקרה מאוד מוזר.
ככה פתאום בלי שום קשר "ביי להתראות" ? אנשים מוזרים . |
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Black Roses • 12 בינו׳ 2005
יש רבים כאלה שמקבלים רגליים קרות וגם לא מעט מלכות חוטפת פה את זה
למרות שזה מחשבה אגואיסטית אבל ככה לפחות אנחנו יכולים לסנן מתחזים..... |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
מוזר גם לי לשמוע שיש רבים כאלה...
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
ואם ככה, אין הרבה איך להתגונן, אלא אם כן המלכה מקבלת בביתה.
(מה שלא הכי בטוח) |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 12 בינו׳ 2005
זיקית יקרה.
זה מעצבן, אבל שכרך גדול מהפסדך: בזבזת קצת זמן ותשומת לב הרווחת את אי- הקשר עם הטיפוס הבלתי ראוי הזה. שווה . |
|