שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך לזיין עבד

שמנה לוהטת וסקסית​(שולטת)
לפני 19 שנים • 17 בינו׳ 2005

איך לזיין עבד

אני מלכה שכרגע הפנטזיה שלה הכי חמה זה לזיין עבד,טכנית לא יודעת איך עושים זאת ,
לא רוצה לעשות את זה בצורה לא נכונה ואז להכאיב לעבד מדיי אפילו שהוא עבד.
צריכה הדרכה מקצועית לעשות זאת.אני מקווה שזה לא נשמע פתטי ואם כן שיהיה העיקר שאממש את הפנטזיה שלי .
אז מי שיכול לתתת לי עצה איך עושים זאת זה יתקבל בברכה
שמנה לוהטת וסקסית
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 17 בינו׳ 2005
כמו לזיין אישה ובטח עבד שזו לו הפעם הראשונה , לאט ובסבלנות .
כדאי להתחיל כשהבחור רגוע ונקי (רצוי לעשות חוקן מיים קודם ) בלשמן את האיזור עם מישחת סיכוך על בסיס מים ולא עם וזלין ולהחדיר בזהירות אצבע .
אחרי שהבחור מתרגל ומתחיל להרפות אפשר להכניס עוד אצבע , צריך לזכור שהרקטום הוא שריר טבעתי והפסלקס הוא להיתקבץ אז כדאי לתת לו לעשות ביד תוך כדי .
התנוחות הכי נוחות להתחיל הן או כשהבחור על ארבע (דוגי ) או כשהבחור על הגב ומרים רגלים מקופלות (כמו סקס באוטו קטן icon_lol.gif ) וז הרקטום מופנה עליך .
אח"כ אפשר להכניס אביזרים אחרים : דילדו סטראפ און או אפילו עוד כמה אצבעות .
Aragorn​(שולט)
Aragorn​(שולט) • 17 בינו׳ 2005

דבר ראשון אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על כך שמצאת לנכון להתיעץ לפני שעברת לשלב הישומי.
אין שום דבר פתאטי בלבקש עיצה.

באופן עקרוני המקום של שרשור כזה הוא באלפוני
אבל עם זאת נראה שקיבלת תשובה מצוינת מבטי בום קטלני icon_wink.gif

אדון החלומות
לפני 19 שנים • 25 בינו׳ 2005

אותי מעניין אם היה כבר מימוש

אדון החלומות • 25 בינו׳ 2005
של הטכניקה והעיצות כאן

מאוד מעריך את זה ששאלת והתייעצת, כפי שנאמר, זו לא בושה.
Tame
Tame • 25 בינו׳ 2005
ברוך הבא שמנה לוהטת וסקסית, פתחת שרשור מעניין.
אני מקווה שלא תכעסי אם אנצל אותו כדי לשאול את בטי, שנתנה הסבר ממש מעולה, שאלה נוספת.

בטי, רשמת שכדאי שהעבד יעשה ביד, זה משהו שמנסיונך עוזר לרקטום להרפות? או שפשוט עוזר להתמודד עם הכאב?

תודה
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 25 בינו׳ 2005
אני ממש מרגישה פה ד"ר רות icon_lol.gif
לעשות ביד תוך כדי מרפה את שרירי הרקטום ומוריד מהכאב.
הרקטום הוא שריר טבעתי שיכול לגדול ולהיתרחב , הפחד מהחדירה מקבץ אותו
כשעושים ביד תוך כדי יש ריגוש מיני שמסיט את תשומת הלב עוזר להיכנס ל "מוד"
ובעיקר כשמעסים את הארמונית (שאפשר להגיע אליה רק רקטלית ) ותוך כדי זה מגיעים לאורגזמה (עושים ביד או כל דבר אחר .... ) עוצמת האורגזמה היא גדולה יותר מאשר אורגזמה רגילה .
ושוב אני מזהירה , בעדינות , יש זמן לא חייבים לעשות הכל ביום אחד, זה חלק מההנאה .
למרות שהכאב הוא חלק מהעניין עדיף לעשות את זה לאט ובעדינות .
אליאס​(אחרת)

מסכימה עם בטי.

אליאס​(אחרת) • 25 בינו׳ 2005
מה גם, שהכל תלוי באפקט שהשולטת רוצה ליצור בסשן.

אם המטרה היא כוחניות, ברוטליות, סוג של הענשה וגם הפגנת יכולת "זיון" הרי שהכנה מינימלית תספיק ועבודת ירכיים חדה, עמוקה וחודרנית יעשו את שלהם.

אם המטרה שגם העבד יהנה (וביננו, בנות, זו גם אופציה) הרי שיש להכין את הרקטום היטב, בתחילה עם אצבעות (לא לשכוח שהיד שאינה חודרת צריכה ללטף, להרגיע ולהשרות אווירה נינוחה ונעימה) ואז, אישית, אני מעדיפה לפנות לדברים אחרים תוך כדי החדרת באט פלאג (כדי להתרגל לגודל ולתחושה), בזמן הזה הוא יכול ללקק לך ולהכין אותך לקראת הגירוי העצום בזיון. אפשר גם לצ'פר אותו (וזה בהחלט צ'ופר) ולתת לו להלביש לך את הסטראפאון, למצוץ וללקק אותו (וגם להעניש אם אינו מבצע עבודתו נאמנה) ורק אחר כך להוציא את הבאט פלאג ולחדור בעדינות.

הזוית הכי טובה היא חדירה כלפי מטה שהרי אז נוצר חיכוך עם בלוטת הערמונית והוא בסוף הזיון, באפיסת כוחות, נותר אסיר תודה לנצח.
אדון החלומות

Re: מסכימה עם בטי.

אדון החלומות • 25 בינו׳ 2005
אליאס כתב/ה:
מה גם, שהכל תלוי באפקט שהשולטת רוצה ליצור בסשן.

אם המטרה היא כוחניות, ברוטליות, סוג של הענשה וגם הפגנת יכולת "זיון" הרי שהכנה מינימלית תספיק ועבודת ירכיים חדה, עמוקה וחודרנית יעשו את שלהם.

אם המטרה שגם העבד יהנה (וביננו, בנות, זו גם אופציה) הרי שיש להכין את הרקטום היטב, בתחילה עם אצבעות (לא לשכוח שהיד שאינה חודרת צריכה ללטף, להרגיע ולהשרות אווירה נינוחה ונעימה) ואז, אישית, אני מעדיפה לפנות לדברים אחרים תוך כדי החדרת באט פלאג (כדי להתרגל לגודל ולתחושה), בזמן הזה הוא יכול ללקק לך ולהכין אותך לקראת הגירוי העצום בזיון. אפשר גם לצ'פר אותו (וזה בהחלט צ'ופר) ולתת לו להלביש לך את הסטראפאון, למצוץ וללקק אותו (וגם להעניש אם אינו מבצע עבודתו נאמנה) ורק אחר כך להוציא את הבאט פלאג ולחדור בעדינות.

הזוית הכי טובה היא חדירה כלפי מטה שהרי אז נוצר חיכוך עם בלוטת הערמונית והוא בסוף הזיון, באפיסת כוחות, נותר אסיר תודה לנצח.

כמו שאת מסבירה את זה אליאס, אני בא להתנסות בהקדם האפשרי....
אליאס​(אחרת)

Re: מסכימה עם בטי.

אליאס​(אחרת) • 25 בינו׳ 2005
אדון החלומות כתב/ה:
כמו שאת מסבירה את זה אליאס, אני בא להתנסות בהקדם האפשרי....

אין שום בעיה, חולם, גם העבד הנוכחי שלי קרא לעצמו בעבר אדון והחליף צד כדי להיות איתי, כך שקטן עליי. icon_wink.gif