G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
שיחות עם הזין
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
G-O-L-D(שולט) • 30 במאי 2005
יום אחד, יהיה לך את הכוח לראות שמעולם לא היה לך חסך.
יום אחד, תהיה בך את היכולת לסיים את מה שהתחלת. יום אחד, את תראי את מה שאני רואה. יום אחד, את תדעי ותביני שטעית. יום אחד זה יקרה, ועד אז, עד אז אני כאן בכדי שלא תעלמי אל מי שאת. * כבר שלושה שבועות שלא הצלחתי להניח את ידי על איזה טוסיק שובב. לא יודע למה, ככה זה, פשוט ככה. אלוהים סגר לי את כל הדלתות ובכל דלת שאליה אני כבר מצליח להשתחל אני מוצא את עצמי מוקף ברעמי צוחק מלא בוז לעצם תעוזתי הבזויה, או אל מול אחת שבחלומות הכי נוראים שלי, איני רוצה להמצא איתה בחדר אחד ועוד חשוך... אבל הבולבול שלי רעב. יש לו איזה דגדוג מוזר כזה כמו דגדוג בקצות האצבעות אל מול כסף. הוא אומר לי: "גולדי, נו, תביא משהו..." ואני עונה לו בתשובה: "אבל כפרה, אתה רואה כמה אני מנסה". והוא, מה הוא משיב לי: "מה מנסה, איזה מנסה, הנה, תראה, תראה את ההיא שם!" "מה ההיא?" אני צורח מהבירה, "זה קוקסינל!" "עזוב אותך, זה סתם מושג, חור זה חור, תביא אותה!" "זה לא אותה, זה אותו!" "אז אותו!" "תגיד לי אתה דפוק?" "לא אחי, אני זין", הוא מצחקק ונרעד מאותו דגדוג מוזר. הבולבול שלי רעב לבשר קשיח. כן, הוא לוחש לי בלילות. אני שומע אותו. אני יודע בדיוק מה הוא רוצה. אבל לא, אני לא מוכן לתת לו. זה לא מגיע לו. או שכן... אני לא יודע, נראה לי שהוא מצליח להשתלט לי על הכתיבה, הוא מקבל ישתו בפני עצמו והוא הפוך להיות זה ששולט בי ולא אני בו וזה, זה הכי מדאיג... כן, עד היום, הבולבול שלי היה נאמן וממושמע כמו פיטבול בכלא מגידו. אבל בימים האחרונים אני קולט שהוא מקבל כיוון משלו. כן, הצבא צועד על קיבתו אבל כנראה שכשלא מאכלים את החייל, לא משנה אם הוא החייל המובחר שבפלוגה, גם הוא מקבל את הסיבוב ודופק נפקדות. אני אומר לו: "שמע, תרגע, אל תאכל ג'אנק". אבל הוא? מה הוא אומר: "ג'אנק זה תאגידים של מליונרים בקשתות צהובות, על מה אתה מדבר גולדי, פיד מי!" כן, ככה הוא, בולבול. לפעמים אני ממש מרגיש שהוא לוקח את המושכות ותופס כיוון כאילו הוא הופך להיות הבוס והנה עכשיו אני מרגיש בדיוק איך... "סתום ת'פה כבר יא נודניק, יא קקי, יא כוסית! אני הבולבול של גולד, שומעות? הא? כוס אמאק! אני רוצה טוסיק, ברור? ברור? בוא הנה!!!!!!!!!" אתם מבינים? לא אני כתבתי את זה, זה הוא, הבולבול... "לא זה לא, זה אתה כתבת, אתה זה אני ואני זה אתה!" "אוי שתוק כבר! דפוק!" "דפוק? אמרת דפוק? דפוק זה משהו שלא קורה כאן! כל שורש המילה חסרת משמעות, איפה דפוק? מה דפוק? מי דפוק? הא? הא? הא?" "אתה מתיש אותי!" "אני-רוצה-לזיין!" "אתה לא תקבל!" "למה?" "כי בגלל שאתה כל כך רוצה, כל החורים מריחים אותך ובורחים, תלמד איפוק, רק אז תקבל!" "מה פירוש? הא? מה פירוש?" "פירוש שכוסים, זה סוג של חייה כמו חילזון, תזוזה לא במקום והוא מתחפר בתוך עצמו, אבל אדישות ועמידה איתנה, והוא מזדחל עליך בלחותו". "באמת?" "כן". "אז אדישות?" "כן". "יענו לשחק אותה לא רוצה?" "פשוט ככה..." "וזה יביא לי כוסים?" "כן". "אז מעכשיו אני שותק". "יופי שתוק!" "שתקתי". "אחלה". פוף כן, ככה זה כל הזמן, הוא מדבר ואני מנסה להסביר לו שהוא כמו ילד... "אה גולדי..." "מה? מה אתה רוצה עכשיו?" "גבר, מחוק את הפוסט, חשבתי על זה, אמרת אדישות לא?" "נו..." "אז תמחוק גבר, תמחוק, אני לא רוצה שיראו..." "נראה לך?" "נראה לי מה?" "נראה לך שאני מוחק?" "למה?" "כי אני לא מוחק". "אבל זה לא יביא לי כוסים!" "לא מוחק!" "גולדי תמחק!" "לא מוחק". "שלא תעיז לשלוח!!!!" "מי אתה שתגיד לי מה לעשות?" "גולדי באמא שלנו, מחוק!" "שולח..." "לא, גולדי לאאאאאאאאאאאאאאא" "שולח..." "אני הורג אותך!" "תגיד לילה טוב!" "לאאאאאאאאאא אל תשלללל |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 31 במאי 2005
גבר... זין...
לקחת את התרופות הבוקר? (את כולן הכוונה) הא? |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
גולדי...
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
venus in our blood(שולטת) • 31 במאי 2005
מה נהיה איתך ? |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
lori{ע_מ} • 31 במאי 2005
גולד...
הגיע הזמן להתייעץ עם מומחה אתה פשוט קרוע |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
nerissa(אחרת) • 31 במאי 2005
אתה נשמע נואש יותר מיום ליום.
לך תעשה ביד ותפסיק לבלבל לנו את הביציות כבר! |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 31 במאי 2005
אה...
עכשיו הבנתי גולדי. אתה בעצם רב-אומן. זו הגירסה הגברית ל-vagina monolog. סחטיקה-טיקה. אתה עולה בברודוואי? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
מיתוסית(שולטת) • 31 במאי 2005
משעשע כהרגלך...
לך תביא ביד כפי שייעצו לך ומיד לאחר מכן תכתוב מונולוג מחור התחת של גולדי... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
nerissa(אחרת) • 31 במאי 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: לך תביא ביד כפי שייעצו לך ומיד לאחר מכן תכתוב מונולוג מחור התחת של גולדי... יו! לא ידעתי שאפשר לצרף הקלטה קולית לתגובות בפורום |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 31 במאי 2005
ג - ד - ו - ל
|
|
ורה |
לפני 19 שנים •