אליס בארץ הפלאות(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
על רווקים/ות ונשואים/ות:)
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
אליס בארץ הפלאות(לא בעסק) • 4 ביוני 2005
השאלה שלי היא:
*מה גורם לרווקים/ות "לנהל" זוגיות עם גבר/אישה נשואים? הקשר הזה הוא ברוב המקרים קשר זמני שלא יכול להתפתח למגורים משותפים, קשר קבוע או לזוגיות נורמלית {נורמלית מבחינתי זה שאפשר לצאת לכל מקום שרוצים מתי שרוצים,לישון אחד אצל השני בלי לחשב זמנים,להתקשר מתי שרוצים בלי לדאוג שמישהו יגלה, אני לא הייתי בקשר כזה, ככה זה נראה לי} *תמיד מרחפת סכנה של פרידה, אלא אם כן אותו נשוי/אה עוזבים את הבעל/אישה לטובת הרומן מהצד, הרומן הופך לקשר זוגי רגיל ואז מרחפת השאלה: איך אפשר לדעת שאותי הוא/היא לא י/תעזוב לטובת מישהו אחר? *נכון שיש את המסתורין שעושה את הכל ליותר מרגש אבל האם זה באמת שווה את זה? והמצפון לא מקשה ? {הוא/היא של מישהי אחרת והרווק/ה גוזלים אותו- נכון שזו בחירה שלהם, אבל בכל זאת}. * אני לא שופטת אף אחד שהיה , נמצא או יהיה בסוג כזה של קשר אני באמת מנסה להבין למה נכנסים לשם מראש. *ברור לי מראש, שלא כל אחד ישמח לתת תשובות מניסיון אישי שלו, אם באמת היה שם, רק חוו את דעתכם האישית בלי קשר לאם הייתם שם או לא. תודה למי שהצליח להבין מהבלאגן הכתוב למה התכוונתי |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
דעתי האישית היא שזה יכול לקרות משתי סיבות
הראשונה: הם פשוט רוצים משהו קליל וזמני ולא מחפשים קשר לטווח ארוך. השניה: הם משלים את עצמם או לפחות מתעלמים רגשית מההיגיון. בכל מקרה לדעתי תמיד עדיפה האופציה של נאמנות ויושר ולא של בגידה. |
|
cai |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
cai • 4 ביוני 2005
אני מסכימה עם ההשערה הראשונה של Tame.
קשר עם נשוי, לדעתי, יכול להתקיים רק במצב שמלכתחילה אין לצד הרווק עניין בקשר קבוע, מתפתח וכד', אלא מחפש סוג של ריגוש מוגבל בזמן וברגש- דווקא כדי לא להכנס לקשר שעלול להתפתח למשהו רציני. הבעיות, ככל הנראה, מתחילות כשמפתחים רגשות. בענייני מצפון- אני מניחה שכל עוד לא היה פיתוי מכוון של הצד הרווק להוציא את הנשוי מהזוגיות המופלאה שלו אל סחף רגשי או מיני שהוא לא היה מעוניין בו מלכתחילה, זה בסדר. |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
SIVAN(אחרת) • 4 ביוני 2005
לדעתי זה מתחיל כפי שציינו כאן –
1. משהו ש*"אסור*" ויש כאלה שאוהבים את תחושת הסיכון ולכן נכנסים לקשר כזה. 2. אני מכירה כאלה שרוצים קשר לא מחייב וביודעין הם הולכים עם נשוי/אה,על מנת שהם לא יפתחו רגש ויוכלו כך גם לסיים את הקשר מהר יותר (אך לפעמים בוגד בהם מזלם ומתאהבים). 3. יש גם אלו שנשואים מתייחסים ונמשכים אליהם (כמובן זהו משהו שהם משדרים ולא תמיד ביודעין) ולכן הם הולכים איתם/ן , אולי האופציות שלהם/ן לא ממש גדולות. 4. יש אלו שאוהבים לנסות לפתות גבר / אישה נשוי ומבחינתם זה נחשב לאתגר: להצליח לגרום לצד אחד לבגוד (לדעתי האתגר לפתות גבר / אישה רווק יותר מאשר נשוי.). 5. ויש גם את אלה שרוצים/ות לעשות V בניסיון מיני שלהם. *לי אישית היה סטוץ עם נשוי- והסיבה היתה 5. *כל מה שמצוין מעלה, מחוויות שעברו חברים/ות , בטח יש עוד סיבות שלא שמעתי עליהן. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
cai,
אני לא חושב שהרווק יכול להתנער מאחריות לגבי הבגידה. זה נכון שמבחינת הצד הנבגד, האחראי היחידי הוא בן זוגו. עם זאת בתור אדם האחראי למעשיו ומודע להשלכות ולפגיעה שלהן (הרי הוא לא היה רוצה להיות בצד הנבגד) על הרווק לנהוג לפי רוח "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" או במילים מודרניות יותר מוסר ערכי. כמובן שאותם אנשים שלא נוהגים ע"פ רוח המשפט או מפעילים מוסר כפול תמיד איכשהו שוקעים לתוך ביצת רחמים עצמיים כשזה קורה להם. לדוגמא -רוב הגברים יזנו את עצמם לגחמותיה המיניות של כל אישה שאינה מכוערת באופן מוחלט, בין אם היא בקשר ובין אם לא. עם זאת הם עדיין מתרעמים וזועמים על כך שלנשים כל כך קל לבגוד בהם (ע"ע המשפט הקודם). הם לא לוקחים אחריות ולא ערבים אחד לשני. אני לא יודע אם זה יותר משעשע או עצוב... אני מניח שזה יותר משעשע |
|
shira32 |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
shira32 • 4 ביוני 2005
cai כתב/ה: בענייני מצפון- אני מניחה שכל עוד לא היה פיתוי מכוון של הצד הרווק להוציא את הנשוי מהזוגיות המופלאה שלו אל סחף רגשי או מיני שהוא לא היה מעוניין בו מלכתחילה, זה בסדר.
איך יתכן שמישהו שנמצא בזוגיות מופלאה ינהל רומן?? מי שנמצא בזוגיות מופלאה לא מנהל רומן. נשוי/ה שנמצאים במערכת יחסים עם רווק או בכלל, הגיעו לכך בעקבות זוגיות כושלת וברוב המקרים רעועה ורקובה מיסודה. ולפעמים ללב כמו ללב אין חוקים משלו. מסטוץ אחד בלתי מחייב, גדל לו רומן גדול וסוחף. כל אחד מתמודד עם העניין באופן שונה בהתאם לסיטואציה הקיימת. ובקשר לתוצאות... ימים יגידו. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
שירה, אני חושב שההגזמה של cai עם הזוגיות המופלאה הייתה מכוונת בכדי להדגיש שלא ככה זה קורה במציאות..
|
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
אגב שירה,
יתכן שאני מגזים וחורג מגבולותי כשאני אומר זאת, אבל אני חייב לבחון הנחה מסויימת ואני מתנצל על כך.. אבל האם ראית את מה שcai אמרה כהאשמה מאחר ואת היית מעורבת ברומן עם גבר נשוי? |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
הנחה נוספת היא שאת נשואה (על אף שכתוב "פנויה" בפרופיל אבל מכך שלא כתוב "רווקה" אני מניח שזה מרמז על "פנויה רגשית" ולאו דווקא על אי הימצאות בקשר נישואין) ואת מגנה על הרצון שלך לרומן (או רומן שכבר קיימת).
שוב, מתנצל. |
|
shira32 |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
shira32 • 4 ביוני 2005
Tame היקר.
א. אין כאן עניין של האשמה אלא אם השרשור הולך להיות שרשור ארוך כאורך הגלות בנושא בגידות והשלכותיהן. (אם כן אני מציעה לדלג מכאן ישר לפורום 40 +) ב. לשאלתך אני חוויתי זאת דווקא מהצד השני, הצד הנשוי. Tame, אין חוקים ואין נוסחאות פלא. כי אם היו כאלו חיינו היו מאוד פשוטים ופחות מעניינים. יום טוב |
|