מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
חוסר אונים!
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
מיתוסית(שולטת) • 5 ביוני 2005
סאבים רבים ספרו לי שאחד הדברים שהם הכי אוהבים בבדס"מ בכלל ובסשן בפרט, זה תחושת חוסר האונים, לפעמים הכביכול כפוי שבו נוטלים מהם את השליטה- פיזית או נפשית.
השאלה שלי היא כזאת- לדומים מן הסתם, קל יותר "לאיים" על סאבית ולגבור עליה פיזית, אולם מה דומיות עשויות לעשות על מנת להעניק את התחושה הזאת לסאב? אני למשל בחורינה קצת נמוכה ואם אני אנסה להפיל איזה סאב לרצפה ולאזק אותו, הוא עוד יצחק לי בפנים ויכלא אותי בארון... (אממ... גרר...) במה תחושת חוסר האונים מתבטאת אצל הסאבים והסאביות? מהן הדרכים להעביר אותה? האם רק על ידי קשירות? מה עושים אם הסאב לא אוהב קשירות או נרתע מהן מסיבה זו או אחרת? האם בדרכים פיזיות או גם מנטאליות? אשמח לדיעות, רעיונות ועצות פרקטיות של קהילת הדומים והסאבים כאחד... |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
תאיר(נשלטת) • 5 ביוני 2005
כיסוי עיניים יכול להביא לתחושה של חוסר אונים, אפילו שהסאב יכול להוריד אותו, ביחוד אחרי כמה סיבובים כשמאבדים את הכיוון.
תוסיפי לזה כפפות שמגבילות את השימוש בידיים (או אפילו ניילון של כפות הידיים). לגבי הקשירות, אצל חלק מהאנשים שלא אוהבים קשירות הסיבה היא שהם חוששים לחוש חוסר אונים. אצל אחרים הסיבה יכולה להיות הרגשה של בזבוז הזמן שלוקח לקשירה קישוטית ומפורטת. עבור מישהו כזה שימוש באזיקי עור מהירים יכול להיות תחליף יעיל ומהיר לקשירה. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Tame • 5 ביוני 2005
לפעמים זה מתמצה רק בשפת גוף או בטון דיבור.
לפעמים גם הכנעה פיזית עובדת. גם במקרה שלך כמו של רוב הנשים שאינן חזקות יותר מגברים באופן כללי. אני מניח שאם תנסי תגלי שאינך נתקלת בהתנגדות ואם כן את תמיד יכולה להשתמש בכאב ואז ההתנגדות תתמוסס כהרף עין. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
מיתוסית(שולטת) • 5 ביוני 2005
Tame כתב/ה: לפעמים זה מתמצה רק בשפת גוף או בטון דיבור.
לפעמים גם הכנעה פיזית עובדת. גם במקרה שלך כמו של רוב הנשים שאינן חזקות יותר מגברים באופן כללי. אני מניח שאם תנסי תגלי שאינך נתקלת בהתנגדות ואם כן את תמיד יכולה להשתמש בכאב ואז ההתנגדות תתמוסס כהרף עין. אבל אני רוצה להתנסות בהבאה לחוסר אונים של הסאב כביכול בכפייה, כי אז הוא חש זאת בצורה החזקה ביותר. ברגע שהוא מתמסר לי, הוא לא נתון בחוסר אונים. נדמה לי שזה קצת מתנגש אחד בשני. אולי זאת הסיבה שכל כך הרבה סאבים וסאביות מפנטזים על אונס או חטיפה. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Lordpain(שולט) • 5 ביוני 2005
תלכי לחדר כושר, תחזקי את עצמך מבחינה פיזית, ואז תהיה לך האפשרות לגרום לחוסר אונים דרך הפעלת כוח פיזי ... פתרון אחר לבעיה שלך אני לא רואה .
|
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
הנמרונת • 5 ביוני 2005
כמו שתאיר כתבה
קשירות , כיסוי עיניים , או כיסוי לכל הפנים , דממה בחדר (השקט משגע) לגרום לו לאבד את החושים זה הכי מביא לחוסר עונים , זה דיי משעשע והכי חשוב זה לדעת את נקודות החולשה שלו , לדעת ממה הוא מפחד , לדעת את הגבולות ובסשן לערבב ההההההההכל ...............ועוד ! הוא ייצא מותש וחסר אונים , כל מבט שלך יזכיר לו את אותם הרגעים אני חושבת שזה דיי מדליק לראות אותם (הגבריים החסונים) חסרי אונים |
|
ורה |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
ורה • 5 ביוני 2005
מה פתאום, זה בכלל לא קשור לכח פיזי!
כיסוי עינים של בחור, איזוק הידיים, קשירת הפה, אפשר גם לקשור את הרגליים. והנה יש לך חסר אונים מושלם. חושך, שיסתובב קצת, בעיקר במקום שהוא לא מכיר היטב... והנה אובדת לו האוריינטציה המרחבית. להשאיר אותו לחכות בלי תחושת זמן.. חוסר אונים בדסמי הוא בעיקר מרצון. לכן לא ממש קשה ליצור אותו. איזה תענוג להרגיש שהדבר שאת צריכה נמצא ביד הדום! ושאין לך שום דרך להשיג אותו, חוץ מאשר, אולי, להתחנן נורא..... או! אולי תעשי כזה דבר: תחזיקי בידיים שלך משהו שהוא נורא נורא צריך או רוצה. משהו שיתן לך כח סמלי באותה סיטואציה. (בעצם, הי, זו הסיבה שאנחנו נמשכות לכח הפיזי של גברים.) |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Romantikan(שולט) • 5 ביוני 2005
אני מציע שפשוט תשבי לו על הפנים
|
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 5 ביוני 2005
romantikan כתב/ה: אני מציע שפשוט תשבי לו על הפנים
כחולה , נכון שהאדון שלי חזק ממני פיזית אבל יצירת תחושת חוסר האונים שהוא יוצר אצלי היא לא על ידי כוח פיזי . ניתן ליצור תחושת חוסר אונים במגוון דרכים ,כמו ניטרול חלק מהחושים ,כפי שצויין כאן . אני סבורה שיותר מכוח פיזי, צריך שיהיה את הכוח המנטאלי בכדי להביא סאב\ית לחוסר אונים . אישית אני נהנית יותר מתחושת חוסר האונים הפנימית ולאו דווקא הפיזית . אותו חוסר אונים יכול להיגרם ע"י אזיקת הסאב\ית או גרימת כאב ואפילו מילולית . לרעיונות מפורטים יותר - בפרטי |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Tame • 5 ביוני 2005
מלכה כחולה..
נסי שימוש בכאב על מנת להכניע.. זה דומה מאוד לכוח פיזי אבל זה לא מצריך הרבה כוח... |
|