lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
בדיקה
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 23 ביוני 2005
נראה אתכם גיבורים:
כמה מהדומים כאן חושבים שהם היו מסוגלים לעמוד בכאב (הפיזי או הנפשי) שהם "מעניקים" לסאבית (שלהם או לא שלהם )? לא שואלת אם אתם מזוכיסטים.. אלא כמה מכם חושבים שהם היו עומדים בגבורה ב"מסכת ההתעללות" שהם עצמם מעבירים ? נ.ב 1 מי שענה לי אתמול פטור מהשאלה נ.ב 2 מי שענה לי שלשום גם כן פטור מהשאלה נ.ב 3 סאביות מוזמנת לחוות דעה |
|
שקט חזק(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
כאב פיזי, יצר נפשי
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
שקט חזק(שולט) • 23 ביוני 2005
לורי,
אני אנסה לענות. נתחיל בזה שבאופן מקרי לגמרי "זכיתי" להתמודד עם כאבים פיזיים רבים ומגוונים במשך חיי, בלי שום קשר ליחסים בין-אישיים כאלה או אחרים (לא יחסי זוג ולא במשפחה, נא לא לשלוח עובדים סוציאליים. סתם ערמה של פציעות חסרות מזל). כך שאני יודע שיש בי את היכולת לספוג כאב, להכיל אותו, להתמודד איתו, כאשר הוא נתפש כחלק בלתי נפרד מזרימת החיים (וזה חשוב. נחזור לזה). אני מאוד מאמין ב"נאה דורש נאה מקיים" - לא במובן של סימטריה ולא במובן של נקמנות, אלא במובן של "מי שלא ביקר בעולם שלא יהיה מדריך תיירים". ביחסי השליטה אני לא מחפש להכאיב פיזית. אני מחייך בזלזול למראה שוטים, עקרבים, וקונסטרוקציות עץ ומתכת במרתפי אבן אפלים, בדיוק באותה מידה שסרטי פורנו עם שחקניות בלבוש אחות או נזירה הם מגוחכים בעיני. אני מאמין שהשליטה ביחסים צריכה לבוא מבפנים ולהגיע פנימה. אם לפעמים יש צורך לסטור או למשוך שיער כחלק מזה, אז כן, כאב פיזי מסוים. אבל עיקר העניין לדעתי הוא המקום הנפשי, היצרי. שוב - מדובר בזרימת חיים, בהרגשה שהיא טבעית אמיתית וכנה משני הצדדים, ולא ב"סשן" שיש לו "אקשן" ו"קאט", "שלום שלום הולכים הביתה". שח |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
זאלופון(שולט) • 23 ביוני 2005
האמת שקצת קשה לי לשפוט. אין לי מושג עד כמה המכה כשלעצמה כואבת אבסולוטית אלא רק איך הסאבית מגיבה אליה. יכול להיות שבגלל שיש לה רגישות לכאב שונה מזו שלי, היא מגיבה בצורה מינורית להצלפות שלי היו כואבות מאד, או להיפך.
מה שכן, בעברי התנסיתי כסאב וגיליתי שאני יכול לעמוד בכאב, אבל אני לא יותר מדי אוהב אותו. אני מניח שלמען מטרה טובה הייתי יכול לעמוד בכל מה שאני בעצמי עושה בסאדיזם צרוף וחינני, אבל לא הייתי נהנה מזה יותר מדי. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
Tame • 23 ביוני 2005
גם אם הסאבית יכולה לעמוד בכאב שהדום לא היה עומד בו, זה לא הופך אותה ליותר דומיננטית או אותו לפחות דומיננטי..
סתם מושג ישן שעבד עליו הקלח. גברים לאו דווקא יותר עמידים מנשים (פיזית או נפשית) כמו שנשים לאו דווקא יותר רגישות מגברים... יש סטטיסטיקה ויש יוצאים מן הכלל. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 23 ביוני 2005
שאלה מצויינת לורי
מחכה ומצפה לתשובות Tame כתב/ה: גם אם הסאבית יכולה לעמוד בכאב שהדום לא היה עומד בו, זה לא הופך אותה ליותר דומיננטית או אותו לפחות דומיננטי..
סתם מושג ישן שעבד עליו הקלח. גברים לאו דווקא יותר עמידים מנשים (פיזית או נפשית) כמו שנשים לאו דווקא יותר רגישות מגברים... יש סטטיסטיקה ויש יוצאים מן הכלל. לא לזה התכוונה השאלה.. תכלס, בלי נושאי עניין או רצון. יכול או לא יכול זו השאלה |
|
Tobias(אחר) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
Tobias(אחר) • 23 ביוני 2005
אני מוכן לקבל כל מה שאני אי פעם יעניק לסאבית
אבל אני לא בטוח שאני יצליח לעמוד בזה בגבורה מבחינת סף כאב |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 23 ביוני 2005
Tame כתב/ה: גם אם הסאבית יכולה לעמוד בכאב שהדום לא היה עומד בו, זה לא הופך אותה ליותר דומיננטית או אותו לפחות דומיננטי..
סתם מושג ישן שעבד עליו הקלח. גברים לאו דווקא יותר עמידים מנשים (פיזית או נפשית) כמו שנשים לאו דווקא יותר רגישות מגברים... יש סטטיסטיקה ויש יוצאים מן הכלל. אה, לרגע לא ניסיתי לרמוז שאם הדום לא מסוגל לעמוד בזה זה הופך אותו לפחות ואותה ליותר. ממש לא. הכל בא מתוך סקרנות לדעת כמה אנשים פה חושבים שהם היו עומדים בזה. תמיד מפתיע אותי ש"הם" יודעים לעצור בדיוק כשהכאב כבר בלתי אפשרי.. לא שניה לפני. סתם תהיות. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
Tame • 23 ביוני 2005
אם כך אני מתנצל,
לא הייתי צריך לגרום להיווצרות הרושם הזה. כנראה שאני פשוט הבנתי לא נכון (עם כל הקטע של ה"גיבורים"). |
|
מתנשא |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
מתנשא • 23 ביוני 2005
לורי.
מחקרים גילו כי הסיבה לכך שאנשים עמידים יותר בכאב מאחרים, היא מפני שאותם אלו שעמידים יותר מפני כאב הם אנשים שסף הגרוי שלהם נמוך יותר ואין בכך כדי להעיד שכח סבלם גדול יותר, כך שאם תראי ילד בוכה אל תאמרי "תינוק" אלא אימרי "יש לך סף גירוי גבוה". אשר על כן שאלתך צריכה להשאל בנסוח זה או אחר של השאלה הבאה: " האם לדעתכם סביות הינן בעלות סף גירוי נמוך מאחרים"? וכאן אוכל לומר לך את תשובתי המדויקת. "אין לי מושג" |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
זרה מוכרת • 23 ביוני 2005
מתנשא כתב/ה: לורי.
מחקרים גילו כי הסיבה לכך שאנשים עמידים יותר בכאב מאחרים, היא מפני שאותם אלו שעמידים יותר מפני כאב הם אנשים שסף הגרוי שלהם נמוך יותר ואין בכך כדי להעיד שכח סבלם גדול יותר, כך שאם תראי ילד בוכה אל תאמרי "תינוק" אלא אימרי "יש לך סף גירוי גבוה". אשר על כן שאלתך צריכה להשאל בנסוח זה או אחר של השאלה הבאה: " האם לדעתכם סביות הינן בעלות סף גירוי נמוך מאחרים"? וכאן אוכל לומר לך את תשובתי המדויקת. "אין לי מושג" וכל זה היה בעצם בשביל........... אממממ.... אממממ..... אממממ...... מה ? לאמר שאין לך מושג? הצליח לך מותק שילי זרונת |
|