זיקית |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
טריין מאן
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
זיקית • 6 ביולי 2005
זהו פורום כללי. פורום שיש בו דיון בנושאים רבים, ושונים, לכן יש בו מקום לביטוי של קהילת הבדסמ, וגם להומואים לסביות בי וטראנס שמוצאים את עצמם כחלק מקהילת הבדסמ.
אם תשים לב, בעלי האתר בחר לפתוח פורומים שונים - לנשים שאוהבות נשים, גברים שאוהבים גברים ובאותה מידה לנשים שאוהבות גברים וכו' וכו', ואפילו לטראנסג'נדרים.אני חושבת שזה מעיד על כך שבניגוד לגישה שלך, הוא סבור שיש לנו מקום בדיוק כמו לך. מעציב לראות הומופוביה וצרות עין (ואולי גם מח) כאלו. מדוע שלא יהיה לנו מקום כאן ? ואל תדאג - אפחד לא יזהה אותך עם הומואים או לסביות אחרי הפוסט הזה ואנחנו נשמח שזה יהיה כך (אם יותר לי לדבר בשם הקולקטיב ההומו-לסבי לרגע קט). |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
דנדיליון(שולטת) • 6 ביולי 2005
TRAIN MAN,
כתבת על ה"קהילה הבד"סמית. ממי לדעתך היא מורכבת ואת מי אתה חושב שכדאי לנפות ממנה על מנת שיוכל "לילל" כדברייך בפורומים אחרים? אם נוציא מהקהילה את כל אלה שאינם סטרייטים מובהקים (להלן - הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסים), עם כמה אנשים אתה חושב שתישאר? אתה נמצא בקהילה קטנה ומצומצמת שאורח חייה והפריזמה השונה לחיים המוצגת כאן אינם מקובלים על העולם ה"נורמלי" שסביבה. זה המכנה המשותף בינך לבין אנשים בעלי נטייה מינית שונה משלך. האתר מאפשר לכולם להתבטא בו. מדוע זה מפריע לך? |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Re: ואותי מעניינת שאלה אחרת ........
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
defluo{BDOC} • 6 ביולי 2005
Train-Man כתב/ה: אני תוהה לעצמי האם האתר והפורום שבו , שמעצם קיומם נועדו לשרת את הקהילה הבדסמית,
לא הופך להיות כלי לקהילת ההומואים והלסביות , אני חושב שזוהי נקודה שיש להתייחס אליה , וכדאי היה לקהילת הגייז שייצרו לעצמם פורום ייעודי בו יוכלו להתבטא, למחות, וליילל ( אין מה לעשות, אינני מעוניין להיות מזוהה עם הומואים או לסביות) ואינני בודד במחשבתי Train-Man הקהילה הבדסמית ככלי לקהילת הלסביות וההומוסקסואלים????? בתור אדם שמשתייך לקהילה הבדסמית ובתור אדם ששייך לקהילה ההומוסקסואלית, אני חושבת שיש המון מקום לכולנו בפורום בכלוב ובכל מקום. יש מקום לכל אחד ואחד מאיתנו. קוראים לזה קבלת האחר וסובלנות- טולרנטיות. להיות חלק מבדסמ, אומר שאתה מתמודד עם ארון. להיות חלק מהוואי הומוסקסואלי אמור שאתה מתמודד עם ארון. גם אם הארון הזה הוא ארון שהתמודדת איתו, בין אם אתה מחוץ לארון או בתוכו. הארון הזה קיים. זוהי עוד קופסא שתוחמת אותך, שמפרידה אותך. משאר האנשים ה"נורמלים". ובדיוק כמו שבעיני בדסמיות קיימת בכל אדם, אני מאמינה שנטייה הומוסקסואלית קימת אצל כל אדם. אין כמעט כזה דבר 100 טהור. מאוד נדיר. מטריד אותך שבדסמ משוייך להומוסקסואליות? מפחידה אותך הומוסקסואליות? כי בדסמ הוא צבעוני כמעט כמו הדגל גאווה שכל כך מטריד אותך בקיומו. אולי לא צבעוני אבל ללא ספק מלא בריבוי גוונים של שחור. בעצם מה שרציתי להגיד זה: "מפריע לי שיש פה אנשים הומופובים, ואני לא רוצה להיות משוייכת אליהם. אולי כדאי שהם ילכו להם לאיזה מקום אחר, יקימו להם אתרים משלהם...." אתה יודע, שניים יכולים לשחק את המשחק. אהבה ללא גבולות. זו לא סתם ססמא. זו באמת יכולה להיות דרך של חיים. |
|
Train-Man(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
נו נו ........
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Train-Man(שולט) • 6 ביולי 2005
אני שמח להיווכח שהרווחתי את לחמי ביושר הבוקר !!!! חחחחחחחחחחח
Train-Man Mental Domination is Allways Great Fun |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tame • 6 ביולי 2005
טריין מן
אל תגיד לי שלא צפית את זה לפני שרשמת מה שרשמת.. |
|
Train-Man(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tame כתב/ה: טריין מן
אל תגיד לי שלא צפית את זה לפני שרשמת מה שרשמת.. בוודאי שכן הלא כבר ציינתי שהרווחתי את לחמי ביושר להיום לא ??? ככה זה שמשפרים מיומנויות שליטה מנטלית חחחחחחחח......... Train-Man |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tame • 6 ביולי 2005
שליטה מנטאלית?
אוו אני בטוח שלוותיקים יותר כאן אתה תזכיר מישהו |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
ים_yam(לא בעסק) • 6 ביולי 2005
רכבת-מן מותק,
בסוף הרי כל מי שעיצבנת יעשה עליך איזה סשן... האם זו דרכך לומר שבעצם בתוך תוכך אתה שואף לנסות את הצד השני של השוט? |
|
Train-Man(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tame כתב/ה: שליטה מנטאלית?
אוו אני בטוח שלוותיקים יותר כאן אתה תזכיר מישהו רק שים לב כמה רוע סחטתי מהנשים שבחבורה חחחחחחחחח .... טקסטים נוטפי ארס נסתר ניעור טוב מידי פעם לא הרג עוד אף אחד , להיפך , זה מזכיר לנו מה באמת חשוב ומה לא Train-Man |
|
Train-Man(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
ים_yam כתב/ה: רכבת-מן מותק,
בסוף הרי כל מי שעיצבנת יעשה עליך איזה סשן... האם זו דרכך לומר שבעצם בתוך תוכך אתה שואף לנסות את הצד השני של השוט? חחחחחחחחח..... ים את הרי יודעת שאני מת על הצורה שלך ואף אחד לא יזכה לסשן אותי כל כך מהר חחחחחח.... אני יותר סוטה מכל אחד אחר כאן חחחחח..... Train-Man סוטה הכפר |
|