teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
בודאי!
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
teacher(שולט) • 3 ביולי 2005
רק קחי בחשבון שאם מתברר בסוף שהם מעאפנים,
אנחנו נבוא לדפוק על הדלת שלך. אלימות עם חיוך teacher |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 3 ביולי 2005
אתם רציניים???
|
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
רציניים באבו-אבוהההעע!
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
teacher(שולט) • 4 ביולי 2005
בטח שאנחנו רציניים,
מה אנחנו רק שוטים וזעקות? רק קשירות והצלפות? בני תרבות אנחנו ויש לנו רדיו (כמעט ממלכתי), בינתיים יש את התכניות: זיקיסטארדסט - חללית הפח של רס''ן טום נהוגה בידי זיקית המשתוללת בטברנה עם דום 34 - דום 34 נותן בראש עם בוזוקי, ג'ומבוש וננסי ברנדס על 70% מהעיבודים.. סאונד סיסטם - התכנית של כנען (כל הלהקות הטובות באות רק ממקום אחד בארץ) עם הג'ינגל הכי שווה בכלוב! דומי אנלישד (באנגלית זה נשמע טוב יותר) - מטר שמונים ושתיים של אנרגיה דחוסה לאריזה עצבנית (זה היה השם הקודם של התכנית שלה לא?) ואיך היא זוכרת את כל המילים של נילס הולגרסן??? TV_Eye מכה שנית - האימפריה של הקולנוען עם העין (זו שעברה יום ועברה שעה..) טיז - של סינתיה ואזמרלדה, האייטיז במיטבן (טוב, מיטבן זו מילה חזקה יחסית לאייטיז, סתאאאםם...) אדון שוקו - התכנית של שוקו (ילדה טובה מבית טוב "שהתקלקלה" איפשהו בדרך....) סאבספייס של air - מיקסים , מוסיקת פסייד טראנס , סוואמי ועוד גווני אלקטרו, סשן ארוך וקיצבי של סאונדים פסיכודליים ללא דיבורים וללא הפסקה. ו..חינוך מיוחד - התכנית שלי למי שרוצה לראות היכן יש משבצות שידור פנויות: משבצות שידור ניובוי - אני חושב שזה יהיה כיף לשמוע אותך משדר, ואם אתה שואל בשביל חבר - שלח אותו אלינו! יום נעים teacher נ.ב. השרשור הזה הביא הרבה פניות שאני מקווה שיהפכו לתכניות קבועות ומעניינות, בין השאר - תכנית עם אקטואליה (גם שלנו) ביום שישי עם רוקו (כן, שמעתם נכון) מתובלת במוסיקה טובה, אליס אין צ'יינס - תכנית היעוץ והשיחה עם אליסיה לכל ציפורי הלילה, ועוד כמה... יש למה לחכות! |
|
nephele(אחרת) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
Re: בודאי!
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
nephele(אחרת) • 4 ביולי 2005
teacher כתב/ה: רק קחי בחשבון שאם מתברר בסוף שהם מעאפנים,
אנחנו נבוא לדפוק על הדלת שלך. אלימות עם חיוך teacher רגע, רגע, רגע, קודם כל, תגדיר: "אנחנו" ! אם זה אתה ופט.... יאללה בואו... אבל אם לא.... אמממ... אני אוותר על ההמלצה נפילי. |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
Re: רציניים באבו-אבוהההעע!
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 4 ביולי 2005
teacher כתב/ה: בטח שאנחנו רציניים,
מה אנחנו רק שוטים וזעקות? רק קשירות והצלפות? בני תרבות אנחנו ויש לנו רדיו (כמעט ממלכתי)... ניובוי - אני חושב שזה יהיה כיף לשמוע אותך משדר, ואם אתה שואל בשביל חבר - שלח אותו אלינו! יום נעים teacher teacher, יקירי, בשביל חבר...? מה פתאום! בשבילי! יום ראשון הכי מתאים לי! עדיף מ- 22:00. מה בתוכנית... יש לך הודעה פרטית... מה שבטוח... תוכנית של בני תרבות... |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
Re: רציניים באבו-אבוהההעע!
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
Tainted(לא בעסק) • 4 ביולי 2005
teacher כתב/ה: בטח שאנחנו רציניים,
מה אנחנו רק שוטים וזעקות? רק קשירות והצלפות? בני תרבות אנחנו ויש לנו רדיו (כמעט ממלכתי), בינתיים יש את התכניות: זיקיסטארדסט - חללית הפח של רס''ן טום נהוגה בידי זיקית המשתוללת בטברנה עם דום 34 - דום 34 נותן בראש עם בוזוקי, ג'ומבוש וננסי ברנדס על 70% מהעיבודים.. סאונד סיסטם - התכנית של כנען (כל הלהקות הטובות באות רק ממקום אחד בארץ) עם הג'ינגל הכי שווה בכלוב! דומי אנלישד (באנגלית זה נשמע טוב יותר) - מטר שמונים ושתיים של אנרגיה דחוסה לאריזה עצבנית (זה היה השם הקודם של התכנית שלה לא?) ואיך היא זוכרת את כל המילים של נילס הולגרסן??? TV_Eye מכה שנית - האימפריה של הקולנוען עם העין (זו שעברה יום ועברה שעה..) טיז - של סינתיה ואזמרלדה, האייטיז במיטבן (טוב, מיטבן זו מילה חזקה יחסית לאייטיז, סתאאאםם...) אדון שוקו - התכנית של שוקו (ילדה טובה מבית טוב "שהתקלקלה" איפשהו בדרך....) סאבספייס של air - מיקסים , מוסיקת פסייד טראנס , סוואמי ועוד גווני אלקטרו, סשן ארוך וקיצבי של סאונדים פסיכודליים ללא דיבורים וללא הפסקה. ו..חינוך מיוחד - התכנית שלי למי שרוצה לראות היכן יש משבצות שידור פנויות: משבצות שידור ניובוי - אני חושב שזה יהיה כיף לשמוע אותך משדר, ואם אתה שואל בשביל חבר - שלח אותו אלינו! יום נעים teacher נ.ב. השרשור הזה הביא הרבה פניות שאני מקווה שיהפכו לתכניות קבועות ומעניינות, בין השאר - תכנית עם אקטואליה (גם שלנו) ביום שישי עם רוקו (כן, שמעתם נכון) מתובלת במוסיקה טובה, אליס אין צ'יינס - תכנית היעוץ והשיחה עם אליסיה לכל ציפורי הלילה, ועוד כמה... יש למה לחכות! מטר שמונים ושתיים? מי אוהבת אותך טיצ'ר מי????? ואל תשכח גם את המילים של כל האפרו אמריקאים כגון: 50 אגורות, אייס תה, וכו'. (לקשיי הבנה: 50CENT , ICE T |
|
נמש |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
אמממ...
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
נמש • 4 ביולי 2005
נראה לי ששכחתם את Tפוס...
|
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
צודקת נמש
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
teacher(שולט) • 4 ביולי 2005
טיפוס - עם הרבה ידע מוזיקלי ויכולת לזהות שירים על התו הראשון!
פשוט לא ראיתי אותו בטבלה השבועית.. כאן אני תיכף מתקשר אליו... teacher |
|