Abey(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
Abey(נשלטת) • 25 ביולי 2005
קודם כל, תודה על קבלת הפנים.
מישלי, שרוניתלי, שנף וכחולה, אני מסכימה עם האבחנות שלכן. הקטע הזה נכתב לא כפנטזיה מינית אלא כסיפור, ומשהו באינפנטליות ובקהות הרגשית של המספרת אכן נועד להצטייר כמטריד. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
מטריד
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
Yosefus(שולט) • 25 ביולי 2005
מטריד או לא מטריד אבל אהבתי את סגנון הכתיבה (שונה, מקורי, לעיתים מעלה חיוך), אהבתי את הכתוב (נתקו אותו מהאינפנטיליות - אין פה נקודות מעניינות / מגרות ?), ואפילו אהבתי את תגובתה של הכותבת. בקיצור, אהבה ממבט ראשון ולאורך כל הקו.
יוספוס (תמצית: יוספוס עושה עיניים ומחניף ללא הכרה לכותבת אינפנטילית, מתוך תקווה שיש לה תמונות עירום) |
|
ראובן |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
סיפור מתוק
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
ראובן • 4 בינו׳ 2011
נחמד היה לקבל כעת (2011) קישור לסיפור ''יום לימודים'' המצורף (2005).
אני מעלה נשכחות משום איכותו של הסיפור, כמו גם העיסוק בשליטה מנטלית - האופן בו נשלטת משתמשת באדונה כ-ציר רגשי החסר לה, ומתענגת על הפרטים הקטנים בשירותו, גם בכתיבתה. יש צורך ב''עין לפרטים'', שלא לומר אובססיה, כדי להיות שפחה טובה. הדבר נכון גם לגבי הצד השולט, וזו לא ילדותיות גרידא, אלא התענגות מודעת על ילדות מאוחרת. *** היטב אני זוכר כי מדובר בפנטזיה, אולם עדיין הזדעזעתי מן הבורות בעניין הקפה - האופן השגוי בו אולפה אותה ילדה-אישה להכינו. כולי תקווה שאותה ילדה נעלמה בינתיים למדה, ב-שש השנים שחלפו מאז, את סוד הכנת הקפה השחור. אם לאו, הריהו מצורף כנספח. תודה על סיפור מתוק, R נ.ב שתי כפיות קפה בכוס זכוכית קטנה, מזיגת מים רותחים כדי 3/4 מגובה הכוס, הוספת כפית סוכר שטוחה, בחישה קצרה - 6 סיבובים בכיוון השעון, הגשת הקפה ולצדו כוס מים. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 בינו׳ 2011
שמחה על ההקפצה. בהחלט קטע מעניין. ומטריד. היה מאד קל לדמיין את זה.
ראובן, בחקירותי גיליתי שאין הסכמה על הדרך הנכונה, וניתן לחלק את בעלי הדעה למספר אסכולות. בדומה לזה, גם אופן רקיחת הבוץ עשוי להיות נתון להעדפות שונות. |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
L איה • 8 בינו׳ 2011
אני כותבת את התגובה הזו מן טעמים הבאים:
א. לרחוץ בנקיון כפיי ע"י הבעת זעזוע עמוק מגל הניאו-סקסיסזם שמחמצי נושא את דגלו. - אני נמנית עם הזרם הפמיניסטי הרדיקלי ומתנגדת נחרצות להתבטאויותיו האיומות של מחמצי. מטעמי שלום בית, אני פועלת בעיניין ע"י שימוש בטכניקת חפירה ממוקדת שעתידה לשאת פרי בתהליך ארוך ומייגע. על פי ההערכות, ההליך עתיד להסתיים ב2031 לכל היותר, ציבור הנשים נקרא להיעזר בסבלנות. ב.לחדד את אי הבהירות בנוגע להגדרת השטות המכונה "שליטה מנטלית". -לכל שולט שפגשתי בימות חיי היו לפחות שתי הגדרות לשאלה : מהי שליטה מנטלית עבורך? אני מוצאת שרוב השולטים מתייחסים להשפלות , הפחדות, והתנהגויות גחמניות מסרסות כ'שליטה מנטלית' כדי להצטייר כבעלי תפיסה תרפויטית ועומק, כשלמעשה לרובם אין שמץ של מושג או יכולת לצפות את ההשלכות של "שליטה" זו על הנשלט. בנוסף על כך, אני ממליצה לשנות את המונח:"שליטה מנטלית ל:"סחיטה ריגשית" . סתם כי אני אוהבת דיוק... ג. להסכים עם יולי. -מסכימה. אם כי אני מזמן הפסקתי להיות מוטרדת ממגוון הדרכים של פלוני או אלמוני להפקת עונג ממה שבעניי הוא אינפנטילויות לשמה. הצורך לגלם היסטריה בכל פעולה, צעד ושעל, מצ'עמם לי את את השערות על השומה בכף רגל שמאל. אבחנה והמלצה לחובבות סשנים לא שיפחתיות בעליל- סדיסט לא באמת צריך סיבה כדי להתעלל, אם הוא סדיסט אמיתי- מלכתחילה אין שום צורך להשביע את רצונו, הוא כבר ימצא על מה להתפס, גם אם הקפה יהיה אות ומופת לדיוקים. מוטב להכין חרא של קפה או לא להכין בכלל , להתקלח במים חמים , להניח רגל על רגל , לעשן משהו טוב, ולהמתין...כעת כל שנותר הוא להינות מהסשן. ד. להרגיע את קהל הסקרנים המודאגים ולספר שלמיטב ידיעתי, לכותבת הפוסט יש כיום בן זוג שמעדיף תה פושר. שבוע תענוגות, ליבנת |
|
ראובן |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
המרוקאית של היום, המרוקאית של הלילה
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
ראובן • 9 בינו׳ 2011
ליבנתי,
אני מוצא שאת מדברת בשני קולות, לכל הפחות, רוב הזמן. מחד גיסא את אומרת, ''מה פתאום שליטה מנטלית?'', ומאידך גיסא - שלשום נתת לנשלט אומלל להקריא סיפור ילדים, בזמן שעינית את מבושיו להנאתך. הכל מנטלי יפתי, כולל לשכנע אותך שזה בסדר להיצלות באש ב''דאנג'ן'' ובעירום. אם את רוצה להניף פה את נס יריד-נעמ''ת אז סבבה, אבל הבה נזכור את אלת הכדור-בסיס, איתה העברנו מצגת אתמול, קבל עם ועדה ב''קינקי סלון''. באותה נשימה, הרשי לי לנחם אותך: רוב הפמיניסטיות החרופות הן גם שפחות חרופות (בחדרי חדרים). זה נקרא ''הדואליות של הנפש'', אבל כנראה החמצת את השיעור הזה, כי באותו זמן היה לך בחור עם אופנוע חדיש. אני מבין שזו פנטזיה רטובה - להגיש לי קפה גרגירי וקלוקל - אבל הייתי ממליץ להימנע מכך, במיוחד בלילות ירח חסר, אבל גם אם כן, שלך, R נ.ב לבקשת חמשת הקוראים שלי, פינת הנאו-סקסיזם: הבי-פולאריות של הנפש הנשית מחייבת גלישה שרירותית בין מצבי תודעה במצבים של שיח נוקשה איתה. במכתבי לעיל אתם מוזמנים לשים לב לאופן בו, עברתי במהלך משפט אחד בין נימת אזהרה פרטנית לבין תחושה של קניין ושיוך, וזאת בפיסקה החותמת את גוף המכתב. הדבר אמנם מעורר את החשדנות החייתית שבאישה, אולם מאפשר לה גם לבדוק את תחושתה בתנאים נינוחים, לאור האהבה אשר נמסכה באיום. לכל הפחות, הדבר יגרום לה לחשוב קצת ובכך, יקנה לכם כ- 3.2 דקות של שקט. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
ובכן,
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
Homelander(שולט) • 9 בינו׳ 2011
היות ובקפה עסקינן, אזי שאני חש צורך-עז להתערב.
שליטה-מנטאלית, אינה סחטנות-רגשית אלא שהיא היפנוזה המובנית עמוק בתודעה. אתה לוקח את מוחה של שפחה-פוטנציאלית או נשלטת בהווה, תחילה אתה קולה אותו- משמע מייבש אותו ע"י השפלה מתמדת והורדת הביטחון-העצמי של הנקבה. לאחר-מכן אתה טוחן אותו היטב בשלל הצהרות גרנדיוזיות על עליונותך והיכולות שלך לכוון ולהדריך. כעת מכשיש בידך את האבקה שאתה רוצה (עדיף תערובת שבחרת בקפידה- כדי לתת את הטעמים הרצויים; למשל ערבוב של חושניות נשית עם סקס-אפיל ילדי, למשל); עתה הגיע זמן-ההכנה. את האבקה יש לשים בנפרד מהמים כאשר מסננת מהווה חוצץ בניהם (הרי אתה מעוניין שכאשר תשטוף את הבחורה באגרסיביות-ורבלית, זה יעבור אך ורק דרך הפילטרים הנכונים, אלו שאתה בוחר, כי אחרת איך היא תראה את הדברים כפי שאתה רוצה שהיא תראה אותם?) כאן יש שיכנו את השלב הזה בתהליך כ"שטיפת-מוח". כך אתה תחמם ותחמם את שפחתך, עד שהיא תרצה להתפרץ, אבל בדיוק אז תוריד אותה מהאש, כי אם תתפרץ, נשרף כל התהליך. במקביל, הרי 'רתחת' עליה בשצף-קצף היות והתהליך לא היה כ"כ פשוט, אז עכשיו יש לך בדיוק את מה שצריך כדי לערבב עם האבקה המבושלת והרי לך שליטה-מנטאלית. אבל הרי בקפה עסקינן וככה בדיוק עושים קפה ומי בכלל שותה בוץ בחיאת?! לשמחתנו סיימנו כולנו עם הצבא; אם אתה צריך קצת עוצמה במשקה אחי, אז תוסיף איזה ליקר טוב |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
חמוץ מתוק...
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
L איה • 9 בינו׳ 2011
מחמץ ליבי ,
אכן יש מרוקאית של היום ומרוקאית של הלילה, קוראים לזה:סוויצ'רית. אבל שתיהן מיכנות לך קפה רק מאהבה ובלי שמץ של חרדה ודחק. ידוע לך,כי גם בפרצי פמיניזם סוערים אני עמלה על תפנוקייך, אין בכך סתירה. רק עונג... אם "שליטה מנטלית" היא בעניך יכולת שכנוע, הרי שזהו אכן כלי שימושי גם עבורי, אך אינני עורכת מניפולציות מודעות להסטת מען דהוא מגבולותיו, אם יוותר עליהם זה בגלל שהוא מפעיל שיקול דעת שבמקרה חופף לשלי... בענין הפעלת 'שליטה מנטלית' לטובת צלייתי בעירום, ושאר ירקות, אם אינני טועה , אני לוקה בגרסאות של פומביות מאז שהייתי בש"אש. גם אמן החושים זלל על שולחני שניצלים מעשה ידי שפחתי להתפאר, רק מישום שהוא מתוק וללא כל צורך בהפעלת מניפולציה כל שהיא. גם את הקפה קיבל הרבה טרם הוצע לו מחסדיה של השפחה. יש לי הרושם שלמרות ששניכם חתולים נבונים וערמומיים, אתם עדיין נוטים לשכנע את המשוכנעות. אך, איזה יהודים טובים אנחנו, מתווכחים על סמנטיקה והגדרות, ומרבים בחזקת -הרי זה משובח... נ.ב רציתי לסיים במושי מושי נמרח על כמה שאני אוהבת וכל זה, אבל זה כבר נהיה מביך, אני יחוס על חמשת הקוראים ואעשה זאת בפרטי. נשיבוק, ליבנת |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
Re: חמוץ מתוק...
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
Homelander(שולט) • 9 בינו׳ 2011
ליבנת כתב/ה: מחמץ ליבי ,
אכן יש מרוקאית של היום ומרוקאית של הלילה, קוראים לזה:סוויצ'רית. אבל שתיהן מיכנות לך קפה רק מאהבה ובלי שמץ של חרדה ודחק. ידוע לך,כי גם בפרצי פמיניזם סוערים אני עמלה על תפנוקייך, אין בכך סתירה. רק עונג... אם "שליטה מנטלית" היא בעניך יכולת שכנוע, הרי שזהו אכן כלי שימושי גם עבורי, אך אינני עורכת מניפולציות מודעות להסטת מען דהוא מגבולותיו, אם יוותר עליהם זה בגלל שהוא מפעיל שיקול דעת שבמקרה חופף לשלי... בענין הפעלת 'שליטה מנטלית' לטובת צלייתי בעירום, ושאר ירקות, אם אינני טועה , אני לוקה בגרסאות של פומביות מאז שהייתי בש"אש. גם אמן החושים זלל על שולחני שניצלים מעשה ידי שפחתי להתפאר, רק מישום שהוא מתוק וללא כל צורך בהפעלת מניפולציה כל שהיא. גם את הקפה קיבל הרבה טרם הוצע לו מחסדיה של השפחה. יש לי הרושם שלמרות ששניכם חתולים נבונים וערמומיים, אתם עדיין נוטים לשכנע את המשוכנעות. אך, איזה יהודים טובים אנחנו, מתווכחים על סמנטיקה והגדרות, ומרבים בחזקת -הרי זה משובח... נ.ב רציתי לסיים במושי מושי נמרח על כמה שאני אוהבת וכל זה, אבל זה כבר נהיה מביך, אני יחוס על חמשת הקוראים ואעשה זאת בפרטי. נשיבוק, ליבנת חחח, חמודה משהו האישה שלך (וכאן זה באמת כבר עלול להפוך למביך); אבל ליבנתי, זלל זו הגזמה מרוקאית; אני- אני רק טרפתי, לשמחתי הייתי מוקף באריות שגם הם לא חטאו בחטא הנורא של בזבוז בשר טוב. וכן, ברור משכנעים את המשוכנעות שהרי הקפה באמת לא היה קפה בוץ. והעיקר- יהודים טובים זה נהדר. מי כמוך יודעת? |
|