Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
סליחות ועיצות חינם
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
Yosefus(שולט) • 3 באוג׳ 2005
נדמה לי שאם טרחת להעלות את הנושא , אז לאירוע היתה משמעות מבחינתך, נפגעת או שאת "סתם" לא אוהבת את התגובה. לדעתי, כמו בכל זוגיות אחרת (ונילית), כדאי להבהיר זאת לבן הזוג. גם יחסי בדסמ הם יחסים, וכמו בכל מערכת יחסים במקרה שלא מרוצים ממשהו שבן הזוג עשה / אמר, רצוי לשפר - בפתיחות, מתוך כוונה טובה, בעיתוי ראוי ובאופן שמכבד את הזולת.
אם (חלילה) בן הזוג לא מצליח להתמודד עם זה, אז יש בעיה בזוגיות (עוד לפני השליטה). נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוג' 03, 2005 3:45 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
אשת לפידות{a} |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
אז רגע, יוספוס, לא הבנתי
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
אשת לפידות{a} • 3 באוג׳ 2005
יש לך גדול?!
|
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
Re: אז רגע, יוספוס, לא הבנתי
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
Yosefus(שולט) • 3 באוג׳ 2005
אשת לפידות כתב/ה: יש לך גדול?!
אההממממ, כן. מ א ו ד. איך זה קשור ? (אבל תודה על ההזדמנות לפרסם את עצמי). יוספוס (תמצית: יוספוס נחזה לאשף האשליות ומצליח לארגון לעצמו פרסום חינם). רק למען הסר ספק, אמת בפרסום כמובן ! |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 3 באוג׳ 2005
אשת לפידות כתב/ה: יש לך גדול?!
ענקית |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
זרה מוכרת • 3 באוג׳ 2005
Yosefus כתב/ה: אשת לפידות כתב/ה: יש לך גדול?!
אההממממ, כן. מ א ו ד. איך זה קשור ? (אבל תודה על ההזדמנות לפרסם את עצמי). יוספוס (תמצית: יוספוס נחזה לאשף האשליות ומצליח לארגון לעצמו פרסום חינם). רק למען הסר ספק, אמת בפרסום כמובן ! |
|
dian |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
dian • 3 באוג׳ 2005
יוספוס,
לאירוע הזה כן היתה משמעות בעיניי, זה היה רק במטרה של הקשבה , גם אם לא היה מבין, אולי חיבוק או קצת אמפטיה. האדון דורש סבלנות, לדבר שנמצא כרגע בתהליכים ונותר עוד חודש , לבינתיים עברו חודשיים. וזה מעלה בי תהיות ותיסכול, ורציתי לשתף אותו בריגשותיי ובמה שעובר עליי. אי אפשר לקחת את הנפש ולסגור אותה ב4 קירות ולצפות שלא יהיו היתפרצויות, אנחנו בסך הכל בני אדם. אולי זה אגואיסטי? כי יכולתי להיתאפק עוד? ולהדחיק ? כי הוא לא דרש ושאל מה אני מרגישה? והיה חשוב לי לכן פתחתי את השירשור הזה , לקרוא את דעתכם, ; ) |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 3 באוג׳ 2005
ואני אומר, וזו השקפתי שלי, שדווקא האדון במקרה הזה,
הוא זה שמפעיל מניפולציות ריגשיות ואפילו בזויות, מתוך ניסיון לבסס את שליטתו המנטאלית בעיקר בנפשך, או מתוך חוסר ביטחון מוחלט, שאם ישמע את ריגשותייך, חלילה ייאלץ לחבקך או ללטפך ואז יחשוש לאבד את יכולת שליטתו בך. מערכת יחסים של שליטה/כניעה איננה מערכת של משחקי אגו. שולט לא צריך לחכות שהנשלטת שלו תשתף אותו במה שעבר עליה ובריגשותיה, הוא זה שחייב לעודד אותה לספר ולשתף, ואז לחזק אותה מתוך הערכה בעבור התמסרותה ומתוך הגנה בלתי מעורערת על גופה ונפשה! אם אין בו את היכולות הבסיסיות האלה, מקומה של הנשלטת לא איתו! ולך אשת לפידות, תפסת את העבד לפני שהספיק לנעול גם נעלייך? אחלה חתימה! |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2005
מניפולציה רגשית???
הוא דביל, יש עוד הרבה אחרים מסתבר מניפולציה רגשית בטח עוד אחד שקורא לעצמו מאסטר, דום בגלל שהזין שלו רוצה ריגושים |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
Tame • 3 באוג׳ 2005
תראי,
את חייבת להבין גם את הצד שלו, לפי איך שאת מתארת את זה זוהי חויה שהוא עובר (גירושין אולי?) ואולי גם הוא נמצא בתקופה קשה, אולי גם הוא על סף שבירה ואולי השימוש במילה "מניפולציות רגשיות" נעשה כי הוא פוחד להתמודד גם איתך בזמן שכל העולם נופל עליו (הרי גם הוא אדם עוד לפני שהוא דום ולכל אחד יש חולשות). כמובן שאני לא יודע אם זה נכון או לא, זה רק תרחיש אפשרי מבחינתי. אני פשוט לא מבין איך אפשר לתת דעות או עצות ובכלל לקבוע דברים כאלה נוראים לגבי אופיו של אדונך (אגב אם את מסכימה לכל גינויי הגנאי שאדונך קיבל למה את עדיין איתו? אם את אוהבת אותו ולא מייחסת אליו בעצמך את כל התכונות השליליות שנאמרו עליו למה את לא אומרת משהו כדי לתקן את כל הטועים?). אני אסכם בזה שאני לא בא לשפוט, לא אותך ולא אותו, לא בא לתת עצות ולא מנסה להיות בורר. אני לא חושב שבתור חבר בפורום שלא מכיר אותך אישית לא מכיר את אדונך אישית ולא שמע את הסיפור במלואו, יש לי זכות ולו הקטנה ביותר לתת עצה או להעביר שיפוט. |
|
dian |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
dian • 3 באוג׳ 2005
tame
אתה צודק במה שאמרת, יש תקופות קשות ואני נמצאת ועוזרת כמה שאני יכולה. בקשר לכינוי הגנאי, אותם אלו יכולים לחשוב מה שהם רוצים, רק שהם רחוקים מן האמת, אין טעם גם לענות על כך לא נכנסתי לכאן כדי לריב , האתר הזה כל כך נפלא בשירותים שלו, אני מעדיפה לנצל אותו רק לטובה. ותודה על התגובות, נכון שלא הבאתי כאן את הסיפור בשלמותו, אולי זה לא היה נחוץ כל כך. תודה יוספוס |
|