פייה{O} |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
פייה{O} • 21 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: אני כולה דיברתי על עניין אחד. על זה שנשים שנמצאות בעמדות שליטה מאמצות סממנים גבריים...
ואולי מה שנקרא "סממנים גבריים" הם פשוט תכונות אופי אנושיות שפעם נחשבו גבריות ולא הולמות לנשים (כמו למשל אסרטיביות), והיום נשים פשוט מרשות לעצמן להוציא את זה. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 21 באוג׳ 2005
פייה,
ממתי בולבול זה תכונת אופי? זאלופון, אז מה שאתה אומר זה שהטבע יעד את האישה להיות מושפלת לנצח? (אולי בגלל מקרה התפוח בגן-העדן?!) וכחולית, את אישה-אישה. (=את מדברת המוווון ) את לא יכולה לעשות לי את זה סתם כך. זו התעללות לשמה. אסטרטגיה נשית. לדבר בלי סוף. עד שכבר אין לי מושג מי נגד מי, למה וכמה. לא פייר. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
זאלופון(שולט) • 21 באוג׳ 2005
אני אומר שהטבע ייעד את האשה להיות נחדרת. כל השאר זו פרשנות, ואם רוצים באמת לדעת צריך לשאול את הטבע למה הוא התכוון.
|
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
נוריתE • 21 באוג׳ 2005
הדבר היחידי שהטבע "התכון" אליו בעשותו את האישה או כל נקבה בטבע "נחדרת" הוא למטרות הולדת צאצאים דהינו רביה.
ועד שגברים יהיו מסוגלים פיזית ונפשית לשאת הריון וללדת, ככה זה ישאר. עכשיו, תחשבו מיהו המין החזק והדומיננטי. זה לא היה "בכוונה" כל שהיא להפוך אותנו כנועות או פחות שוות ערך ובטח שלא חסרות ערך לעומת גברים ולא מושפלות עכב כך . השאר הוא אינטרפטציה אישית של כל אחד. היום גם את זה לא צריך. יש ברוך השם הפריות מבחנה. השיבוטים בדרך כך שגם ההחדרה/חדירה, תהיה בקרוב לחלוטין מיותרת. ואז, תצטרכו למצא דרך אחרת להיות "עליונים" מעלינו. (ולא מדובר ביחסי שליטה כניעה בהם אנחנו בעצם נותנות לכם את הפרווילגיה הזאת) |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 21 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: פייה, ממתי בולבול זה תכונת אופי? אני לא ממש מבין אותך אתה טוען שנשים בעמדות שליטה מאמצות לעצמן בולבול? dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: זאלופון,
אז מה שאתה אומר זה שהטבע יעד את האישה להיות מושפלת לנצח? (אולי בגלל מקרה התפוח בגן-העדן?!) עדיף שאני לא אגיב. quote="dr jekyll and MASTER hyde"] וכחולית, את אישה-אישה. (=את מדברת המוווון ) את לא יכולה לעשות לי את זה סתם כך. זו התעללות לשמה. אסטרטגיה נשית. לדבר בלי סוף. עד שכבר אין לי מושג מי נגד מי, למה וכמה. לא פייר.[/quote] חבל שזה כך. כחולית דיברה ברורות ולענין אם תקרא את דבריה בעיון אולי תלמד משהו. |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 21 באוג׳ 2005
צר לי לתקן אותך זאלופון, וג'יימס,
אבל לפי כמה סרטים שראיתי לאחרונה: הטבע ייעד את הגבר להיחדר. ואם כבר בקינקי עסקינן, אז היו כמה חיות שהסתובבו בגן עדן ולא הבינו מה תפקידן. מכאן נובע: גם קברים אוהבים בטוסיק, רק שמשם לא יוצא ילד.(אז מה? להנות אסור?) בייבי- שאמא שלה אמרה שלכל דבר בחיים יש תפקיד. אפילו לנודניקים שמוכרים משנה בגרוש. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 21 באוג׳ 2005
בייבי, קברים!?!?
|
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לקנות סטרפ-און זו התכונה הגברית
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לבנה(נשלטת) • 21 באוג׳ 2005
היחידה שמלכות מאמצות???? נראה לי שמלכות אוהבות להיות נשים, וכלל לא מנסות לאמץ לעצמן סממנים גבריים.
אני יכולה לחשוב על רשימה שלמה של תכונות גבריות שמלכות היו יכולות לאמץ לעצמן, והן לא עושות זאת, ככל הנראה בגלל שהן אוהבות ושלמות עם הנשיות שלהן. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
זאלופון(שולט) • 21 באוג׳ 2005
baby כתב/ה: צר לי לתקן אותך זאלופון, וג'יימס,
אבל לפי כמה סרטים שראיתי לאחרונה: הטבע ייעד את הגבר להיחדר. ואם כבר בקינקי עסקינן, אז היו כמה חיות שהסתובבו בגן עדן ולא הבינו מה תפקידן. טוב, לא ראיתי את סרטי הפורנו ההומוזואופיליים שאת מדברת עליהם אז קשה לי לחוות דיעה כפי שאמרתי, אם רוצים לדעת למה הטבע התכוון צריך לשאול אותו, ולדעתי הוא יענה שהוא לא התכוון והוא לא אשם בכלל שיצא ככה. מה שבטוח הוא שלנשים אין שום איבר ייעודי לחדירה מינית ולגברים יש. אם רוצים להעלות השערות באשר לקיומה של נקודת ג'י גברית דווקא היכן שהיא ממוקמת, אפשר. הטבע אכן העניק לגבר את היכולת להחדר על ידי גברים אחרים (אם כי נדמה לי שהשרירים באיזור הזה מכוונים החוצה ולא פנימה, אבל לא ביררתי את הסוגיה לעומק, תרתי משמע). לדעתי הסיבה לכך היא להפוך את הכלא למרתיע יותר. |
|
רפאל |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
Re: הבנים על הבנות. מאז ומעולם.
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
רפאל • 21 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: שולטות מכירות בעובדה שצריך בייצים וכלי כדי לשלוט. דיי ברור שהכל נובע מהשכל. אבל עובדה שהן הולכות וקונות סטרפאון. יש כאלו (מנהלות? מנכ"ליות?) שעונדות עניבה. וכו' וכו'... תוכל לפרט בעניין ה"וכו' וכו'"? ועד שתפרט, תן את דעתך על מצב העניינים הבא: נגיד שמלכה אחת תשמע בקולך, נגיד מלכה בתשלום. והיא תחליט לוותר על עוד כמה מסממנייה הנשיים בעבור כמה סממנים גבריים. הכל בשביל הפרנסה והמקצוע. והיא תחדל מנעלים עם עקבים גבוהים, ובמקומן תנעל נעליים של גברים. והיא תסתפר קצוץ. אפילו תעשה קרחת. והיא תוריד את השמלה ותלבש במקומה חליפת טוקסידו. והיא תגדל שער בבית השחי, על החזה והרגליים. והיא תשנה את שמה המקצועי ל"המלכה יעקב", ותדרוש מכל לקוחותיה לפנות אליה בלשון זכר. וכו' וכו'... אז אינני חושב שהדבר יטיב עם פרנסתה. אני אפילו חושב שאם כך תנהג, היא עלולה להישאר בלא עבודה. ומה תאמר לה אז, כשהיא תצטרף אל מעגל האבטלה? אה? אה? ולבסוף: אני חושב שאתה נכשל בהערכתך את העוצמה הנשית. אתה מזהה אותה עם כל מה שמוכר לך מן הגבר. מבחינה אסטרטגית זו הערכה נכשלת, שעלולה להובילך לתבוסה. כי בשעה שאתה נערך לאשה עם איבר של גבר, מרכז את כל כחותיך מאחור ומתבצר שם, עלולה להגיע אשה מלפנים, בלא סטרפאון ובלא עניבה, ולכבוש אותך בערום ובערווה. |
|