Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 25 באוג׳ 2005
לפני כמה שנים עברתי את מסכת הייסורים הזאת פעם אחת וזה הספיק לי
תהליך הסינון הזה מטופש כמו מבחני הפסיכומטרי , אבל זה דיון אחר .... |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
...
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
Here And There(נשלטת) • 26 באוג׳ 2005
מלכה-
צודקת. היום בשביל למצוא עבודה צריך לגבור על הרבה מכשולים. לפעמים יוצאים מראיון לאיזה לתפקיד זוטר בשירות לקחות עם הרגשה שיצאנו מראיון עבודה לאיזה תפקיד בכיר בשב"כ . מצב הביקוש וההצע בשוק העבודה גורם לכך שהמעבידים מרשים לעצמם להיות מאוד בררנים ומאוד מקשים על המרואיינים. בהחלט דיכאון..... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
Re: לך תמצא עבודה!!!
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 27 באוג׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: "טוב, צריך להתחיל מאיפושהו, לא? ", תוהה אם לפלרטט, "תראה, אני כמו דג. תזרוק אותי למים, אני אפרפר בהתחלה ואז אני אשחה כמו איתן אורבך לפני שהתחיל לדגמן, כמו דניס רודמן אחרי שצבע לכתום לוהט, כמו לאנס ארמסטרונג לפני שלקח סמים-כנראה...". -שיחה עם פסיכולוגית. "שבי בבקשה", היא אומרת ומפשפשת זמן ארוך, ארוך מידי בניירת שלה. מבחן לבדוק את הסבלנות שלי? "טוב, אני מודה! הכל באשמת ההורים שלי! אמא שלי הראתה לי חיבה יותר מידי ואבא הזניח אותי והיה קר אליי! וזה בלבל אותי!", אני אומרת וקמה מהכסא, תוקעת אגרופים על השולחן, "זאת לא אשמתי! היתה לי ילדות עשוקה ועכשיו אני מוציאה את זה החוצה סוף כל סוף! ביום אני סופר חננה ובלילה אני מלכת סאדו שמצליפה בגברים חסרי ישע וקושרת אותם!". על היותי נשלטת, כמובן נמנעתי מלספר. בטוח שיש לה דיעות קדומות והיא תחשוב שאם אני אוהבת מכות בישבן עד שהוא נהיה אדום אז אני בטח "לא מספיק דומיננטית וסמרטוט רצפה". תתביישי לך! את בטח בעצמך חסרת חיי מין או שאת בעלת סטיות מטורפות כמו למשל להשתגל עם סוסים. -דינמיקה קבוצתית. אתם תריבו, תתנצחו, תלכו מכות ותתאגרפו על שולחן הישיבות. . -איזו חיה היית רוצה להיות? (אממ... כלב. נאמן, חבר טוב, לא מפריע אבל יודע לנשוך כשצריך... בעצם תמחקי את המשפט האחרון) גם את התאור שלך הוא לא אחד לאחד עם המציאות הרושם שלי הוא שאת מחצינה אגרסיביות וחוסר שקט פנימי ככה שזה לא מפליא שאת נתקלת בקשיים. מי שלא יודע מה הדרך הנכונה (למשל, על מנת להצליח בראיון ולהתקבל לעבודה) יקרין חוסר שקט. טיבעי שבזמן ראיון המרואין יחצין חוסר שקט (אם כי לא כל מה שטיבעי הוא גם חכם! ) אבל רמות גבוהה מידי של חוסר שקט מעידה על כך שיש עוד גורמים לחוסר השקט מלבד הראיון. אגרסיביות היא חוסר שליטה עצמית והיא תכונה שלילית. דומיות/ים לפעמים מבלבלות תקיפות עם אגרסיביות ולכן הם תופשות אותה כתכונה חיובית. השילוב המנצח עבור אישה במצבים כאלו הוא רכות עם תקיפות אבל מי שצריך ללמד אותה את זה, לא תלמד. את תצליחי יותר אם תלמדי להחצין את הצד הרך (שיש בך) ושקט נפשי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 27 באוג׳ 2005
ג'יימס, רוב הסצינות כאן הן מומצאות ומוקנות לחלוטין על מנת להראות את האירוניה שבדבר, וכן- גם את העצבים...
אני ממש לא תקיפה (טוב, תלוי מתי...) |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 27 באוג׳ 2005
אין ספק שלמצוא עבודה זה תהליך מייגע
החוכמה היא לראות את המצב דרך העינים שלהם אם מבינים מה המעסיקים רוצים, זה מקל על התהליך. |
|