Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
Romantikan(שולט) • 1 בספט׳ 2005
ציטוט: כמו למשל שיש לי בשם "מלכה" אבל החלטתי לאחר זמן מה שאני מתחלפת.
האם בגלל שכתוב לי בניק "מלכה" לא תתחיל איתי כנשלטת? אם את שואל אותי באופן אישי - אז התשובה היא כן ! אני לא אתחיל איתך ! אני אתן לך את הכבוד שאם את כותבת שאת מלכה אז את מלכה ומחפשת נשלט ואז אין לנו מה לחפש ביחד הלא כן ? |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: פייה כתב/ה: ואם בחו"ל יקפצו מהגג?
אם כי אני מודה שעד כה באמת לא ידעתי איך לכל הרוחות אבחר דום מוצלח, ועכשיו הכל הרבה יותר פשוט - רק צריך לבדוק את גודל האות הראשונה בניק שלו. אממ.. לכי תדעי... אולי הגודל של האות מסמל על גדלים של דברים אחרים... יודעת מה פייה חכמה ומתחכמת אולי תבחרי לך דום שאין לו מושג בכלל מהדברים האלה זה ודאי מצביע על ניסיון ורצינות אל תשכחי לבקש ממנו את הטלפון בבית |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
TooT כתב/ה: שוב פעם אני לא תואמת לסטנדרטים המקובלים ...
אוף איתי , חסרת תקנה את יכולה להרשות לעצמך שהסטנדרטים יתאימו עצמם אלייך (פטרוניוס - אני לא מתחיל איתה אני רק מחמיא לה ובעקיפין גם לך ) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 1 בספט׳ 2005
Romantikan כתב/ה: ציטוט: כמו למשל שיש לי בשם "מלכה" אבל החלטתי לאחר זמן מה שאני מתחלפת.
האם בגלל שכתוב לי בניק "מלכה" לא תתחיל איתי כנשלטת? אם את שואל אותי באופן אישי - אז התשובה היא כן ! אני לא אתחיל איתך ! אני אתן לך את הכבוד שאם את כותבת שאת מלכה אז את מלכה ומחפשת נשלט ואז אין לנו מה לחפש ביחד הלא כן ? אבל כתוב לי ליד הניק שלי בפירוש שהוא מתחלפת.... לא כתבתי את זה כי זתם קמתי בבוקר, התמתחתי וחשבתי: אממ... היום אני לא אהיה שולטת, אני אהיה מתחלפת ומחר אני אהיה נשלטת. מחרתיים אולי "לא בעסק".... ועוד משהו: "יודעת מה פייה חכמה ומתחכמת אולי תבחרי לך דום שאין לו מושג בכלל מהדברים האלה זה ודאי מצביע על ניסיון ורצינות אל תשכחי לבקש ממנו את הטלפון בבית" זה שמישהו לא מכיר את כל החוקים, קל וחומר לא כאלה שלא ממש מוכרים, לא אומר דבר ולא חצי דבר על הרצינות, הניסיון או האיכות שלו כשולט/נשלט או מה שלא יהיה. |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
פייה,
לפני 19 שנים •
1 בספט׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 1 בספט׳ 2005
גלגלת אותי מצחוק.
|
|
Proteus |
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
Proteus • 2 בספט׳ 2005
ובכלל להתחיל את הניק באות קטנה זה חוסר הערכה עצמית לדעתי.
|
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
Romantikan(שולט) • 2 בספט׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: Romantikan כתב/ה: ציטוט: כמו למשל שיש לי בשם "מלכה" אבל החלטתי לאחר זמן מה שאני מתחלפת.
האם בגלל שכתוב לי בניק "מלכה" לא תתחיל איתי כנשלטת? אם את שואל אותי באופן אישי - אז התשובה היא כן ! אני לא אתחיל איתך ! אני אתן לך את הכבוד שאם את כותבת שאת מלכה אז את מלכה ומחפשת נשלט ואז אין לנו מה לחפש ביחד הלא כן ? אבל כתוב לי ליד הניק שלי בפירוש שהוא מתחלפת.... לא כתבתי את זה כי זתם קמתי בבוקר, התמתחתי וחשבתי: אממ... היום אני לא אהיה שולטת, אני אהיה מתחלפת ומחר אני אהיה נשלטת. מחרתיים אולי "לא בעסק".... ועוד משהו: "יודעת מה פייה חכמה ומתחכמת אולי תבחרי לך דום שאין לו מושג בכלל מהדברים האלה זה ודאי מצביע על ניסיון ורצינות אל תשכחי לבקש ממנו את הטלפון בבית" זה שמישהו לא מכיר את כל החוקים, קל וחומר לא כאלה שלא ממש מוכרים, לא אומר דבר ולא חצי דבר על הרצינות, הניסיון או האיכות שלו כשולט/נשלט או מה שלא יהיה. כן מותק |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
יו, רומנטיקן...
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
איימי_(נשלטת) • 2 בספט׳ 2005
מה אתה מכניס אותי לצרות?!
|
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
Re: יו, רומנטיקן...
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
איימי_ כתב/ה: מה אתה מכניס אותי לצרות?!
סליחה סליחה איימי אוי מה עשיתי רבותיי וגבירותיי לא איימי המציאה את חוקי/קודי ההתנהגות באתרים בדסמיים בחו"ל איימי בסך הכל הפנתה ואפילו לא בצורה ישירה אלא בצורה עקיפה במשהו שהיא כתבה באחד משירשוריה הרציניים והמעניינים והאמיתיים והכנים בלי כל הבולשיט והפוזה והסבה את תשומת ליבי לכך ש... בחו"ל מקובל שאם אדםן נכנס לצאט או נרשם לפורום ורושם את האות שלו באות קטנה במקום הסטנדרט המקובל בחו"ל לכתוב אות ראשונה בשם/כינוי/ניק/אמו אז הוא מעיד על רצונו/תכונתו הרגעית החולפת או היציבה או וואט אבר על נשלטות ומכיוון שאני לא הייתי בכלל מודע לזה ואני לא רוצה שנשים רציניות שמבינוטת מה הן רוצות וחשבו מלכתחילה עליי שאני נשלט בצ'אט או פורום בגלל שאני בתמימותי או בגלל טמבליותי או לא יודע מה נרשמתי לפורום בדסמ באות קטנה בתחילת ניק לועזי בכלל... אני לא מבין מה הקטע כאן במיוחד של פייה ומלגה כחולה מה קפצתן ? מה קרה ?? כולה מה אמרתי ??? |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בספט׳ 2005
Proteus כתב/ה: ובכלל להתחיל את הניק באות קטנה זה חוסר הערכה עצמית לדעתי.
או פרוסטה חוסר ידיעה |
|