סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דייקיות

infinite​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 6 בספט׳ 2005
infinite​(נשלטת) • 6 בספט׳ 2005
האמת נראה לי שדייקית זה לסבית בכל המובן של המילה ,אבל לאו דווקא בעלת מראה גברי ,לא בטוחה שזה נכון...
אני דו מינית לחלוטין ,כמו שאני נמשכת לבנות אני נמשכת גם לבנים ,כמו שלפעמים אני מאד אוהבת כוס ולפעמים בא לי זין icon_wink.gif , זה מבחינה מינית ומבחינת בן אדם -אני אפילו עוד יותר דו מינית - אם אני אקשר לאדם בזכות אופיו ,בזכות מה שהוא , לא מעניין אותי אם זה בן או בת ,אני אאהב את אותו אדם עד הסוף

אני אוהבת אישה שנראית אישה - נשית ,חושנית , וגבר שנראה גבר ,לא חנאג'
אישה זו בשבילי מישהי שונה מגבר , איתה אני אגיע לקטעים ההכי אינטימיים ,לחיבוק ההכי חם ותומך ,עם איחשה אני ארגיש בנח להתכרבל בחיקה כי היא משהו קרוב ואימהי קצת , זו אהבה שונה .עם גבר אני ארגיש בטוחה , אבל גם ארצה לתמוך בו ,לחבק אותו ,לגונן עליו כי גברים לדעתי יותר רגישים מנשים למרות שהם משדרים אחרת .בקיצור זו אהבה שונה עם אישה וגבר ואני ממש אוהבת את הכל .
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 6 בספט׳ 2005
אם כבר מדברים בענייני לסביות ודו icon_redface.gif
האם אפשר להגדיר בחורה כדו מינית אם היא מתעניינת בנשים רק מבחינה מינית, כלומר היא יכולה לנהל רק מערכות יחסים עם גברים ולהתאהב בהם וכמובן לשכב איתם, אבל נשים זה רק לסקס (וההפך כמובן)?
קלייר​(נשלטת)
קלייר​(נשלטת) • 6 בספט׳ 2005
אני דו מינית
אבל מאוהבת בגברתי, מטורפת עליה, ואם זה תלוי בי אהיה שפחתה לשארית חיי ולא אציץ אפילו לכיוונו של זין שלא מחובר אליה.
זה הופך אותי לדייקית? icon_smile.gif
Tobias​(אחר)
לפני 19 שנים • 7 בספט׳ 2005
Tobias​(אחר) • 7 בספט׳ 2005
נו דייקית בחייאת
חולצות פלאנל וכאלה... icon_smile.gif

אבל המונח דייקית הוא דיי סטריוטיפי.... אין מה לעשות
כמעט כל הלסביות הם שילוב של כל הדברים ולא משהו אחד
כמו שלא כול ההומואים מעריצים את ג'ודי גרלנד ואליזבת טיילור....

לכל קהילה יש את המונחים שלה....
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 7 בספט׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה:
האם אפשר להגדיר בחורה כדו מינית אם היא מתעניינת בנשים רק מבחינה מינית, כלומר היא יכולה לנהל רק מערכות יחסים עם גברים ולהתאהב בהם וכמובן לשכב איתם, אבל נשים זה רק לסקס (וההפך כמובן)?

כחולה icon_lol.gif

הנה תשובה icon_wink.gif

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11072

אני חושבת שמה שכתוב שם זה בולשיט - אני מה אני מבינה icon_rolleyes.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 7 בספט׳ 2005
nerissa כתב/ה:
המלכה הכחולה כתב/ה:

כחולה icon_lol.gif

הנה תשובה icon_wink.gif

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11072

אני חושבת שמה שכתוב שם זה בולשיט - אני מה אני מבינה icon_rolleyes.gif

מצוין, אם כך מצאתי את זהותי המינית!!!!

גמני לסבית גאה!!!!
icon_redface.gif
dragonite​(מתחלפת)

היי ותודה לכולן על התגובות

dragonite​(מתחלפת) • 7 בספט׳ 2005
רציתי כבר להגיב אתמול אבל הייתי עסוקה ביומולדת(כיף לגדול בשנה icon_biggrin.gif )...

המממ...כשאני אומרת דייקית אני מתכוונת ללסבית- לאו דווקא פלנלים או גבריות מול נשיות, אלא פשוט לסבית,כלומר- בחורה שמתעניינת בנשים בלבד, לא כקטע חולף, לא רק במערכת יחסים בדסמית אלא לסבית. תמיד. וגם אם שכבת עם גבר,אבל ההכוונה שלך היא לנשים- מבחינתי זה דייקית.

הסיבה שאני שואלת את זה היא כי אני כבר בכלוב לא מעט זמן ויצא לי לרוב להיתקל בדומיניות (למרות שפה ושם גם בדייקיות) ורציתי ככה לדעת את מצב העניינים בקרב הדייקיות. כמובן שאין לי כלום נגד דו . סתם קמתי לי על צד שמאל ורציתי לבדוק פה את המצב....

ובכלל- מתחשק לי לארגן איזשהו מפגש.
מעניין אם תהיה היענות ... icon_cool.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 7 בספט׳ 2005
דרגונייט- אם נשמע נחמד מפגש על טהרת הנשים- סאביות, דומיות ומתחלפות...
מעניין מה יהיה שם...
icon_redface.gif

ומאחר והדגשת שיש פה בעיקר דו ופחות דייקיות, יש לי שאלה ללסביות מביניכן- האם אתן מעדיפות לסביות או שגם דו זה בסדר? כי יש מעין חשיבה כזאת שדו תמיד יתגעגע לצד השני ואז יש יורת פתח לתסכול מיני ורגשי ולבגידות כשנמצאים במערכת יחסים אחת עם בן מין אחד לאורך זמן...
dragonite​(מתחלפת)

מלכה כחולה:)

dragonite​(מתחלפת) • 7 בספט׳ 2005
מפגש לדעתי יכול להיות מעניין בלשון המעטה... ונדמה לי שכבר היו פה מפגשים אבל משום מה את כולם פספסתי...

לגבי השאלה שלך לגבי לסביות ודו-
לי באופן אישי לא משנה . יותר חשוב לי הבנאדם (או יתר נכון הבת אדם) והכימיה והאינטרקציה איתה מאשר עצם העובדה אם היא לסבית או דו.
אני מניחה שלפעמים עם לסבית זה אולי אחרת כי אז אין את החששות או התהיות אם זה באמת מה שרוצים ואני חושבת (לא סגורה על זה .רק חושבת) שלסביות יותר קינקיות icon_twisted.gif