סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

העונש - טעימה מעולם השליטה...

לילך29​(אחרת)
לפני 19 שנים • 10 בספט׳ 2005

מלכה כחולה..

לילך29​(אחרת) • 10 בספט׳ 2005
כן.. דיברנו על מה שהיה אמש... הוא ידע מראש שלא אסכים לעשות זאת.. אבל היה חשוב לו להבהיר לי שכל מה שיוצא מפי יש לו משקל ושאני צריכה לשקול את מילותיי.. ואם הוא מלחיץ אותי אזיי צריכה להיות מספיק חזקה ולומר לו את אשר אני חשה ומהם הגבולות... שמא יקרה והתקשורת לא תהיה ברורה לאחרי.... אני חושבת שהוא עמד יפה בהחלטה שלו לגבי "העונש" - לא בטוח שגבר אחר היה עומד בכך... והוא בהחלט הרשים אותי!!!

תודה על תגובתך
Yosefus​(שולט)

Re: מלכה כחולה..

Yosefus​(שולט) • 10 בספט׳ 2005
לילך29 כתב/ה:
כן.. דיברנו על מה שהיה אמש... הוא ידע מראש שלא אסכים לעשות זאת.. אבל היה חשוב לו להבהיר לי שכל מה שיוצא מפי יש לו משקל ושאני צריכה לשקול את מילותיי.. ואם הוא מלחיץ אותי אזיי צריכה להיות מספיק חזקה ולומר לו את אשר אני חשה ומהם הגבולות... שמא יקרה והתקשורת לא תהיה ברורה לאחרי.... אני חושבת שהוא עמד יפה בהחלטה שלו לגבי "העונש" - לא בטוח שגבר אחר היה עומד בכך... והוא בהחלט הרשים אותי!!!

תודה על תגובתך

חומד, אם מאוד מרשימה העובדה שגבר מתאפק בנוכחותך, אז משתמע שאת אחת ש(כמעט) לא ניתן לעמוד בפניה, מה שכמובן יוצר ציפיות גבוהות (גבוהות אפילו מהציפיות לחבילה המפורסמת).
פלא שאת כל כך מבוקשת ?
נמש

Re: מלכה כחולה..

נמש • 10 בספט׳ 2005
ציטוט:
חומד, אם מאוד מרשימה העובדה שגבר מתאפק בנוכחותך, אז משתמע שאת אחת ש(כמעט) לא ניתן לעמוד בפניה, מה שכמובן יוצר ציפיות גבוהות (גבוהות אפילו מהציפיות לחבילה המפורסמת).
פלא שאת כל כך מבוקשת ?

אז ככה -
ראיתי אותה, מכירה אותה...
והיא אכן כזו!!!
adso​(שולט)
לפני 19 שנים • 11 בספט׳ 2005

טבילת אש ומים ראשונה

adso​(שולט) • 11 בספט׳ 2005
לילך תראי איזה דיון התפתח עקב הסשן הראשון... מעניין מה יהיה הלאה.
לו רק היית מזמינה כמה מחברי הכלוב לצפות icon_smile.gif

אני מייחל לשמוע (ואולי לראות) את לחייך מתמלאים סומק שוב - וכמובן מלא ציפיה ל"עונש" נוסף.

סאב ספייס מהנה שיהיה לך !
לילך29​(אחרת)
לפני 19 שנים • 11 בספט׳ 2005

אדסו היקר...

לילך29​(אחרת) • 11 בספט׳ 2005
עוד יחשבו שאתה הדום שלי....
"מקווה לראות את חיוך שוב"??????

בכל אופן
תודה על תגובתך...
וכן גם אני מצפה לעונש נוסף...

ונמש היפה שלי...

תודה על המחמאה - הסמקתי!!!!
אוהבת לילך
האיש בשחור​(שולט)
לפני 19 שנים • 12 בספט׳ 2005
האיש בשחור​(שולט) • 12 בספט׳ 2005
עונש לתפישתי תפקידו לחנך! עונש איננו משחק תפקידים מבויים שעלייך לצפות לו.
קיבלת עונש-זאת אומרת שאיכזבת או גרמת עגמת נפש או לא עמדת בציפיות של אדונך (וזה לא בדיוק משהו שאת, לדעתי, אמורה להתגאות בו או לייחל לו).

נראה לי שמושג העונש איבד את המשמעות האמיתית שלו כמו סמלים ומאפיינים נוספים אחרים של עולם הבדס"מ.
הוא​(שולט)
לפני 19 שנים • 12 בספט׳ 2005

למרות

הוא​(שולט) • 12 בספט׳ 2005
שאני בדעתך לגבי מהות העונש
מה שיפה בבדסמ שכל אחד מחבר לעצמו את ספר ההפעלה שלו לפי מה שמהנה לו.
על אחת כמה וכמה מישהי שרק התחילה ומתנסה בפסיעות ראשונות.
Adonasuy​(שולט)
לפני 19 שנים • 13 בספט׳ 2005

עונש יצירתי...

Adonasuy​(שולט) • 13 בספט׳ 2005
וחורג מה"נורמה".
אני משוכנע שלו זה כאב יותר... (פשוט כי אני מכיר את זה מעונש דומה שנתתי לסאבית שלי- ביטול סשן זמן קצר לפני המועד. איך שקיללתי את עצמי אחר כך....)
icon_smile.gif

חושב על התפאורה- הים, החוף, שוברי הגלים.

מושלם.
OMEN{בובת זונה}
לפני 19 שנים • 14 בספט׳ 2005

החטא ועונשו

OMEN{בובת זונה} • 14 בספט׳ 2005
גם אני הופתעתי מהעונש שקיבלת.
אני מניח שזהו אחד העונשים היחידים שמהווים באמת עונש בשבילך, מכיוון שאת הרי ביקשת עונש. כוונתך בוודאי הייתה עונש פיסי, או אולי מנטאלי, חוויה חדשה לחוות.
את הרי הגעת לפגישה במטרה לחוות ובידיעה שינסה לסשן אותך פיסית או מנטאלית.

הבחור הפגין כאן מחשבה לטווח הרחוק תוך סיכון שאולי זה לא יתאים לך, שתחשבי שהוא משחק בך ולא תחזרי. אולי תכתבי לנו איך זה גרם לך להרגיש? איך את מרגישה עם זה עכשיו? אילו לקחים לקחת מהעונש הזה והאם הוא בכלל עבד...

אגב, כרגיל הקטע כתוב ממש יפה...
לילך29​(אחרת)
לפני 19 שנים • 14 בספט׳ 2005

דניו יקירי

לילך29​(אחרת) • 14 בספט׳ 2005
המממ.. אמנם רק מספר ימים חלפו מאותה חוויה נפלאה.... אך כפי שרשמתי בבלוג שלי- לזמן כאן יש משמעות אחרת.. קורים כל מיני דברים בזמן קצר יחסית...ואצלי כמובן... חוסר ההחלטיות, הדואליות לגבי העולם הזה עולה שוב ושוב. ..

לגבי העונש - כן הוא לקח סיכון בעונש שבחר, אבל העונש הזה היה בהחלט עונש עבורי באותם רגעים, כי רציתי יותר. עם זאת לא אשקר ואומר כי ה"עונש" מצא חן בעיניי, כי הוא גרם לי לחשוק בו יותר, לראות אותו באור אחר.....
מקווה שזה עונה גם לחברים מעלה שטענו כי ראיתי את ה"עונש" כפרס, ואולי אבד משהו בדרך החינוך ובמשמעות של העונש....

עם זאת.. כן יש דברים שהתיזמון שלהם הוא הדבר החשוב ביותר.. ולעיתים מה שלא קורה בזמן מסויים יתבטל בזמן אחר... בעיקר לאישיות חצויה ומבולבלת שכמותי...
ולעיתים עדיף להכות בברזל עודנו חם.... אולי זה אפילו טוב יותר בעבורי ויכל למנוע בלבול מיותר שהגיע אחרי!!!

לילך