לילך29(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
נורא ואיום...
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
לילך29(אחרת) • 6 באוק׳ 2005
מהסיפור הזה עולה רק גועל... . התעללות נטו!!!!!!!!!!
כולי תקווה שזה לא נחשב ל BDSM כי כאן מדובר בניצול, באלימות ולא ממש בהסכמה... אלא מתוך חוסר אונים נרכש של הקורבן ובעיות נפשיות קשות של התוקף... וכן לרוב ילדות מוכות הופכות להיות נשים מוכות כפי שילדות שחוו התעללות מינית לא פעם ימצאו עצמן "נשים עובדות" בירקון.... בכל אופן.... ולצערי הרב... יש הרבה סיפורים כאלו.... ולא רק בתור יצירה ספרותית .. אלא במציאות!!! לילך |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 6 באוק׳ 2005
אוראנוס העלה בדיוק את הנקודה שרציתי להעלות בסיפור:
היכן ההשפלות נחשבות "טובות" והיכן "רעות"? מי מחליט? השולט שחושב שהוא יודע טוב יותר מהנשלט או הנשלט עצמו שלפעמים באמת לא יודע מה טוב לו או איך דברים אמורים להיות? מה לגבי נשלטים שהפנטזיה האולטימטיבית שלהם זה להישלט לחלוטין, שישפילו אותם עד עפר, שיש בהם רצון עז לבטל עצמם כנגד השולט? האם גם אז מדובר בניצול והתעללות? הרי הבחורה בסיפור שלי כנראה לא בטוחה שבאמת מדובר במצב לא טוב- היא מעריכה את השולט/בנזוגה (אגב, בכלל לא בטוח ששניהם יודעים מה זה בדסמ) והיא חושבת שטוב ולה ושככה צריך להיות- או שהיא לא רוצה לאבד אותו. ישנם שולטים רבים שמנצלים חולשות ונקודות תורפה של נשלטים לטובתם ולתועלתם- חלקם "לטובה" כלומר לסשן ולשליטה וחלקם "לרעה". הם קוראים לזה שליטה מנטאלית". אולי הגבר בסיפור גם מבחינתו רואה את זה כך. שהוא שולט בה מנטאלית ולא רק פיזית? שגברים עליונים על נשים? אולי זה מה שהוא הכיר מהבית בדיוק כמו שזה מה שהיא הכירה מהבית? מי קבע מהי שליטה טובה ומהי רעה? חלקכם אומרים שזה לא בדסמ אלא התעללות. למה? זה עונה על כללי ה-SSC: היא מסכימה להתנהגותו, הוא לא פוגע בביטחונה או בבריאותה ולגבי השפוי.. טוב הסכמנו שמדובר בהגדרה נזילה. מה דעתכם? |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 6 באוק׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: חלקכם אומרים שזה לא בדסמ אלא התעללות. למה?
זה עונה על כללי ה-SSC: היא מסכימה להתנהגותו, הוא לא פוגע בביטחונה או בבריאותה ולגבי השפוי.. טוב הסכמנו שמדובר בהגדרה נזילה. מה דעתכם? לזה את קוראת SSC? לא בטוח שהיא מסכימה להתנהגותו , הוא מנצל חולשה שלה , הוא צריך לעזור לה לצאת ממצבה הפתטי והמסוכן נפשית , הוא כן פוגע בבטחונה האישי ובבריאותה (אם לא פיזית אז נפשית) . כאן יש סיטואציה מבחילה של ניצול והתעללות נפשית. |
|
ורטיגו |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
ורטיגו • 6 באוק׳ 2005
בדס"מ אין כאן, הוא בפירוש מנצל אותה, מנצל את החולשה שלה משתמש בחוסר הבטחון שלה לתועלתו.
כמי שהיתה במערכת יחסים כזו מעוותת (פחות או יותר) אני יכולה להוסיף שהוא אולי בדרכו המעוותת אפילו אוהב אותה והיא נמצאת שם, לא כי היא ממש רוצה להיות שם, אלא בגלל שמרוב שהוא טרח להגיד לה שהיא אפס היא באמת מאמינה בזה, זה הכי טוב שהיא יכולה להשיג. לשמחתי, שום מערכת יחסים בדס"מית שהכרתי עד היום לא נראית ככה. |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
זרה מוכרת • 6 באוק׳ 2005
כחולית יקרה,
הכתיבה שלך הכניסה לי בום רציני לבפנוכו. בדס"מ אין שם, זה ברור. וצודקת עינבר בתגובתה : לפעמים אפשר ליפול קורבן לאדם שנראה רגיש, חם ובעל קסם אישי, לא חייב להיות קר ומחושב. לפעמים גברים מתעללים, פשוט לא שולטים בעצמם או לא יודעים להתנהג אחרת. אין התעללות בהסכמה , יש נשים שלא מכירות אופציה שלא יתעללו בהן. לפעמים צריך לחוות כדי להכיר זרונת |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
מוכשרת שלי!!!!!!!!
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
OMEN{בובת זונה} • 6 באוק׳ 2005
כחולית, מוכשרת שלי, איך את יודעת לדקור בסיפורים שלך בדיוק בנקודות הנכונות...
את כבר מכירה את דעתי , שכל סיפור שמעורר סערה הוא סיפור שכתוב טוב ונוגע בעניין בעייתי. במילים אחרות, שוב עשית את זה וכתבת יצירה! (לא סתם סיפור... ממש יצירה). אני רואה בסיפור הזה הרבה מעבר לסתם סיפור על התעללות\בדסמ. התחושות שלה מתוארות בסיפור בצורה מצויינת וזה באמת מעלה מחשבות רבות, חבל רק שלא ממש נכנסת לראש של הבחור. מאוד מסקרן אותי מה הולך בתוכו. לענייננו: קראתי - וחשתי בחילה!! הסיפור בין השניים מזעזע! העלה בי תחושות רעות של קשר שחייב להסתיים לטובתה. הגרשתי הרגשת התעללות קשה. בעיקר כשזה כל מה שהיא מכירה, ולכן היא מוכנה\רוצה לקבל את זה. כתשובה למה ששאלת (כחולית) איני רואה קשר כזה כקשר בו הישלטות מוחלטת והשפלה טוטאלית הן הפנטסיה של האישה. אפילו פעם אחת לא צויין רגש חיובי כדוגמת ההבנה שזה בשבילה, או הרתיעה מסוג אחר של קשר, יותר שוויוני. לא תואר פה סיפוק מן הקשר או משאלה שהעניין ימשיך, להיפך! ניתן לקרוא כיצד היא מתאכזבת בכל פעם מחדש, ואיך ליבה נשבר. קשה לראות פה מימוש פנטסיה, ולו רק כי אין בסיפור אזכורים לכך. אגב, בהנחה שאכן בזה היה העניין - זה יכול אולי להחשב בדסמ. שוב, רק אם זה בהסכמה מודעת. לכל הטוענים שזה לא SSC- הסיפור הבחיל אותי כמו אתכם בדיוק, אז אל תתנפלו עלי רק כי יש לי כמה דברים לומר שמנסים לראות את הצד השני של העניין (על פתיחות מחשבתית דיברנו כבר?). מבחינתי הדברים שתוארו בסיפור לא מקובלים. עם זאת, קראתי את דברי כחולית, ויש לה נקודה טובה. הסיפור עשוי לענות על SSC - הסכמה יש כאן. אף אחד לא מכריח אותה להישאר. שפוי - הסכמנו כבר שההגדרה הזו נזילה מאוד ובנוסף, לא היה פה שום דבר לא שפוי מלבד ההקטנה שלה עד לאפס, אבל לא כל שליטה היא שליטה לייט בגבולות של המיטה. יש מערכות שליטה בהן האקסטרים המנטאלי חוגג ולרוב האנשים זה לא מדבר אבל אלו שבעיניהם זו הפנטסיה - זה שפוי בשבילם. אז האם זה שפוי? אולי... לדעתי לא, אבל אין אפשרות לצעוק את זה באופן מוחלט. בטוח - מבחינה פיסית הוא לא פגע בה כלל. ולכן זה נחשב בגבולות הבטוח. עם זאת, וכאן זו הסתייגות אישית שלי, לדעתי אין פה שום דבר "בטוח" מבחינה מנטאלית. לדעתי הוא מרסק אותה מהבחינה הנפשית ויוצר מכתשים שאולי לעולם לא יחלימו. (ואולי אני טועה, אולי בזכותו היא תחליט למצוא עבודה ולהצטיין בה) לכן... יש נקודה בדברי המלכה הכחולה. קשה לי להסכים עם זה, כי זה לא בדסמ מבחינתי, ומכיוון שבסיפור הזה לא ראיתי שום דבר שיעיד לי שזו הפנטסיה שלה, ושזה מה שעושה לה טוב. עם זאת, אם האנשים בסיפור הם כן אנשים שזו הפנטסיה שלהם, שאלו הצרכים שלהם, אז אולי... למרות שקשה לנו לראות את זה, אולי זה הבדסמ שלהם, אולי זה SSC בשבילם. לא הכל זה בדסמ בהזמנה מתוך התפריט. אל תתנפלו על הכחולה, אני בטוח שזה סיפור שאותו היא כתבה על מנת להדגיש ולהעלות נקודה בעייתית. מבחינתי היא הצליחה. ברגעי הקריאה אכן ראיתי את הסיפור כאחד מאותם מקרים של שחור ולבן, ונורא כעסתי. אבל אחרי מחשבה, ואחרי קריאת התגובות הבנתי שגם כאן יכול להיות שההתעללות הזו היא לא התעללות בכפיה אלא התעללות של בדסמ מאוד מאוד אקסטרימי. (ואל תשכחו שיש אנשים שההתעללות כזו גורמת להם להרגיש במקום שלהם, במקום טוב. שוב, עניין השפיות כאן עומד כאן למבחן, אבל אני באמת לא פסיכולוג. כל אחד ומה שטוב לו, איש בבדסמו יחיה). לסיכום: אם להתייחס לסיפור הזה באופן אישי, אני לא רואה כאן בדסמ. רק התעללות. לא רואה אהבה שלו אליה, אולי גם לא אהבה שלה אליו... יותר פחד ותלות. אני לא רואה שהוא פועל לטובתה (שוב, אולי יש אנשים שכן רואים בצעקות עליה על שפוטרה מעבודתה מכיוון שטעתה בספירה, פעולה לטובתה - לי יש דרכים אחרות!) להבנתי המניעים שלה הם לא אהבה ורצון לעשות לו טוב אלא פחד ותלות שמבוססים על טראומות מהעבר. מבחינתי זה לא בסדר, אין כאן בדסמ ויש כאן התעללות. עם זאת, אני מסוגל לראות מצב בו זוג אנשים מתייחס לזה כאל בדסמ קשה, כמובן בתנאי שהוא עושה זאת מתוך מחשבה עליה (אפילו מחשבה חבויה עמוק בפנים) ושהיא עושה זאת מתוך מודעות ולא מתוך טראומות ילדות והרגשת "אפס", כפי שתואר בסיפור שלפנינו. כחולית - תמיד אני אוהב את הסיפורים שלך, כי הם כ"כ פרובוקטיבים ומעוררי סערה. הם תמיד גורמים לי לחשוב, לנסות ולהעמיק, כמו גם להרחיב את פתיחות המחשבה שלי. לראות גם את מה שנראה לעיתים פסול, להרחיב אופקים ובאמת לבחון את הנושא לעומק, לקיים עליו דיונים. האם כוונתך הייתה ליצור את התגובות שנוצרו או שציפית למשהו אחר? מה בעצם הייתה המטרה מאחורי הסיפור הזה?[ |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
האם באמת אין התעללות בהסכמה?
לפני 19 שנים •
6 באוק׳ 2005
OMEN{בובת זונה} • 6 באוק׳ 2005
זרה מוכרת כתב/ה: אין התעללות בהסכמה , יש נשים שלא מכירות אופציה שלא יתעללו בהן. לפעמים צריך לחוות כדי להכיר זרונת זרה, איני יודע מה פשרו של החלק השני במשפט הזה , ואני מבין שחלקו הראשון בא כחלק בלתי נפרד ממנו. עם זאת, לומר שאין התעללות בהסכמה זה כמו לומר שאין השפלה בהסכמה (ואנחנו יודעים שיש מי שאומר זאת - כל מי שלא בקהילה), או שאין מכות בהסכמה. אני מסכים איתך שלפעמים צריך לחוות בשביל להכיר. אני לא חוויתי ומדבר מנסיוני נטול חווית ההתעללות, אך תסכימי איתי שלומר "אין התעללות בהסכמה" זה לא ממש נכון. בעיקר אם זו פנטסיה שקיימת אצל לא מעט אנשים כאן. |
|
אאוס{{}} |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
אאוס{{}} • 7 באוק׳ 2005
נוצר פה הרושם שכל עוד זה מוגדר כSSC אז זה בדס"מ.
אז אם כבר דיברנו על פילוסופיה, יש פה כשל לוגי בסיסי - גם ונילה וגם מערכות יחסים לא מוצלחות וגם עוד כל מיני דברים שאינם בדס"מ יכולים להיות SSC לחלוטין. גם אם נקבל את ההנחה שמה שמתואר בסיפור הזה אכן עונה על SSC, זה לא הופך את זה לבדס"מ. (אני לא מצדדת בהנחה שזה SSC כי אני חושבת שנזקים פסיכולוגיים מסוכנים יותר מנזקים פיזיים וזה בדיוק מה שמתואר כאן, כי ההנאה שמתוארת פה מקומה בעבר ובחדר המיטות בלבד.) |
|
מישלי |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
זוית הראייה שלי...
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
מישלי • 7 באוק׳ 2005
קודם כל - כחולה - הכתיבה שלך נהדרת, קראתי בצמאון והאמנתי לסיטואציה
ועל כך מגיע לך "כל הכבוד" !!! עכשיו לעצם הנושא, כבר מהיום הראשון שבו הכרתי את ה"קהילה" ואת ה"חברים" בה, הבנתי שיש כל מיני סוגי אנשים, שנמצאים פה מכל מיני סיבות. אנשים שבאים מכל מיני מקומות : * חלקם מוצאים פה סוג של תראפיה - פן טיפולי * יש כאלה שחושבים שלא ימצאו פרטנר ונילי / נורמלי, אז הם מקבלים על עצמם "תפקיד" * מעטים באמת לא מצליחים ליצור קשרים עם אנשים בחוץ, אלא רק דרך ה"סטייה" * הרבה אנשים נמצאים כאן, כי זה "עושה להם את זה", כי זה כיף להם וזה בא ממקום בריא * מעטים מגיעים לכאן כדי להצדיק אמונה בסיסית שיש להם על עצמם - זה מה שמתאים לסיפור שלך, כ"כ הרבה אמרו לה שהיא לוזרית, אז היא התחילה להאמין שהיא כזו, והיא פועלת בחיים, בצורה שתצדיק את האמונה שלה על עצמה !!! כי אם היא לא?....אז מה היא באמת?........ היא לא יודעת מה היא..... היא לא יודעת מה היא שווה !! לסיפור הזה אין שום קשר בעיניי ל-BDSM , כי אני חושבת ש- BDSM הוא סוג של משחק, אמנם חלק מהאנשים לוקחים את המשחק ברצינות, אבל זה עדיין תמיד - משחק !!!!!! לצערי המאד רב, אני רואה נשים וגברים שנקלעים לכאן מהסיבות הלא בריאות שפירטתי למעלה. אשה כזו שמתוארת בסיפור של כחולה, בהחלט יכולה למצוא את עצמה כאן, תחת מסווה של משחקי שליטה ולהיות מנוצלת ע"י גבר שאינו רגיש לסיבת המצאותה כאן. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 7 באוק׳ 2005
מישלי אמרה בדיוק למה שהתכוונתי
אני בטוחה, למרות שכולכם אומרים שזאת התעללות, שישנן נשים וגברים רבים הנמצאים במקומות האלו. נתקלתי בדומים שאומרים שיש סאבים שבאים ממקום "רע" ו"לא בריא". השאלה היא למה לא מגיע לאנשים מהמקום ה"לא נכון" (כהגדרתנו, כמובן) להיות גם בבדסמ? האין זה יכול להיות מסוכן לכולנו? וכמו שאמר פה דניו, האם אנחנו נמצאים בעמדה של להחליט מה טוב ומה רע? ואם היא אינה מכירה אופציה אחרת, האם לא ייתכן שבאיזושהי נקודה היא כן מרוצה מהמצב הזה- תלוש מהמציאות ככל שזה נראה לנו? ואם הוא היה מנצל את החולשה שלה ואת הביטחון העצמי הנמוך כדי להאמין בעצמה, אז זה בסדר, אבל למי?... על פי מה תלויים הפרמטרים שלפיהם אנחנו מודדים מהו בדסמ ומה לא, מהי התעללות ומה לא, מה בגבולות ה-SSC ומה לא? זרונת, אם אינה מכירה דבר אחר אני יכולה לומר זאת גם על חלק גדול מהקהילה שגדלו תחת פנטזיות על הבדסמ או שהחוויות הראשונות שלהם היה הקשורות בזה. האם זה לא בסדר? האם זה אומר שאם את לא מכירה מציאות אחרת אז היא רעה? את מכירה מציאות של אישה בגיל X שגרה במדינת ישראל וכיהודיה. זאת המציאות שאת מכירה. האם היא פחות טובה למשל מאישה דומה שגרה בוילה בקיסריה? מהודית הינדית שגרה ברחובות? הרי הכל בא מנקודת מבט אישית תוך התחשבות מודעת או לא בהשפעה ישירה ועקיפה מהעבר ומהווה וכן, גם מהסתכלות אל העתיד. נ.ב- תיארתי סיטואציה הדומה במובן מסוים בסיפור שלי "כלבה שקטה". חלק מהאנשים אמרו שהמצב שם קיצוני פחות, אבל גם שם מתואר סוג של 24/7 ואולי של ניצול. מדוע אנשים נרתעים יותר משליטה מנטאלית החזקה יותר מהפיזית ובו זמנית שואפים אליה כי בלעדיה הבדסמ הוא "לא אמיתי"?... |
|