שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

You're so fuckin' special או: יומולדת למיוחדת.

מUחדת
לפני 19 שנים • 9 באוק׳ 2005

קפריסין? מי אמר חופשה בקפריסין?

מUחדת • 9 באוק׳ 2005
אתם נורמלים?
ככה, בגילי המופלג לרגש אותי ככה?
כן!

קיחוט- דומחמד שלי. אוהפת אותך מאוד ויותר ממעריכה את מי ומה שאתה, גם אם לא תמיד נראה ככה- אבל אתה סולח לי כי אחרי הכל עודני צעצועית מקולקלת שלך.

*שוטרת- אחחח יא פוקית פוקית....שעתיים?... את בטוחה?
אוהבת אותך יפה אחת. מלאן תודה וחיבוק <--------כזה--------> גדול. אנחנו צריכות להיפגש כבר.

ורטיגונה- בובון. תודה מתוקונת. המון ממנה.

חמונת- פגישה אחת זה לא מעט. וגם אני מכירה אותך יותר מהפגישה ההיא {חיבוקים, ליטופים, בקרדי בריזר- לזרונת}. את מקסימה אלי. תודה. תודה.

נמש- שיפחה כנועה שלי, נשלטת אהובה- נשיבוקים וחישבוגים ולישקושים המוווווון. תודה גדולה.

בליסאנה {AKA מאסטרית אוף דה נקבוביות}- איחלת לי איחול מקסים. את אישה מופלאה ומיוחדה עד מאוד. תודה תודה ועוד אחת.

דנדי- אהבה מהסוג הנכון....אוחחח דנדיליונית. אני מתה עליך הרבה. תודה וזדייני {חיפשתי מילה כייפית- זו עלתה. תתמודדי, את ילדה גדולה!}

רובאש- איש יקר אחד. תודה, מלא, על הנשמה הגדולה, על מילים חמות וחיבוקים נעימים. אתה איש מקסייייים ואני אוהבת אותך מאוד. תודה.

יוסף- הולד יור הורסס {מי אמר זואופילית מי?}. תודה על הברכות (?) אני אוהבת אותך עיזון פזיזון, ועד בית מרופט ולא-לא-לא זומבי. באמת. אתה מחייך אותי, ומצחיק אותי, עושק אותי, בז לי, צוחק לעיניי הלאמור שלי, לכתפיי, לעבודתי, לחיות המשק שלי, למחטים שלי, לחברות שלי, ולי. לי. לי.
איך אפשר שלא למות עליך? {תמצית- יוס-חזרתי-מהחופשה-היה-מדליק-ציצים-זקורים-חשופים-אורגיות המוניות-סמים-פאוונדים-ותיקי דיין-לא-הפסדת-כלום-עאלק}

ולך, זרונת- יודעת, יש כל כך הרבה שאני יכולה לומר לך. כל כך הרבה שנאמר ועוד יאמר בינינו.
אבל בסופו של דבר- את אושר גדול עבורי. תודה על מי ועל מה שאת אהובתי.

ותודה בכלל, למי שחשב עלי. icon_smile.gif
הניק_הכפול_של_קיחוטה​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 8 באוק׳ 2006

קפיץ קפוץ

אין לי זמן ברגע זה לנסח משהו חדש, אבל למזלי גיליתי ש - 1. גם בשנה שעברה לא הייתי פה חודשים ובאתי במיוחד כדי לברך אותך. 2. הפוסט היה מספיק מוצלח כדי להקפיץ אותו לקריאה חוזרת בלי יותר מדי רגשי אשם. 3. אני בכל מקרה אוסיף משהו חדש בלילה כך שלא תוכלי להחזיק את זה נגדי יותר מחודש-חודשיים. 4. זה ייתן הזדמנות לשפע מעריצייך פה לפצות במשהו על זה ששנה שעברה טרם הכתה בהם המודעות לסביבתם ו\או היכולת לתקשר עמה, שאחרת אי אפשר להסביר איך האורים והתומים של הסאביות המסוכנות (אם כי הראויות) קיבלה רק תשע תגובות. חברים, להתעורר שם! אני יכול לעשות תשע תגובות רק עם הניקים הכפולים של הניקים הכפולים שלי!

מזל טוב, חרופה שכמותך.

רשאים להפגיז. נתראה (חד פעמית, שאף אחד לא יתרגל!) בלילה.

אלמוני
ים_yam​(לא בעסק)

זה מסביר מדוע הבוקר בשעה 04:00 עוד לא היה השרשור הזה ...

ים_yam​(לא בעסק) • 8 באוק׳ 2006
ולמה הייתי ערה בשעה 04:00?
התהפכתי על משכבי עם נדודי שינה מרוב התרגשות שיש לך יומולדת!
(טוב, נסחפתי, לא רק בגלל זה, אבל נשבעתי לעצמי שברגע שאקום אני מאחלת לך)

את בהחלט בלתי נשכחת וטוב שכך
עד היום תפוס לי איזה שריר צחוק בבטן מהנסיעה ההיא לחור שבצפון ובעיקר מהדרך חזרה...

מאחלת לך שהמוזות לעולם לא יבהלו ממך למרות היציאות המוזרות (הן בוודאי יטענו שלהן אין שום קשר לזה)

ושתזכי להפוך את השנינות והכשרון לפרנסה מבורכת

ושהאהבה תפרח, תגדל ותתברך

(זה מתחיל להשמע כמו נאום בר מצווה, אוי וי זמיר)

ובקיצור - יומולדת שמח!

המון מזל טוב

ים
זרה מוכרת
זרה מוכרת • 8 באוק׳ 2006
לתת

אישה חכמה טיילה בהרים ומצאה אבן יקרה בין אבני הנחל. למחרת פגשה מטייל שהיה רעב, האישה פתחה את הצרור שלה חלקה איתו את המזון שברשותה. ראה האיש את האבן היקרה בצרורה של האישה, התפעל ממנה וביקש מהאישה שתתן לו אותה. האישה נתנה לו את האבן והאיש עזב, שמח על מזלו הטוב. הוא ידע שאם ימכור את האבן היקרה כל חייו לא ידע מחסור. כעבור ימים אחדים חזר האיש והחזיר לאישה את האבן שלה. "מה קרה?" שאלה האישה. "חשבתי על זה", אמר האיש, "האבן שנתת לי יקרה ורבת ערך, אבל אני מחזיר לך אותה בתקווה שתתני לי משהו אחר - רב ערך עוד יותר... האם תוכלי לתת לי את הדבר הזה בקירבך שאיפשר לך לתת לי את האבן?"

לא כולנו חייבים לחלק יהלומים ואבנים טובות, גם חיוך או מילה טובה יכולים לשנות ולהשפיע. נתינה אמיתית לעולם אינה נמדדת בכמות או במשקל - אלא ברוחב הלב של הנותן. היכולת לתת אינה גורעת מאתנו - ההפך היא מוסיפה לנו. אנחנו יכולים לתת אהבה, לתת חיוך ומילה טובה, לתת למישהו הרגשה שהוא מוערך, לתת כתף לנזקק, להטות אוזן למי שצריך לספר ולתת תמיכה למי שצריך חבר.

(נכתב במקור באתר ענת וחברים : http://anatweb.com/giving.htm)

קסם נדיר שלי,

השנה האחרונה שעברה עלייך היתה שנה מורכבת, עמוסה בכל מה שיש לעולם להציע לך,
מהטוב, מהרע, אבל דבר אחד בטוח - לרגע לא בשעמום.
ועם כל מה שעברת את, לרגע לא עצרת מלהושיט יד או מילה טובה למי שרק נראה היה לך כזקוק לכך.

אני מאחלת לך
שהשנה הקרובה, ואלו שיבואו בעקבותיה, יהיו מלאים בנתינה ובקבלה עבורך,
מאחלת לך להמשיך לאהוב ולהיות נאהבת,
להמשיך להיות עשירה בידע, בכשרון, וברגש
ולדעת לתעל אותו למקומות שיעשו לך הכי טוב שיש.

וכמו שאיחלתי לפני שנה,
כך גם השנה,

מאחלת לך לזכות ולהנות מכל הטוב שיש לעולם להציע לאישה מדהימה שכמותך.

אוהבת מעבר למילים
ומודה על כל רגע שאת בחיי.

מזל טוב בובונת

אני.
עינבר

מיוחדת

עינבר • 8 באוק׳ 2006
אני כמעט ולא כותב כאן ברכות. בטח מפספסת המון אנשים.
אבל מכל המכרים הוירטואליים שלי. את היקרה לי מכל. באמת.
יש לך יכולת לגעת באנשים ולרגש אותם בצורה מדהימה.

אני מאחלת לך המון מזל טוב, לרגל העובדה המשמחת,
שגדלת בעוד שנה ואנחנו זוכים להיות חלק מאותה החגיגה.

אני רוצה לברך אותך, ששהאהבה תלווה את דרכך .
ושנזכה לחגוג איתך בשנה הבאה, מאוהבת מאושרת ומצליחה.

ע'
Yosefus​(שולט)

קפיץ קפוץ 2

Yosefus​(שולט) • 8 באוק׳ 2006
אין לי זמן ברגע זה לנסח משהו חדש, אבל למזלי גיליתי ש: 1.הפוסט מהשנה שעברה מספיק מוצלח כדי להקפיץ אותו לקריאה חוזרת בלי יותר מדי רגשי אשם. 2 . אני בכל מקרה אוסיף משהו חדש בלילה כך שלא תוכלי להחזיק את זה נגדי יותר מחודש-חודשיים. 3. זה ייתן הזדמנות לשפע מעריצייך פה לפצות במשהו על זה ששנה שעברה טרם הכתה בהם המודעות לסביבתם ו\או היכולת לתקשר עמה, שאחרת אי אפשר להסביר איך האורים והתומים של הסאביות המסוכנות (אם כי הראויות) קיבלה רק תשע תגובות. חברים, להתעורר שם! אני יכול לעשות תשע תגובות רק עם הניקים הכפולים של הניקים הכפולים של קיחוט!

מזל טוב, אלפקה-עם-תחת-ערבו-קריבי שכמותך.

רשאים להפגיז. נתראה (חד פעמית, שאף אחד לא יתרגל!) בלילה.

(עוד) אלמוני (עסוק מאוד)

תודה. ענקית. ומכל הלב.

מUחדת • 9 באוק׳ 2006
לכל מי שחשב אותי ביום שעבר,
על מילים טובות שחייכו אותי.

אומנם פעם הייתי סאבית מסוכנת ששמה הלך לפניה, עשרות מעריצים לובשי שחורים ועטורי שוטים וגאגים קפצו לאחל לי מז"ט-
אבל הגיל, התרגיל והסוגריים {יוודעו לחיים ארוכים} עושים את שלהם,
ואני לא מבוקשת כמו פעם-
אבל בהחלט {סאבית?!} ראוייה.

תודה לכם אנשים אהובים.

אוהבת אתכם הרבה מאוד.
ליר 26 ויום אחד.
הניק_הכפול_של_קיחוטה​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 9 באוק׳ 2006

וגם זו לטובה.

אני חושב שזה היה בשנה שעברה, ביום ההולדת שלי, כשבאתי וראיתי ששרשור הברכות תפח כדי 50 או 60 תגובות (השנה למיטב זכרוני הוא לא עבר את ה-20, מה שמעיד בהכרח על התקדמותי המוסרית בשנה האחרונה).

אני זוכר את זה כי בניגוד לנוהג של להודות לכולם וכל זה, כתבתי בהודעת הסיכום הראויה שלי חד וחלק, שרוב המגיבים אינם חבריי ואיני מחשיב אותם כחבריי, ושהמילים שלהם, יפות ככל שתהיינה, חסרות משמעות אמיתית לגביי. לאותם ספורים שבאמת התכוונו למה שאמרו, הודיתי מכל הלב, וחשוב מכך - שמחתי (ולא רק סמכתי) עליהם מכל הלב.

אז כן, הדעת נותנת שלולא הקולר, ולולא הדעתנות שלך, ולולא הרעש הנורא שאת מקימה כל פעם שאת פותחת את הפה לנשום, ולולא התעקשותך חסרת הפשר לחמם בצקים במיקרו, היו פה עוד 10 או 20 תגובות.

ולמרות שאני בטוח שאת לא באמת לוקחת את זה קשה, בכל מצאתי לנכון לציין, שמיעוט התגובות, ממש כמו באותו שרשור ביום הולדתי, הולך ביחס ישר לאהבת המגיבים. לכולם יש סוגריים מסולסלים וסמיילים ולבבות ומשיכת אותיותתתתת בלי סוףףףף ו"מדאים" ו"מאמם" כל שניה. לך, לעומת זאת, יש חברים.

כל מי שנשאל עלייך אומר תמיד אותם דברים. כל אימת שמוזכר שמך כולם מחייכים את אותו חיוך ונשטפים אותו חום (וגם בחלק הגוף העליון). אני לא מכיר קונצנזוס כזה בשום אדם אחר בחיי, אולי למעט אוכל_חרה_נזלת_שפיך.

מרשה לעצמי לומר בשם כולם כמה אנחנו שמחים שאת מבלה את יום ההולדת בחיקו של פלוני המבורגר, וכמה אנו מקווים שהשנה הקרובה תהיה עבורך בדיוק כמו החולפת מבחינת התוכן, רק במינונים קצת שונים.

אוהבים אותך, ילדה מיוחדת.

בשם הג'מעה, הרוב הדומם, ומסדר חונכי הסאביות הראויות.
נכש"ק

תקציר (C):

נגעת,-תודה-לך.
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 באוק׳ 2006
בהחלט מיוחדת כמו כתיבתה : - )

מזל טוב אישה מדהימה עד מאה כעשרים }{

לילו.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 9 באוק׳ 2006
מיוחדת יקרה...

אחותי למזל מאזניים, רגישה כססמוגרף, שנונה כתער, וחריפה כטבסקו...

שתהיה לך שנת אושר והגשמה, אהבה וצחוק...

ושתמשיכי להקרין יופי ואור על כל ברי המזל שזוכים לשהות במחיצתך...

מזל טוב בייב ! ! !

באהבה, ביצ'י

birthday.gif birthday.gif birthday.gif