tch(נשלט) |
לפני 19 שנים •
10 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 באוק׳ 2005
tch(נשלט) • 10 באוק׳ 2005
הגדרות טיבען לגדר,מכאן מגיע שורש המילה,לא אוהב לגדר ,עבורי...
שפחה,סאבית,נשלטת= בת אדם,אישה,נקבה ששלמה עם עצמה. יש לכבד כל אישה באשר היא,ובכלל לא משנה כיצד היא מוגדרת,בעיני כל אישה היא מלכה,נשלטת היא לא פחות מלכה מכל דומית שמגדירה את עצמה כך,ואולי אפילו יותר. שפחה,סאבית,נשלטת,היא אישה חזקה ששלמה עם עצמה,אין הבדל בין הגדרה אחת למשניה. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 באוק׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 11 באוק׳ 2005
tch כתב/ה: הגדרות טיבען לגדר,מכאן מגיע שורש המילה,לא אוהב לגדר ,עבורי...
שפחה,סאבית,נשלטת= בת אדם,אישה,נקבה ששלמה עם עצמה. יש לכבד כל אישה באשר היא,ובכלל לא משנה כיצד היא מוגדרת,בעיני כל אישה היא מלכה,נשלטת היא לא פחות מלכה מכל דומית שמגדירה את עצמה כך,ואולי אפילו יותר. שפחה,סאבית,נשלטת,היא אישה חזקה ששלמה עם עצמה,אין הבדל בין הגדרה אחת למשניה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אהבתי . כל כך נכון. כל אדם , באשר הוא , לא נמצא בתחום ההגדרות, אלא מעליהן. על אחת כמה וכמה, אנשים ( נשים וגברים ) השלמים עם עצמם . |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 באוק׳ 2005
Here And There(נשלטת) • 11 באוק׳ 2005
Lordpain כתב/ה: אבל אני חושבת שלפרש את המילה "שולט" מעבר לפירוש המילוני שלו זה יותר להוסיף לזה את ההשקפה האישית שלך כלפי הבדס"מ, לא?
ומה זה פירוש מילוני, אם לא השקפה אישית של מישהו, סתם נקודה למחשבה ... ברצוני להוסיף, למה הגדרתו של מילון לדבר מסוים מיידית טובה יותר מההגדרה האישית שלי ואולי אני רואה דברים הרבה יותר לעומק, ולא רק הכוונה אלי אלא אל כל אדם, הרי מילון נכתב על ידי בני אדם לא על ידי אל עליון, כך שאני בהחלט לא שולל שהגדרות אישיות שלי או של אנשים אחרים לדברים מסוימים יכולים להיות הרבה יותר מדויקים מההגדרה המילונית . אני מדברת על פרשנות אישית למילה, או יותר נכון, קונוטציה אישית. הפירושים למילים במילון הם ממש לא אישים. הם תיקניים לפי האקדמיה. ואני מסכימה שפרשנות אישית לפעמים אפילו יותר מדוייק כלפי אותו אדם מאשר הפירוש במילון. אבל זה לא נכון שבניגוד למילים אחרות כמו שפחה/סאבית/נשלט/ת/עבד שיותר לגיטימי לתת פרשנויות אישיות שלנו, ברגע שנותנים למילה "שולט" פרשנות מעבר לפרשנות המילונית שלה זה כבר הכנסת השקפת עולם אישי שלנו לבדס"מ? למה נראה לכם שזה ככה? |
|