סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כוס פרוס לרווחה

שלגיה א ח ת
לפני 19 שנים • 16 באוק׳ 2005

Re: תורת היחסיות

שלגיה א ח ת • 16 באוק׳ 2005
אדון עולם 1 כתב/ה:
הכל יחסי בחיים
ואם בסוף אני מזיינת אותה כשהיא מוצצת לו על ארבע אז היא בעצם השפחה כאן, לא אני
אני בכלל שולטת
לא שלגיה?

לא שולטת.
נשלטת טוטאלית.
זה היה תבלין קטן לתוך חלק מהסשן ההוא.

נשים מבחינתי הם תבלין קטן ותו לא, אני סטרייטית לחלוטין. לגברים עדיין יש את האיכות הזו שאין לה תחליף. לא יעזור כלום.... }{
פעם פרח​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 18 באוק׳ 2005

פעם פרח​(נשלטת) • 18 באוק׳ 2005
אדון עולם 1 כתב/ה:
הכל יחסי בחיים
אני בכלל שולטת
לא שלגיה?

אני לא מסכימה איתך
מה שקובע מי הנשלט ומי השולט, זה לא המעשים, אלא למי יש את הכוח ומי קובע את מהלך העניינים
הנשלטת יכולה לזיין נשלטת אחרת, ואתה יודע מה, היא יכולה לזיין גם את השולט... ( icon_eek.gif )
כל עוד לשולט יש את הכוח, והוא נותן את הפקודות, וקובע את מהלך העניינים, הוא השולט.
שרמומית

שרמומית • 18 באוק׳ 2005
אוקיי.. הגעתי.. באיחור
כי נפתחו הדיונים..
הסיפור פשוט גררררר icon_cool.gif
שלגיה א ח ת

שלגיה א ח ת • 18 באוק׳ 2005
פרח גדולה כתב/ה:
אדון עולם 1 כתב/ה:
הכל יחסי בחיים
אני בכלל שולטת
לא שלגיה?

אני לא מסכימה איתך
מה שקובע מי הנשלט ומי השולט, זה לא המעשים, אלא למי יש את הכוח ומי קובע את מהלך העניינים
הנשלטת יכולה לזיין נשלטת אחרת, ואתה יודע מה, היא יכולה לזיין גם את השולט... ( icon_eek.gif )
כל עוד לשולט יש את הכוח, והוא נותן את הפקודות, וקובע את מהלך העניינים, הוא השולט.

פרח, לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר ממך. כתבת מצוין. תשובה הולמת במיוחד icon_cool.gif
פעם פרח​(נשלטת)

פעם פרח​(נשלטת) • 18 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת כתב/ה:

פרח, לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר ממך. כתבת מצוין. תשובה הולמת במיוחד icon_cool.gif

תודה שלגיה icon_cool.gif
אדון עולם 1
לפני 19 שנים • 23 באוק׳ 2005

אדון עולם 1 • 23 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת כתב/ה:
פרח גדולה כתב/ה:
אדון עולם 1 כתב/ה:
הכל יחסי בחיים
אני בכלל שולטת
לא שלגיה?

אני לא מסכימה איתך

פרח, "כל עוד לשולט יש את הכוח" אז רק שתדעי....מרבית ה"נשלטות" כאן הן למעשה שולטות שקובעות ל"אדוניהן" מה לעשות ואיך לעשות והן אפילו נותנות לו קצת חופש פעולה... הן כאן כדי לקבוע את התסריט ואת גבולות המגרש ואז נכנסות לתפקיד.
זה דיון ארוך ונפתל ולא חושב שיש לו סוף או קביעה ברורה. יחסי בדסמ אמיתיים הן דבר קיצוני על גבול האי חוקיות / התעללות. 99 אחוז ממה שיש כאן זה משהו אחר, מעין להיות בלי ולהרגיש עם...
ללא גבולות'

וול....

ללא גבולות' • 23 באוק׳ 2005
אני מניחה שאתה באחוז הבודד.....
אדון עולם 1

Re: וול....

אדון עולם 1 • 23 באוק׳ 2005
ללא גבולות כתב/ה:
אני מניחה שאתה באחוז הבודד.....

לא אמרתי דבר כזה
פעם פרח​(נשלטת)

פעם פרח​(נשלטת) • 23 באוק׳ 2005
אדון עולם 1 כתב/ה:

פרח, "כל עוד לשולט יש את הכוח" אז רק שתדעי....מרבית ה"נשלטות" כאן הן למעשה שולטות שקובעות ל"אדוניהן" מה לעשות ואיך לעשות והן אפילו נותנות לו קצת חופש פעולה... הן כאן כדי לקבוע את התסריט ואת גבולות המגרש ואז נכנסות לתפקיד.
זה דיון ארוך ונפתל ולא חושב שיש לו סוף או קביעה ברורה. יחסי בדסמ אמיתיים הן דבר קיצוני על גבול האי חוקיות / התעללות. 99 אחוז ממה שיש כאן זה משהו אחר, מעין להיות בלי ולהרגיש עם...

"יחס בדסמ אמיתיים" ?
מי קובע מה אמיתי ומה לא ?
האם יש בוחן שמגיע לסשן, צופה ומחליט האם זה אמיתי או לא ?