ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
ים_yam(לא בעסק) • 28 באוק׳ 2005
Aragorn כתב/ה: ים_yam כתב/ה: עליתי על סטארט אפ!
מי שיש לו ניק שני ישלם פי 2, לניק שלישי - פי 3 וכן הלאה... ככה כלובי באמת ישמח על ההתרבות המהירה כמו חיידקים של הניקים הכפולים והמשולשים במקום לרוץ ולמחוק את כל אלה שמטרידים כל פעם תחת שם אחר. אני כבר מתחילה להריץ קמפיין זהב כפול ומשולש! אהמממ... אהמממ... אני שונא לגדוע באחת את ההתלהבות שלך אבל הרעיון שלך הוא בין כה וכה מה שקורה כיום. מי שרוצה שני מנויי זהב במקום אחד משלם פי שניים ומי שרוצה שני מנויים רגילים גם כן משלם פי שניים אם כי לצערו של כלובי פי שניים מאפס זה עדיין אפס ולא מקדם את חשבון הבנק שלו לשום מקום. לא הבנת... הכוונה למנוי של ניק שני - 300 לשנה, למנוי לניק שלישי 450 וכן הלאה... ואני מקווה שבקרוב כולם יעשו מנויי זהב ואז כלובי יחייך כל הדרך אל הבנק וכל הדרך לחופשות מטריפות עם מלכתו היפיפיה! |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
זה לא צחוק כפל הניקים הזה .
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 28 באוק׳ 2005
לפני מספר ימים , נדמה לי ברביעי , התפרסמה כתבה במעריב במוסף סגנון , של רוני סופר סטאר ,שאלו אותה כמה שאלות וביניהן על האינטרנט , והיא אמרה שזה מקום רע כ י כל אחד יכול להכנס ולכתוב מה שהוא רוצה ואי אפשר לעשות כלום .
פתאום התחלתי להאמין בבלונדיניות הבחורה צודקת . !!!! ההצעה : לגבות תשלום עבור ניק שני וכד' באמת רעיון יפה , אבל איך מישמים .. ו |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
Aragorn(שולט) • 28 באוק׳ 2005
ים_yam כתב/ה: Aragorn כתב/ה: ים_yam כתב/ה: עליתי על סטארט אפ!
מי שיש לו ניק שני ישלם פי 2, לניק שלישי - פי 3 וכן הלאה... ככה כלובי באמת ישמח על ההתרבות המהירה כמו חיידקים של הניקים הכפולים והמשולשים במקום לרוץ ולמחוק את כל אלה שמטרידים כל פעם תחת שם אחר. אני כבר מתחילה להריץ קמפיין זהב כפול ומשולש! אהמממ... אהמממ... אני שונא לגדוע באחת את ההתלהבות שלך אבל הרעיון שלך הוא בין כה וכה מה שקורה כיום. מי שרוצה שני מנויי זהב במקום אחד משלם פי שניים ומי שרוצה שני מנויים רגילים גם כן משלם פי שניים אם כי לצערו של כלובי פי שניים מאפס זה עדיין אפס ולא מקדם את חשבון הבנק שלו לשום מקום. לא הבנת... הכוונה למנוי של ניק שני - 300 לשנה, למנוי לניק שלישי 450 וכן הלאה... ואני מקווה שבקרוב כולם יעשו מנויי זהב ואז כלובי יחייך כל הדרך אל הבנק וכל הדרך לחופשות מטריפות עם מלכתו היפיפיה! הבנתי אותך. נו, עכשיו כשיש לו את הרעיון שלך כל מה שנותר לו זה רק לבחור את היעד ולקנות את הכרטיס. |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
סליחה שאני מתערב ועוד כשאני בכלל לא פה
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Dom_Quixote • 29 באוק׳ 2005
ים_yam כתב/ה: עליתי על סטארט אפ!
מי שיש לו ניק שני ישלם פי 2, לניק שלישי - פי 3 וכן הלאה... ככה כלובי באמת ישמח על ההתרבות המהירה כמו חיידקים של הניקים הכפולים והמשולשים במקום לרוץ ולמחוק את כל אלה שמטרידים כל פעם תחת שם אחר. אני כבר מתחילה להריץ קמפיין זהב כפול ומשולש! אבל כרגיל אני מקדים את זמני בעשור או שניים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11641 לא שאני כתבתי את הפוסט בלינק, אין לי שמץ של מי הלינק הזה. סתם נשמע לי בחור חכם לאללה. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Re: סליחה שאני מתערב ועוד כשאני בכלל לא פה
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 29 באוק׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה: ים_yam כתב/ה: עליתי על סטארט אפ!
מי שיש לו ניק שני ישלם פי 2, לניק שלישי - פי 3 וכן הלאה... ככה כלובי באמת ישמח על ההתרבות המהירה כמו חיידקים של הניקים הכפולים והמשולשים במקום לרוץ ולמחוק את כל אלה שמטרידים כל פעם תחת שם אחר. אני כבר מתחילה להריץ קמפיין זהב כפול ומשולש! אבל כרגיל אני מקדים את זמני בעשור או שניים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11641 לא שאני כתבתי את הפוסט בלינק, אין לי שמץ של מי הלינק הזה. סתם נשמע לי בחור חכם לאללה. קטונתי, אפסתי, אני עפר ואפר, אבק לרגלי קיחוט (וגם עדיין משלם לו תמלוגים על קונספט התקציר) לאן הלך הכותב המופלא ? מי הוציא את האביר לחופשה ? יוספוס (תקציר: אני-מקנא-כי-לקיחוט-יש-פוסט-הזוי-באופן-רשמי-ולי-לא) |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2005
לא לשכוח שיש גם הרבה אנשים מסכנים,
שפותחים ניק חדש ומגיבים לעצמם בניק המקורי בבלוג, אולי על מנת שהם לא יהיה בודדים, או כדי שיוכלו לומר שיש להם חברים. עצוב מאוד. אבל ברצינות עכשיו, אין מנוס מנושא הניקים השניים והשלישים, לא מזמן גיליתי רשימה ארוכה של אנשים שיש להם ניק אחד מקורי ועוד 2 ניקים נוספים. לא אחת נכנסו לצאט ניקים פיקטיבים ולא רק בשביל לעורר מהומה אלא על מנת להתחזות לסאבית חדשה ששואלת על דום כזה או אחר- לשמוע ליכלוכים... לא משנה שאף אחד לא ענה לה וכולנו כיסחנו אותה... מה שהכי מעצבן זה, שזה יכול באמת להרוס לסאביות/סאבים/שולטות/שולטים חדשים באמת, את היכולת להשתלב, לשאול שאלות וכדומה. בקיצור, עצת היום: בכל שאלה אישית בצאט או בהודעה, היו חשדניים, פוליטיקאים, במידה ודעתכם אינה חיובית לגבי אדם- שקרו ללא הרף לגבי דעתכם על אותו אחד או אחר. |
|
Bent |
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
די מתחסדים
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
Bent • 30 באוק׳ 2005
אין רע בשני ניקים, יש צדדים מסויימים והערות מסויימות שלא תמיד נוח לפרסם תחת השם הראשי.
השיפוט הנ"ל הורג את כמה מהניקים והאישיות המוצלחות שיש בכלוב, בלי שמות אני יכול לחשוב על לפחות חמישה ניקים שהם בבירור כפולים, שהכלוב עבורי לא היה אותו מקום בלעדיהם/ן. אז? הבעיה היא בשימוש בניק כפול בצורה לא אתית. הבעיה היא בכוח שממילא יש לכל אחד ואחת מאיתנו מאחורי המסכה. אולי ? ואולי לא? הבהמות שמשתמשים בניקים כפולים ומשולשים כדי להציק להטריח, לחזור ולהציע הצעות, לא יפסיקו אילו היה להם ניק אחד. היסטוריה, כמה מספרי המופת שאתם קוראים פורסמו תחת שמות בדויים? האנונימיות משחררת. BENT |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
Re: סליחה שאני מתערב ועוד כשאני בכלל לא פה
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
defluo{BDOC} • 30 באוק׳ 2005
Yosefus כתב/ה: Dom_Quixote כתב/ה: ים_yam כתב/ה: עליתי על סטארט אפ!
מי שיש לו ניק שני ישלם פי 2, לניק שלישי - פי 3 וכן הלאה... ככה כלובי באמת ישמח על ההתרבות המהירה כמו חיידקים של הניקים הכפולים והמשולשים במקום לרוץ ולמחוק את כל אלה שמטרידים כל פעם תחת שם אחר. אני כבר מתחילה להריץ קמפיין זהב כפול ומשולש! אבל כרגיל אני מקדים את זמני בעשור או שניים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11641 לא שאני כתבתי את הפוסט בלינק, אין לי שמץ של מי הלינק הזה. סתם נשמע לי בחור חכם לאללה. קטונתי, אפסתי, אני עפר ואפר, אבק לרגלי קיחוט (וגם עדיין משלם לו תמלוגים על קונספט התקציר) לאן הלך הכותב המופלא ? מי הוציא את האביר לחופשה ? יוספוס (תקציר: אני-מקנא-כי-לקיחוט-יש-פוסט-הזוי-באופן-רשמי-ולי-לא) זה אומר שגם אני צריכה לשלם לו תמלוגים??? ובכלל התחלתי עם זה בגלל שרציתי שמישלי תקרא את הבלוג שלי... |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
לבדוק מי מתחיל עם מי ועם איזו שורה שחוקה??
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
teacher(שולט) • 30 באוק׳ 2005
לא שמעתי דבר יותר דבילי מזה.
ועל כך נאמר - מי שמחפש לכלוך, בסוף תמיד מוצא. שיבושם וינועם (אם יש בכלל מילה כזו..) לכל הכפולים/משולשים/מחומשים פלוס, אולי יעשו מנוי זהב לכל הכינויים, לפחות יצא מזה משהו אחד טוב... לילה טוב teacher |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Inside your head • 31 באוק׳ 2005
ותחשבו על לכלוך שנגרם כתוצאה מכוס שוקו שהתנפצה במיקור!
|
|