G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
אבל....
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 10 בנוב׳ 2005
תגיד לי,
מה אתה עושה עם זה לעזאזל? מאפרה נחמדה? כלי לנרות? אולי אהיל למנורה אדומה כמו בדירות רווקים של ימי הנעורים? אולי ליין קסדות חדש לרוכבי טוסטוס מעוטי יכולת? מה כפרה עליך טיצ'ר, מה חשבת כשבנית את זה? מה המאסטר פלאן? |
|
DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
Re: אבל....
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 10 בנוב׳ 2005
G-O-L-D כתב/ה: תגיד לי,
מה אתה עושה עם זה לעזאזל? מאפרה נחמדה? כלי לנרות? אולי אהיל למנורה אדומה כמו בדירות רווקים של ימי הנעורים? אולי ליין קסדות חדש לרוכבי טוסטוס מעוטי יכולת? מה כפרה עליך טיצ'ר, מה חשבת כשבנית את זה? מה המאסטר פלאן? גולדי..לפעמים נכנס לבן אדם ג'וק לראש שהוא צריך לעשות משהו. לא חייבת להיות תוצאה או שימוש פרקטי.. אבל הבן אדם יודע שהוא צריך לעשות את זה. כמו ב"מפגשים מהסוג השלישי" שהבחור בונה הר מהפירה שלו תוך כדי שהוא שומע מראש את המשפט - " if you`ll built it..they will come " .. לך תבין אנשים... אותי אישית מעניין ממה הוא הכין ת'קסדה.. זה נראה כמו סיר 40 מהצבא..מהסירים הגדולים האלה למי שלא עשה צבא.. והלמטה שלו נראה כמו מסננת משומשת.. קבל ח ח עם המחזור.. |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מסתבר שאני לא כזה חזק במיחזור...
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
teacher(שולט) • 11 בנוב׳ 2005
ואת הקסדה בניתי (עד כמה שזה לא נראה כך)
מלוח ברזל (פח) תעשייתי, חדש לגמרי, כזה שעוד לא עשו איתו כלום. ומפסי ברזל עבים. כל העיצוב נעשה בחימום עם ברנר ובתנור נפחים. כלי העבודה העיקרי הוא פטיש - וסבלנות. אה כן.. וגם משור דיסק. לגבי המגורים בקסדה: יש המון מקום, אפשר לנשום, לאכול, לשתות (עם קש) ולראות לאן הולכים. החיסרון היחידי הוא שאם ננעלים בפנים ומשהו מתקלקל במנעול... מאוד מסובך לשחרר. מאוד. חוץ מהמנעול יש שם עוד טבעת (מאחורה) שנועדה לחיבור של שרשרת מתכת לקיר. היו זמנים שחשבתי שאני אשתמש בחלק האחורי בתור ווק, וכמעט ריתכתי שם ידית, בסופו של דבר התעשתתי, קראתי לו... והוא בא... אני אף פעם לא בונה דבר סתם כדי לבנות... הרעיון הגדול מאחורי זה הוא לכלוא אדם "בתוך ראשו", כשבמקום שיש תא מסורג שבתוכו הוא יכול להסתובב, הכלא נמצא על ראשו בלבד, כולא אותו, למרות ששאר גופו חפשי לחלוטין. אין פרצוף. רק חורים. והמפתח אצל מישהו אחר. חוויה מאוד מוזרה וקלסטרופובית, יחד עם זאת מאוד מגוננת ועוטפת. לגבי המשקל - העניין כבר נבדק, ואפשר לשים את המסיכה בצורה נוחה. מי שמתעייף יכול לשכב לנוח (על הריצפה, לא על המיטה), בתנאי כמובן, שהוא לא מחובר עם שרשרת לתקרה.. בקרוב אעלה כמה תמונות מתהליך העבודה teacher |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Uranus • 11 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES כתב/ה: כמו ב"מפגשים מהסוג השלישי" שהבחור בונה הר מהפירה שלו תוך כדי שהוא שומע מראש את המשפט - " if you`ll built it..they will come " .. לך תבין אנשים... רק לשם דיוק (איזה קטנוני אני) ועשיית חסד עם השחקנים המדוברים. "במפגשים מהסוג השלישי" באמת בונה ריצ'ארד דרייפוס הר מפירה. את המשפט "built it, and they will come" שומע קווין קוסטנר בסרט "שדה החלומות". אבל הסרט המדובר בשרשור הזה הוא דוקא "האיש במסיכת הברזל" שדרך אגב, גם אני אחרי צפיה בגרסה הראשונה שלו לפני איזה 20 ומשהו שנים - לא נרדמתי כמעט שבוע... צפייה מהנה ושבת שלום |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 11 בנוב׳ 2005
G-O-L-D כתב/ה: תגיד לי,
[
מה אתה עושה עם זה לעזאזל? מאפרה נחמדה? כלי לנרות? אולי אהיל למנורה אדומה כמו בדירות רווקים של ימי הנעורים? אולי ליין קסדות חדש לרוכבי טוסטוס מעוטי יכולת? מה כפרה עליך טיצ'ר, מה חשבת כשבנית את זה? מה המאסטר פלאן? ואני חייב לשאול אותך גולדי , אני שאלתי פעם למה אתה כותב ? לפחות על הט'צ'ר יש עדויות , מרשיעות ביותר , חותכות וחד משמעותיות , שהוא עשה עושה וכנראה עוד יעשה הרבה משהוא בחיים !!! ואתה ? כל מה שיש לך זה לשאול את מה ששאלת ? ואסיים במאמר המשורר והפטיין ז. ארגוב (מ"ע , ז"ל ) "יש דברים לפעמים , לא נבין לא נדע , נעשה גם דברים לפעמים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול , ח לפעמים גם מוטב , לא לדעת הכל ..." ( כן גולדי , זה שיר של נהגי מוניות , אינסטלטורים בעלי תואר שני בכל מיני דברים לא מועילים , וכאלה ...כמוני ) ולטיצ'ר היקר , המשך ... והרבה !!! |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
נוריתE • 11 בנוב׳ 2005
פשוט...
וואו. |
|
Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
חזק חזק ונתחזק
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Jake(שולט) • 11 בנוב׳ 2005
מברוק טיצ'ר
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2005
ציטוט: אם תצליח לשים את זה על הראש מבלי לסבול משבר במפרקת אני אישית אצדיע לך... \
זה בסדר, אני די בטוח שלא סובלים במיוחד משבר במפרקת. P: בכל אופן - נראה נחמד ביותר... לא בקטע הבדסמי דווקא, אני יותר מעריך עבודות-יד. |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
קליבר
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 12 בנוב׳ 2005
כפרה עליך, עבוס ענק,
יש עוד כמה שירים שנהגי מוניות אוהבים לשיר. אבל אני זוכר את השיר שאתה, אז בימים בהם היית בא לקחת אותי מביתי אל ביתך שבצפון, היית שר לי. זה היה הולך ככה: :ולי קראת פרח, ועיניים, אני זוכרת, הייתי נשמה..." נכון? איזה חמוד אתה כשאתה מתרתח. אתה מזכיר לי משפטים מסרטי בורקס סטייל: "אל תרתח, קליבר, אל תרתח, לא, לא, לא עם הסכין..." |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
מוצאים אותו מהר מהחור
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 12 בנוב׳ 2005
את התולעת הזה ...
|
|