פעם פרח(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 20 בנוב׳ 2005
fairy כתב/ה: ואם זה לא מתאים לה, או שקשה לה עם זה, מה תעשי? במקרה כזה אני לא אכנס לקשר הזה. ובכלל מצב כזה זה מעלה בעיניי סימני שאלה לגבי אופיו של השולט. |
|
יערה(נשלטת){SEAMASTER} |
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
אני חושבת שזו תחושה מאוד אנדיוודואלית
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
יערה(נשלטת){SEAMASTER} • 20 בנוב׳ 2005
כל אחת ומה שהיא, כל אחת והרגשתה.
בעברי הרחוק יצא לי להיות אחת מ...., ובאותה תקופה לא היתה לי בעיה עם הנושא, וגם המאסטר שאיתו הייתי עשה הפרדה מוחלטת בין כל אחת משפחותיו, יצר מחיצות כך שאף אחת מאיתנו לא הכירה את השניה, וכך גם הדחיק את הצורך שלנו לדעת פרטים האחת על רעותה, הוא הצליח בזאת כי לי לא היה צורך בכך, הרגשתי שלמה בעולמי ובמקום בו נמצאתי. אני מניחה כי היום הסיטואציה היתה שונה אצלי לחלוטין. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
Here And There(נשלטת) • 20 בנוב׳ 2005
פרח גדולה כתב/ה: fairy כתב/ה: ואם זה לא מתאים לה, או שקשה לה עם זה, מה תעשי? במקרה כזה אני לא אכנס לקשר הזה. ובכלל מצב כזה זה מעלה בעיניי סימני שאלה לגבי אופיו של השולט. אני לא חושבת שניתן תמיד להסיק על השולט מהיחס של הבנות אחת לשנייה. לשולט יש השפעה על היחסים ביניהן עד גבול מסויים. בהנחה שהן מקבלות את הפוליגמיות, יחס מועדף יכול לגרום להן לא להסתדר, אבל בד"כ מה שקובע אם הן תסתדרנה זה בעיקר האופי. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 20 בנוב׳ 2005
fairy כתב/ה: פרח גדולה כתב/ה: fairy כתב/ה: ואם זה לא מתאים לה, או שקשה לה עם זה, מה תעשי? במקרה כזה אני לא אכנס לקשר הזה. ובכלל מצב כזה זה מעלה בעיניי סימני שאלה לגבי אופיו של השולט. אני לא חושבת שניתן תמיד להסיק על השולט מהיחס של הבנות אחת לשנייה. לשולט יש השפעה על היחסים ביניהן עד גבול מסויים. בהנחה שהן מקבלות את הפוליגמיות, יחס מועדף יכול לגרום להן לא להסתדר, אבל בד"כ מה שקובע אם הן תסתדרנה זה בעיקר האופי. את צודקת לחלוטין כשאמרתי סימני שאלה התכוונתי למצב שבו המצב של יחסים פוליגמיים אינו מתאים לסאבית של האדון, ולא למצב שבו שתי הסאביות אינן מסתדרות. בעצם, המצב שיש לי בראש הוא מצב שבו האדון מחפש סאבית נוספת, מבלי שאמר לסאבית הקיימת עוד בתחילת יחסיהם שייתכן שהוא ירצה עוד סאבית. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 בנוב׳ 2005
Here And There(נשלטת) • 21 בנוב׳ 2005
זה באמת מצב בעייתי. אם הוא עושה דבר כזה אז הוא מניפולטיבי, ותחמני וכדאי מאוד להתרחק ממנו לפני שיצצו עוד כל מיני "הפתעות"...
|
|