aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
Re: העדפה אישית בנימה ביקורתית
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
aka BODYGUARD • 2 בדצמ׳ 2005
subtal כתב/ה: שלום, אני לא מרבה לכתוב כאן, אך קרה משהו שגרם לי לעשות כן:
באופן אישי, אני לא אוהב את סיפורי הסשן/מתח שמנסים לגרות. זה לא עובד וזו ספרות זולה מדי בעיניי. אני מעדיף לקרוא פסקה שמכילה מחשבות על תאוות אישיות במקום לקרוא תסריט של הוא עשה לי ככה ואני עשיתי לו ככה וחוזר חלילה. אז לשאלתך, מחשבות, לבטים, טיפים מתוך ניסיון, סיפורים ושירים טובים. אלו מסוג הדברים שאני אוהב לקרוא (לא שיוצא לי הרבה). חושב שהשאלה היתה מה אוהבים, לא מה לא... נשמע כהתנשאות נטו וחבל.. |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
מאי • 2 בדצמ׳ 2005
יש בלוגים שנעים וכייף לי לקרוא ויש בלוגים ש"מפילים" אותי
ברמת הכנות והחכמה של בעליהם. נתקלתי בכמה כאלה ולצערי לא תמיד יוצא לי לעקוב אחריהם, אבל תמיד כייף לדעת שהם שם, במרחק קליק אחד בעכבר. מאי |
|
דני בוי |
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
דני בוי • 2 בדצמ׳ 2005
התבקשתי להגיב פה אז אגיב
באופן אישי לא קורא הרבה בלוגים אבל אם כבר אני קורא, אז מעדיף בלוגים המדברים על פנטזיות, מחשבות בנוגע לבדס"מ ובסיפורים אמיתיים על שליטה ובדס"מ ועוד יותר מבלוגים של דומיות. גם תאורים ציניים על חיי קהילה יכולים להיות מעניינים, אך לא ברמה הממוקדת (אלא הכללית) והרכילאית ואיזכור שמות בלי אישור כפי שכבר נתקלתי בכך לא אחת בבלוגים שונים. תאורים יותר אישיים מחיי היום יום שאינם עוסקים בבדס"מ חושב שאגלה יותר עניין מצד אנשים יקרים וידידים/ות שמכיר אותם אישית פיסית, כנ"ל גם שירים ועוד. |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
הכל
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
me-worship-u • 2 בדצמ׳ 2005
אני אוהב הכל-שיהיה מגוון
אני גם אוהב להגיב שאני מוצא לנכון יאללה תגיבו קצת גם לשלי - לא עולה כסף...חחח |
|