Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
איזה מזל...
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 29 בנוב׳ 2005
זרה מוכרת כתב/ה: איכקוראימאותו כתב :
ציטוט: שואפת כמה נשימות שקטות ומסדירה נשימה, נרגעת מכאב ההצלפות, מתמכרת לכאב המצבטיים.
השדיים היפים שלה עולים ויורדים עם כל נשימה. עגיל טבעתי על פטמה אחת. השניה חפה מתכשיטים. זיק זדוני בעיני. חיוך סליזי בזווית הפה. עכשיו תנחשי איך ניחשתי במי עסקינן ? ואתה.. יא .... יא .... יא .... כשאעבור לאפריקה (ולא יקירי, תימן זה לא בעיר ליד ) - ארשה לשים לי שיפודים במקום מחטים. בינתיים... אני אסתפק במה שההיא שם בפינ(ה) מסתפקת , מי אמרה 599 מחטים ולא אחת פחות ? שכשאומרים שדיים יפים ועגיל ישר יודעים על מי מדובר. דיברתי עם עזרא, בשבילך הוא עושה משלוח. שיפודי ביז בדרך אלייך (או ממך?). |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Re: לא שומרת שבת. גם לא מחטים.
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
זרה מוכרת • 29 בנוב׳ 2005
מיוחדת. כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: המחט שחדרה את פיטמתי יכולה, בקלות, לחדור את שלך.
. קודם כל- לזרוק אותה. לא מעביר מחטים מפטמה לפטמה.. ולגבייך, זרונת- שיפוד מעזרא ובניו!!!!! בטוח, שפוי ובהסכמה...? לא בטוחה שזה שפוי מצידי להסכים איתך כרגע.... מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ? |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Re: איזה מזל...
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: זרה מוכרת כתב/ה: איכקוראימאותו כתב :
ציטוט: שואפת כמה נשימות שקטות ומסדירה נשימה, נרגעת מכאב ההצלפות, מתמכרת לכאב המצבטיים.
השדיים היפים שלה עולים ויורדים עם כל נשימה. עגיל טבעתי על פטמה אחת. השניה חפה מתכשיטים. זיק זדוני בעיני. חיוך סליזי בזווית הפה. עכשיו תנחשי איך ניחשתי במי עסקינן ? ואתה.. יא .... יא .... יא .... כשאעבור לאפריקה (ולא יקירי, תימן זה לא בעיר ליד ) - ארשה לשים לי שיפודים במקום מחטים. בינתיים... אני אסתפק במה שההיא שם בפינ(ה) מסתפקת , מי אמרה 599 מחטים ולא אחת פחות ? שכשאומרים שדיים יפים ועגיל ישר יודעים על מי מדובר. דיברתי עם עזרא, בשבילך הוא עושה משלוח. שיפודי ביז בדרך אלייך (או ממך?). תגיד יקירי, עד כמה שזכור לי, הבעיה שלך היא לאו דווקא בעיניים אבל זה כנראה ההבדל בינינו.... אני רואה דברים קצת יותר גבוהים |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
שפיות זמנית....
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Re: שפיות זמנית....
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. אההמממ... אההממממ... בכדי שהסכמתו של הלא שפוי תיחשב לשפויה בעליל... עליו להביא אישור והמלצות מהגורמים הבאים : * הועדה לשידול סאביות סוררות * תעודת יושר חתומה על ידי פסיכיאטר מחוזי * אישור של גבירתה של קמיצתי [AKA האלפקה הסליזית הסוררת] קפיש ? |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Re: שפיות זמנית מאוד....
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
מUחדת • 29 בנוב׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. ואני הרי נורא צייתנית. נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
זרה מוכרת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. אההמממ... אההממממ... בכדי שהסכמתו של הלא שפוי תיחשב לשפויה בעליל... עליו להביא אישור והמלצות מהגורמים הבאים : ********* קפיש ? יש לי קישור והפלצות מהועדה לענייני חמין במולבניה, זה תופס? |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: זרה מוכרת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. אההמממ... אההממממ... בכדי שהסכמתו של הלא שפוי תיחשב לשפויה בעליל... עליו להביא אישור והמלצות מהגורמים הבאים : ********* קפיש ? יש לי קישור והפלצות מהועדה לענייני חמין במולבניה, זה תופס? כן. זה תופס עובש. לא יותר מזה. תתאמץ קצת יותר מותק שילי |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
תגובת הפוריטנית:
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
מUחדת • 29 בנוב׳ 2005
זרה מוכרת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: זרה מוכרת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: מי הסכים שתבטחי בלא שפוי הזה ?
הלא שפוי הסכים. אההמממ... אההממממ... בכדי שהסכמתו של הלא שפוי תיחשב לשפויה בעליל... עליו להביא אישור והמלצות מהגורמים הבאים : ********* קפיש ? יש לי קישור והפלצות מהועדה לענייני חמין במולבניה, זה תופס? כן. זה תופס עובש. לא יותר מזה. תתאמץ קצת יותר מותק שילי שאני אלך? לא דיברנו עלי? עלי? בתוכי? מצדדי? גררררררררררררר וגם המממממממממ. {ליר מחייכת בממזריות סליזית למהדרין} |
|
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
:)
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} • 29 בנוב׳ 2005
מקסימונת וחבר יקר
בהחלט גררררר תהנו }{ |
|