Tame |
לפני 18 שנים •
4 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
4 בדצמ׳ 2005
Tame • 4 בדצמ׳ 2005
לא חושב שיש טעם להסביר לאדם ונילי את העניין
אם הוא ונילי זה סימן שהוא לא מבין ולא מתחבר לעניין אם הוא מגיע בראש פתוח שמוכן לקבל רעיונות חדשים ומשונים לגבי מיניות האדם - לא בטוח שהוא בכלל ונילי. |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2005
מה לעזעזל....
תגיד שזה רגע של קריאה ואי הבנה תגיד שזה משעמום תגיד כל דבר אבל תקשיב רגע עונש לא נובע מטעות הטעות היא הרגשה עצמית של הנשלט/ת את הסליחה אני העצמי קובע אחד הדברים שגורמים לי לצחוק זה המשפט "את תשלמי על הטעויות האלה" הלווווו, בא לכם לשחק???? קדימה מי ראשון??? תמיד אמרו לי בעבודה מי שטועה עובד לקחתי את זה לחיים הפרטיים שלי אני שמחה שאני טועה, ככה אני לומדת עוד ועוד והעונש העונש הוא רק עוד הבנה, או עוד דחיפה, או ידיעה, שהצד שמעליי רוצה אותי איתו ולא מוותר לי, עליי, עלינו... |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
מה עושים בני תמותה
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בדצמ׳ 2005
נגה שאלה:
ציטוט:
האם הצד הנשלט באמת יקבל עליו מרותו של מישהו שאינו בוטח בו ומאמין בו במאת האחוזים ? אףאדם איננו מושלם, וכולנו עשויים לשגות- זה רק אנושי . השאלה הנשאלת היא, האם הצד השולט יכיר בטעויותיו ? האם הצד הנשלט יבין שמותר לשולט להיות אנושי ? והאם , גם מתוך טעויות ( הדדיות ), ניתן להתפתח וללמוד . דרך אחת לזהות טעויות ובעיות שאולי קרו במהלך סשן היא לשוחח כמה ימים לאחר הסשן (כדי לא ל"שרוף" את זמן האפטר-קייר לצרכים אלו, וכדי לחכות שכל החוויות יתעכלו). הדרך שלי היא לתאר את הסשן מהעיניים שלי ולשמוע את תיאור הסשן מהעיניים של הסאבית שלי. בצורה כזו כל אחד מאיתנו לומד להכיר יותר לעומק את האדם שמולו, ומשפר את הלמידה ההדדית - מה עובד טוב וכדאי עוד ממנו, מה לא עבד טוב ואיך אפשר לשפר בפעם הבאה. מי שנולדו עם יכולות מדהימות של קריאת מחשבות פטורים מהצורך הזה, אבל בני התמותה שבינינו אולי ירוויחו רווח אדיר מהחוויה שכזו... |
|
הייתי כאן |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
הייתי כאן • 19 בדצמ׳ 2005
שולט טועה ? זה חידוש !
חבר'ה הומור לא לתקוף |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
20 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
20 בדצמ׳ 2005
יהלום • 20 בדצמ׳ 2005
דבר ראשון : כל אדם עושה טעויות - שולט / נשלט / מתחלף....
דבר שני: ההיפוך של הבטן והכאב שעולים, כשאתה יודע שעשית טעות, במקום שבו אסור לך היה לעשות טעויות.... שאתה עשית טעות והכאבת, ולא בצורה טובה, למי שסומך עליך בעיניים עצומות כואב (בלשון המעטה). הרצון למנוע טעויות מנשלט/ת הוא לא פחות חזק... מהמקום למנוע את הטעויות שלך כשולט. דבר שלישי : ללמד את עצמך לסלוח (לעצמך, ולאדם שאיתך). |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
20 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
20 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 20 בדצמ׳ 2005
אנחנו לא חיבים להסביר את עצמנו לאף אחד חוצ מאשר לעצמנו ולפעמים גם יותר מידי הסברים בסופו של דבר מיותרים.
תכלס מי קובע שהצד השולט טועה לעיתים, למי יש את הכלים האלו? ומה אם אנחנו הנישלטים חושבים שהשולטים טועים או טועות מי יתקן אותם מי יעניש אותם? לצד השולט צריכה להיות אחריות להכיר בטעויות שלו וללמוד מהן בדיוק כמו שעלנו חלה החובה הזאת. מה זאת טעות של שולט/ת? אי ציות לכלל הביטחון שניקבעו מראש? הרי הוא השולט והכל מהסכמה ועלינו לבטוח בו, לא? המממממ,לא. אין ציות עיוור אין ביטחון עיוור. ואיך נדע? אינטואיציה? כן אם משהו לא ניראה לנו הרי שעלנו להעיר את תשומת הלב ולא לסמוך בעיניים עצומות ובטח שלא לשתוק ולהעביר הלאה. ואם לא מוצאת חן להם ההערה, שיתבגרו. זה הכל. |
|