סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כיצד ניתן להתגונן

electro-z
לפני 18 שנים • 7 בדצמ׳ 2005
electro-z • 7 בדצמ׳ 2005
דווקא נסיון העבר (לא שלי אישית) מלמד שגם אם החוק היבש נמצא בצידו של המותקף או המותקף לכאורה, מסתבר שהפרקטיקה המשפטית חושבת אחרת.

מקרה אמיתי של תקיפה מינית חמורה במהלך סשן (מישהי יקרה מפה וחלקכם מכירים היטב את הסיפור) נענה ע"י עורכות דין מהפרקליטות, שמאחר ומדובר ביחסים סאדו מאזוכיסטים יהיה קשה מאד עד בלתי אפשרי להשיג הרשעה בסעיף אינוס.

לא הייתי בונה על זה בתור תקדים במקרה של תלונת שוא, אבל זה חומר למחשבה.

בכל מקרה, יש לי הרגשה שתדפיסים של התכתבויות בפורומים בפומבי, בהודעות פרטיות ומיילים או לוגים של תוכנות מסרים מידיים עשויים לשפר את מצבו של אדם שנפל קורבן לתלונת שוא. גם אם ביצע עבירה עפ"י חוק תדפיסים כאלה עשויים לשמש כנסיבות מקילות עד הבעת חוסר עניין ציבורי של הפרקליטות בתביעה פלילית.

מצד שני, אני לא עורך דין ואני בטוח שיש פה מספיק כאלה ..
נוריתE
נוריתE • 7 בדצמ׳ 2005
ברגע שמשהי יכולה להוכיח מעל לכל ספק שנעשו בה ובגופה מעשים שלא רצתה בהם למרות ואף על פי, בית המישפט ימצא דרך לטפל בזה
גם אי הסכמה בין אישה לבעלה למרות החוזה של הרבנות יכולה להביא לעונשו של הנ''ל. אז מה השוני??
בית המשפט יסתכל על גופו של חוזה או על גופה שלה???
electro-z
electro-z • 7 בדצמ׳ 2005
laila כתב/ה:
ברגע שמשהי יכולה להוכיח מעל לכל ספק שנעשו בה ובגופה מעשים שלא רצתה בהם למרות ואף על פי, בית המישפט ימצא דרך לטפל בזה

זו בדיוק הבעיה - מעל לכל ספק!

ומי שקרא את הנסיך הקטן, מן הראוי שיזכור את שנאמר שם:

"ילדים - הזהרו בעצי הבאובב!"
נוריתE
נוריתE • 7 בדצמ׳ 2005
אני מאמינה אם מישהי מוצאת לנכון להגיע עד למישטרה ולבית מישפט ולעבור שמה את מסכת הייסורים כולל מבטים וליחשושים תראו את זאת מתעסקת בסאדו ועוד מתלוננת אז סימן שיש לה סיבה טובה.
(ואני עברתי שכאזת, שאת צריכה כל שתיים וחצי דקות להסביר לשוטר אחר מזה סאדו ואם ככה אז למה את מיתלוננת??)