בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

היה והותקפת

דוקטרינה​(שולט)
לפני 18 שנים • 16 באוג׳ 2006

עוגי היקרה

דוקטרינה​(שולט) • 16 באוג׳ 2006
עוגי היקרה.

מה שאמרתי היה מאוד פשוט - המושג אונס יורד לזנות כאשר מציגים כל דבר כאילו היה אונס.

המשמעות של אונס מאוד ברורה וכאשר חברת כנסת מתארת גניבת עציץ מזויין כאילו היא נאנסה = זה פשוט לא הגיוני.

ייתכן כי כגבר לעולם לא אבין את טראומת האונס, אני מודה בכך מראש. ייתכן כי כגבר אני לא מצליח להבין מדוע משתמשים באונס לתאר מצבים שהם פשוט לא. לא אונס.

דוק.
ימית 2000
לפני 18 שנים • 17 באוג׳ 2006

Re: עוגי היקרה

ימית 2000 • 17 באוג׳ 2006
דוקטרינה כתב/ה:
עוגי היקרה.

מה שאמרתי היה מאוד פשוט - המושג אונס יורד לזנות כאשר מציגים כל דבר כאילו היה אונס.

המשמעות של אונס מאוד ברורה וכאשר חברת כנסת מתארת גניבת עציץ מזויין כאילו היא נאנסה = זה פשוט לא הגיוני.

ייתכן כי כגבר לעולם לא אבין את טראומת האונס, אני מודה בכך מראש. ייתכן כי כגבר אני לא מצליח להבין מדוע משתמשים באונס לתאר מצבים שהם פשוט לא. לא אונס.

דוק.

אבל באמת מה הקשר? ולמה להכניס את רוחמה אברהם לעניין? ממתי היא נייר הלקמוס של הנשים בישראל או של מצבן? ואם כבר אנחנו סוטים מהנושא - אין שום סיבה שגבר לא יוכל להבין את טראומת האונס. גם גברים נאנסים. ואני מאמינה שהתחושה היא אותה תחושה והפגיעה היא אותה פגיעה. אני מסכימה איתך בהחלט שהנוהג החדש לדמות כל דבר לא נעים לאונס הוא מביך ומקומם, אבל שים לב שדווקא גברים הם אלה שעושים בכך שימוש נרחב הרבה יותר מנשים. כנראה שזה מחרמן אותם.
electro-z
לפני 18 שנים • 17 באוג׳ 2006

Re: עוגי היקרה

electro-z • 17 באוג׳ 2006
ימית 2000 כתב/ה:
ואם כבר אנחנו סוטים מהנושא - אין שום סיבה שגבר לא יוכל להבין את טראומת האונס. גם גברים נאנסים. ואני מאמינה שהתחושה היא אותה תחושה והפגיעה היא אותה פגיעה.

http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=48750&blog_id=14449
דוקטרינה​(שולט)
לפני 18 שנים • 18 באוג׳ 2006

הי ימית

דוקטרינה​(שולט) • 18 באוג׳ 2006
אני לא יודע אם כאשר משתמשים בביטוי "אונס" על גניבה של עציץ זה מחרמן גברים - מה אני כן יודע זה שזה בסופו של דבר, פוגע מאוד באותן נשים שעברו אונס.

דוק.
ליאן​(אחרת)
לפני 17 שנים • 15 בנוב׳ 2007

אני חייבת לחלוק עלייך

ליאן​(אחרת) • 15 בנוב׳ 2007
אני חושבת שאת כל כך טועה.
אני יודעת מקרוב מהו אונס,ואני יכולה להגיד שברוב המקרים הבחורות מזמינות את האונס.
לדוגמא,הבחורה מתלבשת בצורה חושפנית,הולכת באזור של תל ברוך,עם כל החזה שלה בחוץ ותופסת טרמפים.
נכון,הוא לא היה צריך להכניס את היד שלו מתחת לחצאית הקצרצרה שלה,אבל היא לעומת זאת לא הייתה צריכה להתלבש כמו שהיא התלבשה.
לטנגו צריך שניים.
לא תמיד הנאנסת היא אשמה,כמו שלא תמיד התוקף הוא האשם.
לא משנה כמה אני אפרט ואני אנסה להסביר,תמיד זה ייראה כאילו הנאנסת היא הקורבן פה,אבל לפעמים יש נאנסות שתופסות גל על החוקים במדינה.
ללא גבולות'

Re: אני חייבת לחלוק עלייך

ללא גבולות' • 15 בנוב׳ 2007
משפילה ללא תקווה כתב/ה:
אני יודעת מקרוב מהו אונס,ואני יכולה להגיד שברוב המקרים הבחורות מזמינות את האונס.
לדוגמא,הבחורה מתלבשת בצורה חושפנית,הולכת באזור של תל ברוך,עם כל החזה שלה בחוץ ותופסת טרמפים.
נכון,הוא לא היה צריך להכניס את היד שלו מתחת לחצאית הקצרצרה שלה,אבל היא לעומת זאת לא הייתה צריכה להתלבש כמו שהיא התלבשה.
לטנגו צריך שניים.
לא משנה כמה אני אפרט ואני אנסה להסביר,תמיד זה ייראה כאילו הנאנסת היא הקורבן פה,אבל לפעמים יש נאנסות שתופסות גל על החוקים במדינה.

נאנסות שתופסות גל....? רוב הנאנסות מזמינות את האונס?
התוקף לא אשם ?

לטנגו צריך שתיים ?

חצאית קצרה זאת הזמנה לדחוף לשם יד???

אני לא יודעת מה עברת או לא אבל התגובות שלך מעידות על בעיה רצינית בהבנה מה הוא אדם ומה זכויותיו.

אין לאף אדם זכות לגעת במישהו כי הוא לבוש חשוף, או ערום או אפילו רוצה סקס ואז מתחרט.

איפה לימדו אותך את הדברים האלה ? מאיפה החינוך הזה ?
ים_yam​(לא בעסק)

ים_yam​(לא בעסק) • 15 בנוב׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה:
משפילה ללא תקווה כתב/ה:
לטנגו צריך שניים.

נאנסות שתופסות גל....? רוב הנאנסות מזמינות את האונס?
התוקף לא אשם ?

לטנגו צריך שתיים ?

חצאית קצרה זאת הזמנה לדחוף לשם יד???

אני לא יודעת מה עברת או לא אבל התגובות שלך מעידות על בעיה רצינית בהבנה מה הוא אדם ומה זכויותיו.

אין לאף אדם זכות לגעת במישהו כי הוא לבוש חשוף, או ערום או אפילו רוצה סקס ואז מתחרט.

איפה לימדו אותך את הדברים האלה ? מאיפה החינוך הזה ?

זה נכון שלתפוס טרמפים זה לקחת סיכון מיותר בימים אלו, וזה לא משנה אם לובשים מיני או סרבל טייסים, אבל בין זה ולבין להגיד שזו הזמנה לאונס זו הגזמה פראית!
כשאומרים לא אז זה לא! בכל מצב, בכל לבוש או ללא לבוש (כל הנודיסטים בעצם רוצים שיאנסו אותם בחוף?) תמיד יש לנו את הזכות להחליט לגבי גופנו. כל מי שכופה עצמו עלינו גם אם פלירטטנו איתו בטירוף דקה קודם לכן - הוא אנס!
אין כאן שום מקום להתגמש ולחפש פרצות בחוק, ושום מקום להאשים את הנאנס/ת.

הדבר היחיד שאני יכולה לומר שיש מקום לזהירות, ולנשיאת גז מדמיע/תרסיס פלפל או משהו אחר ואני בעד לקחת קורס להגנה עצמית כדי לנסות למנוע מצבים מסוכנים, אבל גם אם בחורה הסתובבה לבד בחושך עם מיני זה לא אומר שמודבק לה פתק על הגב "תאנסו אותי".
עוגיעוגי​(לא בעסק)

עוגיעוגי​(לא בעסק) • 15 בנוב׳ 2007
משפילה ללא תקווה כתב/ה:
לטנגו צריך שניים.

את חולת נפש, פחד מוות על הנשלטים שלך,
אבל מצויין שהגבת פה,
ככה שוב כולם יודעים ממי צריך להתרחק.
ליאן​(אחרת)
ליאן​(אחרת) • 15 בנוב׳ 2007
כנראה שאני חולת נפש.
כנראה.
huan
huan • 15 בנוב׳ 2007
העניין הוא לא שאת חולת נפש אלה שאת מטומטמת שלא יודעת אפילו מה הבסיס הרעוע והמעוות של הדעה הכו נפוצה שאת מחזיקה בה.

דעה זו מתבססת על הערכה מאוד נמוכה של המין הגברי והתיחסות לכל גבר כ"מפלצת חסרת שליטה" אשר חייבת לפעול על סמך כל גירוי ולספק כל גחמה ויצר וללא כל אפשרות להתנגד לדחף המשתלט על מוחו ואיננו מאפשר כל התנגדות. כמובן שכל אישה מודעת למפלצת איתה היא חולקת את העולם ולידה היא מסתובבת ברחובות והיא צריכה להיזהר שלא להעיר את ה"מפלצת" על ידי חתיכת עור חשוף, שיערה חופשיה, צליל או כל דבר אחר שאיזו שהיא מפלצת יכולה להתעורר ממנה ולפצוח במסעה הרצחני.

כמובן שהדוגלים בגישה הזאת אינן מבינים באיזה מידרון חלקלק הם מדרדרים שכן המפלצת איננה מוגבל לרצונה בסקס אלה גם ברצונה לרצוח, לגנוב ולצרוח ב4 בלילה מתחת לחלון מפני שהוילונות של השכנים הם בצבע צהוב/אדום/כחול - שכל אחד מהם הוא טריגר ידוע להתעוררותה של המפלצת חסרת הרסן.
וזאת מבלי להיכנס לעניין שבכל אדם קיים מנגנון יעודי בכדי למנוע את קיומה של ה"מפלצת"...מנגנון שהעדות החיה לקיומו היא עצם קיומה של החברה האנושית שכן במידה ומחצית המין האנושי היו "מפלצות חסרות שליטה ובינה" קיומה לא היה מתאפשר