לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פירוק והרכבה ב BDSM

Dark Artist​(שולט)
לפני 18 שנים • 11 בדצמ׳ 2005

Re: אני בא עם סיסמה כזו

Dark Artist​(שולט) • 11 בדצמ׳ 2005
דארקי,

ואני חייבת לשאול.
למה?

כשאתה בוחר לך סאבית,
האם אתה בוחר לך אותה בגלל מי שהיא ?
בגלל האיכויות שלה?

אז למה לפרק ?

למה לא לתת לאינטראקציה המשותפת להוסיף על הקיים ? שהרי זה נעשה בכל מקרה בקשר זוגי מוצלח... אחד מעשיר את השני,
אחד מוסיף לשני.

למה הצורך הזה של "לפרק" ו"להרכיב"?

האם אין פה משהו מן האגו שאומר - "זה שלי"? "זה אני עשיתי" ?
ואם כן..
אז מה זה משנה לך את מי תיקח לך כסאבית ? שהרי גם ככה אתה מפרק ומרכיב משהו חדש.
לא?

זרונת[/quote]

זרונת יקירתי,אני מאמין שכל אדם עובר במשך חייו תקופות בהן הוא מתפרק ולאחר מכן נוצר מחדש
זה תהליך שבו אנחנו בתור אנשים גדלים ומתבגרים ובין היתר מתנסים בחוויות חדשות
רק אנשים מרובעים ומשמימים נשארים תמיד באותו מקום ולעולם אינם מתקדמים ולעולם אינם מאושרים מחייהם כיון שהם ריקניים
אני כן מאמין שאנשים צריכים מדי פעם להתנסות בדברים אחרים ולשבור תמיד את המסגרת בה הם נמצאים כדי להתפתח
לפי מה שאת אומרת,למה לא ניקח לעצמנו בני זוג וזהו.בואי נהנה פשוט מהאינטראקציה והכמיה שיש בין בני הזוג. מי צריך את הBDSM?
הרי הBDSM הוא זה שגורם לנו לחפש את השינויים.להסתכל עמוק לתוך תוכינו,לרצות לשנות את עצמינו על מנת שנוכל להתחבר למהותינו האמיתית
לפעמים אנחנו מתפרקים תוך כדי אבל במובן החיובי
אנחנו עוברים תהליך דה-קונסטרוקטיבי בו אנחנו חודרים לתוך קירבינו ונפשנו ותוך כדי זה אנחנו גם המתפרקים ונבנים מחדש
BDSM לא משנה באיזו צורה,הוא משנה אותנו ואני לא מדבר על אקטים קינקיים אלא על BDSM טהור שבא מבפנים
וככזה,הוא תמיד יגרום לך להיות דינמי מאוד ולרצות לנסות עוד ועוד למתוח גבולות
ואינטראקציה טובה ונשלט/ת מעולים לא יספיקו אלא רצון חזק להתפתח מעבר למה שאנחנו היום
נוריתE
לפני 18 שנים • 12 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 12 בדצמ׳ 2005
אני מזדהה איתך במאה אחוז.
מנסיון עבר

וזה מה שהרבה אנשים לא מבינים

ישנם אדונים שבאמת מפרקים נפשית בכוונה, את השפחות שלהם ובונים אותן מחדש על פי פורמט שהם רוצים
ישנם אדונים שעושים זאת שלא מכוונה או ידיעה וזה יותר גרוע
וישנם כאלו שבכלל לא.

אבל מה לעשות
אנחנו בבידסמ
וכל מערכת "מותנית וניקבעת מראש על כל מה שיעשה בה מתוך הסכמה מלאה."והכל נתון לאינפרטציות אישיות."
(ציטוט ממקום אחר) (ממש,רק של מי??)
רק שכחו להגיד לנו שהם מתנים וקובעים ומסכימים, ולא אנחנו למרות שניתנת לנו האשליה הזאת של "בחירה מראש"ו"הסכמה"

תודה אל שלא אצל כל האדונים זה כך.

וחבל לי על כל אחת שנישארת לבד להרכיב את הפאזל המפורק נפשית הזה שעשו ממנה.
הוא​(שולט)

עשרות אלפי מילים

הוא​(שולט) • 12 בדצמ׳ 2005
אנו יכולים לכתוב על כך אבל זה מותיר לטעמי את הפוסט החשוב מאד הזה
קצת עקר . הייתי מציע לך ענבר בשם הפרגמטיות להרחיב יותר עד כמה שניתן
איפה או במה היתה הטעות איך אבדה השליטה ומה ואיך ניתן למנוע. הנסיון הזה
שלך יכול לתרום לכל , מעבר למילים פרוק והרכבה שאצל כל אחד ואחד מתפרשות באופן שונה.
מאחל לך שיקום זריז וקל.
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 12 בדצמ׳ 2005
נו.
גברים.
נותנים להם צעצוע - ישר מפרקים

לא רואה בשיפחה משהו שבנוי מחלקים פריקים. פשוט לא. כדי שהיא תהייה "פריקה" צריך לשבור אותה. כאדם. כאישה.
וזה מעשה שלא יעשה.

אז זה לא "פירוק והרכבה"
זה ריסוק והדבקה של שברים. כמה זמן מחזיק דבר שכזה?

דארק - אני מבינה את הקונספט. את הרצון ליצור משהו מתאים לך יותר. לעצב.

לא יותר עדיף להשתמש במושג כמו.. חמר לדוגמה?
הנה חומר גמיש ורך. הוא ניתן בידיך. כייר בו. פסל בו. צור ממנו משהו משותף.
אבל אל תפרק.

כשאני שומעת משפטים בומבסטיים כמו "לפרק ולהרכיב" אני מסתכלת על מי שמולי כעל אדם עם שגעון גדלות של אלוהים.

ובקשר אליך, ענבר - כמה זמן שזה לא ייקח, את חייבת להבטיח לעצמך שמה שלא יהיה, אל תתני לדום שיפנה אליך את ה..דבק הזה שאת זקוקה לו.
אל תסמכי על כל מבטיחי ההבטחות שבטח מציפים אותך עכשיו בטוענה שהדרך שלהם תרכיב ממך אדם חזק ושיפחה מושלמת וכו'..
שהם "יודעים".

הדבק הזה הוא רק בתוכך. חפשי אותו שם. הוא לא נמצא אצל אף אחד אחר. אצל אף גבר כזה או אחר.
עם כל כמה שמפתה ברגעי המשבר האלה להישען - שמרי כוחות הנפש שלך ועברי את התקופה הזו. את תצאי ממנה מחוזקת יותר, חכמה יותר - אבל בעצמך!

חיבוק ענק
האיש בשחור​(שולט)

הפוסט הזה הזכיר לי

האיש בשחור​(שולט) • 12 בדצמ׳ 2005
בשנות השבעים היה מקובל להשתמש בהיפנוזה במופעי בידור כשעשוע להמונים.
המהפנט היה מעלה לבמה אדם מהקהל, מהפנט אותו ומחזיר אותו לאחור בגיל להנאת הצופים.

מקרה מפורסם מאוד היה כשמהפנט אבישלום דרורי לא הצליח לעורר את המהופנט שלו בסיום המופע.
רק לאחר מאמצים רבים של פרופסור מוריס קלינברג, מומחה בעל שם בהיפנוזה וימים ארוכים ומורטי עצבים, הצליחו להחזיר את המהופנט להכרתו.

מאז אגב נאסר השימוש בהיפנוזה לצרכי שעשועים.

מוסר השכל: זה עלול לקרות גם לאנשי המקצוע, על אחת כמה וכמה לחובבנים, מנוסים ככל שיהיו.
ולמי שאני לא ברור מספיק: ילדים אל תנסו את זה בבית!!! מדובר כאן בדיני נפשות.
Queeny​(מתחלפת){being}
Queeny​(מתחלפת){being} • 12 בדצמ׳ 2005
nerissa כתב/ה:
ו
הדבק הזה הוא רק בתוכך. חפשי אותו שם. הוא לא נמצא אצל אף אחד אחר. אצל אף גבר כזה או אחר.
עם כל כמה שמפתה ברגעי המשבר האלה להישען - שמרי כוחות הנפש שלך ועברי את התקופה הזו. את תצאי ממנה מחוזקת יותר, חכמה יותר - אבל בעצמך!

חיבוק ענק

הדברים האלה שנריסה כתבה מאוד חשובים בעיני. למצוא את הכוחות קודם כל בעצמך.

אני חושבת שלפני שמתמסרים כדאי לבדוק למי. נכון, לא תמיד אפשר לחזות את מה שיהיה. עינבר, גם כתבת ששניכם טעיתם, אבל אח"כ הוא לא היה שם. באמת לא תמיד אפשר לצפות את זה.

אולי חשוב יותר לבדוק לפני שמתמסרים את הצורך הפנימי בזה. למה אני רוצה להתמסר? האם אני מוכנה להתמסר לכל אחד? תחת אילו תנאים? מה הייתי רוצה בתמורה?
אולי אם יהיו למתמסרים תשובות פרטיות לשאלות כאלה, הם יוכלו לבדוק עם עצמם את הטעויות שהם עשו בדרך, וכיצד לגדול מהן.

זה לא סותר, כמובן, את האפשרות שלמתמסר/ת כל התשובות ברורות אבל הם נתקלו באדם שלא מעריך את זה ונוהג כאלוהים-אדיוט.
godisafemale​(שולטת)

אנשים שיטחיים לא מסוגלים להיות אחראים לכן הם מסוכנים!

godisafemale​(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2005
מי שלא יודע להרכיב שומה שליו שלא ייפרק. ואת, תבדקי טוב טוב, לפני שאת נותנת למישהו לפרק משהו. אצלך או במחיצתך.

לצערי כי רב, רוב הגברים שיטחיים כמו מגרש כדורגל. לו היו אחראיים יותר אלהים הייתה מעניקה להם רחם.

כל כך בסיסי.

שיטחיות היא אם כל חטאת. המוגבלות ש אנשים ושוב בעיקר גברים להתייחס רק ל"קליפות" מביאה איתה צרות וסיבוכים.

מזה הכל נובע.
Dark Artist​(שולט)

אני אתן משל אמנותי לדיון

Dark Artist​(שולט) • 12 בדצמ׳ 2005
nerissa כתב/ה:
נו.
גברים.
נותנים להם צעצוע - ישר מפרקים

לא רואה בשיפחה משהו שבנוי מחלקים פריקים. פשוט לא. כדי שהיא תהייה "פריקה" צריך לשבור אותה. כאדם. כאישה.
וזה מעשה שלא יעשה.

אז זה לא "פירוק והרכבה"
זה ריסוק והדבקה של שברים. כמה זמן מחזיק דבר שכזה?

דארק - אני מבינה את הקונספט. את הרצון ליצור משהו מתאים לך יותר. לעצב.

לא יותר עדיף להשתמש במושג כמו.. חמר לדוגמה?
הנה חומר גמיש ורך. הוא ניתן בידיך. כייר בו. פסל בו. צור ממנו משהו משותף.
אבל אל תפרק.

כשאני שומעת משפטים בומבסטיים כמו "לפרק ולהרכיב" אני מסתכלת על מי שמולי כעל אדם עם שגעון גדלות של אלוהים.

ובקשר אליך, ענבר - כמה זמן שזה לא ייקח, את חייבת להבטיח לעצמך שמה שלא יהיה, אל תתני לדום שיפנה אליך את ה..דבק הזה שאת זקוקה לו.
אל תסמכי על כל מבטיחי ההבטחות שבטח מציפים אותך עכשיו בטוענה שהדרך שלהם תרכיב ממך אדם חזק ושיפחה מושלמת וכו'..
שהם "יודעים".

חיבוק ענק

נריסה, אני מעצב גם כשם שאני מפרק
אולי למילה פירוק יש אסוציאציות קשות מדי,אבל זו איננה כוונתי וכדי להמחיש זאת אני אמשיל את כל העניין לסיטואציה אמנותית.
כשאני מפסל פסל בחימר,אני לוקח גוש גולמי ומתחיל לעצב אותו לצורה שבה אני חפץ. לפעמים אני משתמש במיים כדי לחבר חלקים או כדי לעצב ולעיתים אני מפרק חלקים מהחימר שלא מוצאים חן בעיניי ומחליק שוב. אבל לעולם לא אעשה שני דברים. אני לא אשתמש ביותר מדי מיים כדי שהחימר לא יתפורר.
כשאני מצייר על נייר,לעיתים יש לי טעויות או שהציור דורש תיקון. אז אני נאלץ למחוק חלקים ממנו או לעבור עליו בקוים אחרים,מה שאומר שאני מפרק את המרקם שלו ומשנה אותו למרקם הרצוי
כפי שאמרתי,מילות המפתח הן איזון ורגישות
פירוק לא חייב תמיד להיות שלילי,אבל כמובן שיש לי התנגדות חריפה לכאלה שמשתמשים בזה בתור סיסמאות בלי כיסוי
Aiko​(נשלטת){Jake}
Aiko​(נשלטת){Jake} • 12 בדצמ׳ 2005
שאלה קטנה, דארק - אני יודעת שהמטאפורה לא מושלמת, אבל מה בעצם קורה אם אתה כן משתמש ביותר מדי מים? מושכים בכתפים ועוברים, הממ... לגוש החימר הבא?
Yosefus​(שולט)

אני לא מבין

Yosefus​(שולט) • 12 בדצמ׳ 2005
סליחה, אבל אני לא מבין.
לא מבין מה זה "לפרק" אדם
לא מבין מה זה "להרכיב"
20 שנות ניסיון בתחום ואין לי מושג ירוק על מה אתם מדברים.
אני מכיר: לחנך, להתוות דרך, לנסות להשפיע, ללמד, לנסות לשנות, להאיר, לפקוח עיניים.
לא מכיר "לפרק".
מישהו מוכן להאיר את עיני בבקשה ?
יוספוס
(תקציר, תמצית ומה שביניהם: מכל מלמדי השכלתי)