שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ והורות

ערגה
לפני 18 שנים • 30 בדצמ׳ 2005
ערגה • 30 בדצמ׳ 2005
התשובה טמונה לדעתי בדרך בה השולט חווה את השליטה.
לא הייתי רוצה שולט שלא יוכל לשלוט בצרכי השליטה שלו והם ישלטו בו וכן לא הייתי רוצה אב לילדי שאינו יכול לשלוט ביצריו בסיטואציות שונות.
הורות, עוד יותר ממשחקי סקס ויחסי שליטה (גם אם רחבים מעבר לחדר המיטות) היא מעמד של אחריות וצורך לשים את עצמי והצרכים והרצונות שלי הרבה אחרי הצרכים והרצונות של הצאצאים.

יש משהו מעניין לעומת זאת, בדרך בה אנו כהורים (ויש לי ילד אחד, דום בכל רמח אבריו אין ספק) חווים את משחקי מאבקי הכוח עם הילדים הקיימים בכל יחסי הורות. לא מעט סיטואציות הפכו להיות הרבה יותר משעשעות דרך המשקפיים של ה"בדסמ".

אולם לא, את הנושא הזה יש להרחיק לדעתי בכל דרך מהילדים, שיגיעו אליו בזמנם שלהם אם הם אמורים להיות בו ואנו ההורים הורים לכל דבר ללא קשר לנטייה המינית שלנו.

(וכל זאת מעבר לחוות דעתי המצטרפת ל - Zarialהיוצאת חוצץ נגד כל מי שמשווה כלבים לילדים, אין להשוות בכלל icon_smile.gif ! )
פעם פרח​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 31 בדצמ׳ 2005
פעם פרח​(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2005
ערגה כתב/ה:
(וכל זאת מעבר לחוות דעתי המצטרפת ל - Zarialהיוצאת חוצץ נגד כל מי שמשווה כלבים לילדים, אין להשוות בכלל icon_smile.gif ! )

נראה לי שזו השוואה שעושים בעיקר (אם לא רק) אנשים שאין להם ילדים.
מודה שעשיתי השוואה כזו לפני שהפכתי לאמא.
אחרי שהופכים להיות הורים מתחילים להבין שאין ממש בהשוואה הזו.
ממי​(לא בעסק)

ילדים

ממי​(לא בעסק) • 31 בדצמ׳ 2005
אני חייבת לענות בכנות גמורה שאני מאמינה שיש קשר
אני כל הזמן חושבת מה יקרה אם ילדיי יגלו במקרה את הקשר שיש לי לעולם הזה,
מעבר לבגידה בבעלי החוקי ומעבר לשקרים הכרוכים בבגידה מחוץ למוסד הנישואים
הנפגעים הגדולים מכך הם ילדינו, הכי קל זה להגיד שאנחנו ממשיכים לטפח לאהוב ולפנק
אבל האמת היא שבמידה והסוד יחשף הנפגעים הראשונים יהיו הילדים שלנו
ולמרות שגם אני לוקחת סיכונים

אין סיכון מחושב בכל הנוגע אליהם....
ערגה
ערגה • 31 בדצמ׳ 2005
ממי,
כפי שאני הבנתי את מה שכתבת את מתייחסת בעצם לבגידה ולחיים הכפולים ולא לאיזה שינוי מהותי בהורות שלך בעצם היותך בעלת נטיות מיניות מתחום הבדסמ.

לבגידה, לניהול חיים כפולים ולנקודה במציאות שהדברים יוצאים יש מחירים כבדים אין ספק. לא אכנס כאן להצדקות ולמעגלי החיים שהובילו לא מעט אנשים מהתחום למצב הזה...

השאלה בשרשור הזה הייתה לדעתי האם אנחנו הורים אחרים היות ואנחנו בעלי נטיות כאלו והם הנטיות הללו גורמות לנו להתנהג אחרת עם הילדים שלנו, האם אנחנו גם "שולטים" או "נשלטים" עם הילדים על פי הנטיות....

הנסיון שלי אומר שלא, ממש לא, ומעבר לכך, נשלטים כנועים יכולים להיות הורים קשוחים כשצריך ומציבים גבולות היטב ושולטים קפדניים ומחמירים הם דוקא נשלטים רכים וכנועים לילדיהם לפעמים - וזה הכי כייף !!!

icon_smile.gif
ממי​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 2 בינו׳ 2006

הורות

ממי​(לא בעסק) • 2 בינו׳ 2006
ערגה להיות הורה אחראי עבורי, הוא לקחת אחריות גם על המעשין שאני עושה בתור מבוגרת
ועלולים אפילו בעקיפין להשפיע על ילדיי.
אני יכולה להעיד על עצמי שאני אמא מסורה, תומכת מפנקת ומטפחת, אך עדיין,
בחדרי חדרים אני עושה דברים שהשתיקה יפה להם על יד אוזניים צעירות....
אני תמיד עושה חשבונות כוללים, גם כשנכנסתי לעולם הזה הדבר הראשון שחשבתי עליו
הוא מה יחשבו ילדיי אם ישמעו על הקשר לי לשליטה...
ואיך זה ישפיע עליהם בטווח הרחוק.
ערגה
לפני 18 שנים • 2 בינו׳ 2006
ערגה • 2 בינו׳ 2006
כשיהיה מבוגר ובעל עצמאות מינית משל עצמו אולי לא אכפת יהיה לי שבני ידע מהן הנטיות שלי.
זה חלק מעצמי וומי שאני. ובינתיים, אין הנטיות המיניות שבאות לידי ביטוי מאחורי דלתיים סגורות ולא ליד אזניים צעירות, לקבוע את מידת איכות או סגנון ההורות שלי ואיני מאפשרת לסגנונות ההתנהגות של התחום (ולא חשוב אם אדם הוא שולט או נשלט בהקשר זה) להשפיע על ההתנהגות ההורית שלי.
לא הייתי רוצה שידע מהן הנטיות שלי לפני שהתנסה במין "רגיל" או נכון יותר לומר ונילי ובחר לעצמו לאחר התנסויות מה נכון עבורו. נכון הדבר גם עבור מין הומוסקסואלי בעיני....

לסוגיית הבגידה יש השפעה נחרצת על הילדים במידה והיא גורמת להתפוצצות במשפחה ופרידה של ההורים (ועוד השפעות לגבי הדימוי העצמי של האם וכו וכו אבל זה כבר באמת לדיון אחר) . זה נכון גם בבגידה ונילית לחלוטין והשאלה הייתה לגבי התנהגות הורית אצל בעלי נטיה בדסמית. או שלא הבנתי נכון?

קשה לי לקבל שמאחורי דלתיים סגורות אנחנו עושים דברים שהשתיקה יפה להם רק כי הם בעלי גוונים וצבעים של תחום הבדסמ - הם מענגים, ובטוחים, ובהסכמה, אז למה לא ???

נעימה לי השיחה כאן, על התחום, ועם אנשים שדומים לי... התגעגעתי icon_smile.gif
ערגה.
ממי​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 3 בינו׳ 2006

גם לי נעים...

ממי​(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2006
אני מסכימה לחלוטין עם הצעתך... שילדיי יגדלו יתבגרו ויתנסו במערכות יחסיים משלהם אוכל לספר להם על נטיותיי הבדסמיות.

מאידך היום עבורם גילוי כזה הוא עבורם הוא בלתי אפשרי...

נכון יכול להיות שאת צודקת ערגה וכל בגידה ונילית או לא יש בה משהו הרסני עבור הילד, מאידך הבגידה הבדסמית היא קשה שבעתיים לילדינו והשפעתה לדעתי הרסנית יותר, משום שהיא נתפסת כסוטה יותר קינקית ובכלל שאר הגדרות שלא היית מעוניין לחבר עם אמא שלך.....