devotion(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
devotion(מתחלפת) • 1 בינו׳ 2006
אההמ..
אין ספק זו לא שמועה מופרכת . גדול זה טוב ליהודיות {שמעתי שגם אצל הנוצריות ההעדפה דומה > גדול ועבה זה מצויין ! גדול מידי? מתחיל להוות בעיה עם החלק האחורי.... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Re: אין דבר כזה ...
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
nerissa(אחרת) • 1 בינו׳ 2006
ממי כתב/ה: הכי עדיף
גדול שמחובר למוח קינקי עם ביצועים טובים ויכולת שיחה לא רעה.... ב-ד-י-ו-ק |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Re: הסקר הגדול
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 1 בינו׳ 2006
Aragorn כתב/ה: אז אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד בניפוי שיקולי ביצועים, משחק מרדים, רגש ושאר ירקות גדול זה טוב ליהודיות? שאלה ישנה בהרך כמו האגו של גברים זה לא משנה הגודל אני יכולה להבטיח לך שאם אישה אוהבת היא תסתדר עם כל גודל גודל זה חשוב אבל ממש לא קובע פשוט מאוד קשה לגבר לשמוע שיש לו קטן או בינוני אפילו זה מוריד אותו מתחת למדרכה אז גברים יקרים .......אל תשאלו אותנו ..... עדיף שלא.... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Aragorn כתב/ה: אז אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד בניפוי שיקולי ביצועים, משחק מרדים, רגש ושאר ירקות גדול זה טוב ליהודיות? טעות פרוידיאנית? תשמע.. אם משחק מקדים אצלך מרדים - זה ממש ממש לא משנה כל השאר |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Aragorn(שולט) • 1 בינו׳ 2006
nerissa כתב/ה: Aragorn כתב/ה: אז אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד בניפוי שיקולי ביצועים, משחק מרדים, רגש ושאר ירקות גדול זה טוב ליהודיות? טעות פרוידיאנית? תשמע.. אם משחק מקדים אצלך מרדים - זה ממש ממש לא משנה כל השאר אז זהו, שזו לא טעות. המשחק עצמו נעים אבל לא בתור קדימון. אני נהנה לגעת בבחורות בצורה רכה וגם אין לי בעיה לעשות לבחורה ביד אם זה עושה לה טוב אבל לא כשאני רוצה לזיין. תקראי לי סוטה אבל מה שמעורר אותי מינית זה להוביל את הבחורה למצב של חוסר אונים ולא למזמז לה את הדגדגן. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
אז הנה אענה לך.
כשאתה "מנפה דגדגנים" ומשחקים מרדימים למינהם מהעניין - מה שנשאר כדי לרצות את היהודיות זה זין גדול עבה ועסיסי וקשיח. כי זה מה שמעניין את הבפנים של היהודיה. כשתפתח סקר סוטה ומעוות על סקס עדין, גירוי דגדגנים ומשחקים מרדימים - שם תצטרך יותר לשון לחה מהירה ועסיסית וכמה אצבעות ארוכות רכות וחטטניות |
|
הקול(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
הקול(שולט) • 1 בינו׳ 2006
גדול?
קטן? עבה? דק? מהיר? אתלטי? אמין? אני בעד נסיעת מבחן, רק כך אפשר ללמוד על מידת ההתאמה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
aka BODYGUARD • 1 בינו׳ 2006
הקול כתב/ה: גדול?
קטן? עבה? דק? מהיר? אתלטי? אמין? אני בעד נסיעת מבחן, רק כך אפשר ללמוד על מידת ההתאמה מסכים בהחלט.... ולא...בחודשים הקרובים נא לא לנסות לתאם שכזו... תודה.. :wink: |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
המסקנה - לא על האיטריה לבדה
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Aragorn(שולט) • 1 בינו׳ 2006
תדע כל אם עיברייה
שאת ביתה לא תספק איטריה. |
|