teacher(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
על זה יש לי הרבה מה לומר
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
teacher(שולט) • 10 בינו׳ 2006
ציטוט: ''..בתחילת הדרך שלי היה מישהו שבודד אותי לחלוטין מכל עבר. אסור היה לי לדבר עם אף אחד, הוא דרש לראות העתקים של לוגים של שיחות עם אנשים מהקהילה ובחר בפינצטה עם מי מותר לי לדבר ועל מה.
היה עלי לפרט מילה במילה את כל הנאמר ללא התחשבות בצורך ובזכות של השני לפרטיות וסודיות. הדבר גרם לכך שאני נאלצתי להזהיר את כולם לא לספר לי סודות כי אהיה חייבת לספר לו ונותרתי לבד. .'' זו תהיה אמנם הרחבה היסטרית של נושא הדיון, אבל לא נורא. אני אשתדל שלא להיכנס לתוך כל ההיבטים של הפעלת לחץ נפשי ושבירת היסודות הנפשיים בהם משתמשים בכתות או במקומות דומים, רק אומר שיש דמיון יותר ממקרי.. אני לא רוצה להיכנס להכללות, ברור לי שאין דרך אחת ב-BDSM אבל - נשלט צריך לשאול את עצמו מה גורם כל צעד שכזה, מי נגד מי, ומה זה עושה, לפני קיום כללים מקיפים כאלה. למה לפני? בגלל שאחרי - שיקול הדעת נפגע קצת, וזוית הראיה קטנה. בדיוק באותה הצורה שמנתחים את הדתות המאורגנות למשל - האם מסע ההפחדות נגד העולם החילוני הוא תוצר של הכרח מציאותי או כוונה מניפולטיבית. האם אדם טוב הוא כזה כי הוא לא יודע להיות רע? או שהוא יודע אך בוחר להיות טוב. בחירה - כשיש אותה זה טוב, כשאין אותה - זה רע. נחזור לענייננו. שולט שמחפש להתגבר על בעיות אמון וידע באמצעות חסימת דרכי התקשורת של הסאבית שלו, אינו פותר בעיה אלא יוצר אחת חדשה, קשה ומורכבת יותר. עיניים פקוחות, שכל ישר (לזה בדיוק הם מתכוונים) יום נעים teacher |
|
FALCO |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
FALCO • 13 בינו׳ 2006
עינבר, אני רק יכול לשלוח לך חיבוק חם ולהזדהות איתך.
כל כך קל לסחוף אחריך בחורה שנמצאת במקום לא טוב בשלב זה או אחר בחייה, אבל כל הססמאות האלה ושטיפות המוח לא יעבדו על בנות שבאו לכאן מתוך סקרנות ורצון לממש פנטזיה. אני לא טוען שכל הבנות שחפצות במע' יחסים טוטאלית באות ממקום לא טוב, אבל לא צריך להתאמץ כדי להבחין באותן בנות שדווקא כן היו ברגעים קשים בחייהן והיו נתונות להשפעות שליליות מצד כל מיני "מאסטרים" ומיהרו לקלר את עצמן ולהשתייך למישהו ולא לשים לב לאן הן הולכות בכלל. ברגע של חולשה אנחנו מחפשים מקומות מפלט, דברים נסתרים ואפלים ואולי עולמות קסומים שעשויים להביא לנו שלווה או פתרון למצוקה שלנו. תראו בעצמכם למה אנשים מתמכרים לסמים בקלות רבה כל כך. בואו ננסה לעשות סקר ולראות מה חתך הגילאים של אותן בנות שבוחרות בבדס"מ וממהרות לקלר את עצמן. אני שמח לשמוע שהתאוששת והבנת את הטעויות שעשית. בהצלחה. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
ניצול חולשות
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
עינבר • 14 בינו׳ 2006
כל מה שעברתי היה חוויה מזעזעת שנבעה משני אנשים שלא ידעו לאן הם נכנסים.
ההסכמה שלחי להכנע , כמו ההסכמה שלא לשלוט, הייתה מתוך כוונות טובות וטהורות. משהו השתבש והסתבר שבעצם הכל היה משובש אצלנו, הוא נשבר ואני נותרתי לבד עם הנזק. שהסכמתי, לא לזה הסכמתי. הסכמתי לתת את עצמי למישהו שתמיד יהיה שם ונעבור הכל ביחד. שהוא הסכים, הוא לא חשב שאישה חזקה שכמוני, יכולה להתערער עד כדי כך. שזה יכול לקרות. לא היה כאן שום ניצול נכוון של החולשות או תקופה רעה בחיי. אולי חולשה אחת שלי, הייתה חלק מהגורם להתרסקות והיא חולשת הגאווה, חשבנו שאני כל כך חזקה. זה עדיין לא מצדיק איך שפגעו בי. שוב, לא לזה הסכמתי. אני חושבת שניצול חולשות ב BDSM זה נושא חשוב (ובזוי בעיני) , לשרשור אחר, בקרוב. |
|