huan |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
huan • 18 בינו׳ 2006
לדעתי משחקי תפקידים כאלא הם סבבה...עם זה מה שעושה לאנשים טוב אז שיהיה להם לבריאות
ובקשר לזה העם כדי לעשות את זה בפומבי....כן למלה לא רק שיהיו מוכנים לספוג את הביקורת |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
כל מה שעושה לך (ולו/ה) את זה
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בינו׳ 2006
כל עוד מקפידים על SSC, אין זה משנה אם משחקים בפיראט ועלמה במצוקה או בחוקרת שב"כ ומתאבד חאמאס.
הרי איש מאלו שמשחקים בפיראטים ועלמות במצוקה אינם מנסים להביע דיעה שתומכת בשוד ימי, באונס או בהתעללות בחסרי ישע. התסריטים מוגבלים רק על ידי הדמיון שלנו ומונעים במה שעושה לשותפים במשחק טוב. לעיתים, דוקא חוסר התקינות הפוליטית הוא מה שעושה את הפנטזיה כל כך חזקה עובר מי שחושקים בה. המצב שונה כאשר הוא יוצא מההקשר האינטימי ומתארגן ערב שכזה במועדון (כמו ערב הסטאלאגים המפורסם) - אז הנושא הרבה יותר חשוף לביקורת של מי שנושא הפנטזיה גורם להם תחושות מצוקה... לי אישית, הביקורת היתה עוד סוג של YKINMK - הקינק שלי הוא האיכס שלך. |
|
cai |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
cai • 18 בינו׳ 2006
מה לא פוליטיקלי קורקט בעבדים שחורים?
|
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
kamor(נשלט) • 18 בינו׳ 2006
cai כתב/ה: מה לא פוליטיקלי קורקט בעבדים שחורים?
קאיה , את העבדים השחורים שיחררו כבר לפני יותר ממאה שנה . אם את מחזיקה כמה בבית .. אז שתדעי שזה כבר לא חוקי טוב , ברצינות , ברגע שמציגים את זה כך שבגלל שהאצילה לבנה היא שולטת ובגלל שהוא שחור אז הוא עבד ... זה הופך בעצם ללא פוליטקלי קורקט . |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
שואה אה...
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 20 בינו׳ 2006
לא מסתדר לי קצינות נאציות ועבדים יהודים
אם כבר כל המאסטרים בלבוש גיסטאפו, וכל השאר בבגדים קרועים בעלי תלאי צהוב. בכניסה למעדון תערך חלוקה לאולם הימני ולאולם השמאלי לפי גיל הנשלטים ללא התחשבות במילה שיש להם לומר באולם של הצעירים יערכו סשנים קשים ואילו באולם של הזקנים העבדים יתבקשו להתפשט בכדי להתקלח ואז יפתחו עליהם מכונת עשן והם יצטרכו to play dead ,כמו כלבים קטנים ! באולם השני הדיג'י ירים את ידו בזווית של 90 מעלות ויצעק זיג הייל ואחריו כל השולטים . נשמע מזעזע נכון ?? זה רק מראה לכם שפנטזיות מקומם בכספת קטנה במוח ולא בפרקטיות היו לי פנטזיות שבמציאות התגלו כפלופים גדולים |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
Tame • 20 בינו׳ 2006
יש!
סוף סוף דעה מנוגדת אז ככה, אתה מתאר סשן שאין בו שום קשר למיניות, סתם המחזה של מאורעות קשים בשואה (ואגב עושים את זה המון, זה נקרא קולנוע ותיאטרון). לדעתי גם נשים כשולטות יתאימו כסטאלג (אם ראית את הקליפ לשיר סווסטיקה אייס אז תבין על מה אני מדבר מבחינת לבוש והתנהגות - אגב לא מדובר בלהקה נאצית) אם היית מתאר מצב בו הסשן ממחיז קצין אס אס שלוקח נערה יהודיה שמוצאת חן בעיניו לחדרו ומשתמש בה לתענוגותיו החלק מליקוק המגפיים השחורות שלו תוך הצלפה עם הקרופ וכלה בשימוש טוטאלי בגופה תוך כדי שהוא מזכיר לה (ספק מהתנשאות טהורה וספק מתוך האשמה שהוא חש בבגידה האידיאולוגית - למהדרין) עד כמה היא נחותה ומלוכלכת. היית נוכח שכן יש מקום לחלק מהדברים בפרקטיקה. בנוסף אפשר גם לשים גבול על הפנטזיה, לא חייבים לשלב "הייל היטלר" -אני אישית לא הייתי אומר את זה (אבל אם יש כאלה שכן אז שיבושם להם) ואפשר להשמיט עוד חלק מהמאפיינים. אפשר גם לא |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
משהו על סטאלגים
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
Queeny(מתחלפת){being} • 20 בינו׳ 2006
אפשר למצוא כאן
http://www.haayal.co.il/story_423#NewReply |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
אני לא מאמין שיש..
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 20 בינו׳ 2006
ישראלים ו/או יהודים שיש להם פנטזיות להיות שולטים או נשלטים בפנטזיות נאציות
זאת לא פרה קדושה, זאת האמא של הפרות הקדושות אני מניח שזה שאני זוכר את סבתא שלי יורקת על הטלויזיה בכל פעם שהיו רואים את היטלר עשה את השריטה המוחית שיש לי נגד נאצים. אבל בואו נניח שיש סשן שכזה, ולא כמו שתיארתי בצורה מוחשית יתר על המידה אלה סשן של סקס/השפלות פיסיות/מילוליות עם רקע נאצי-יהודי אני לא מוצא בזה שום עניין מגרה, או לא מגרה מצד שני ....שאני חושב על זה חיילות של צה"ל מאוד מגרות במדים שלהם ואני מדבר על חילות חטובות, או בעלות מבנה סביר ולא חיילות ששוקלות 100 קילו וחנוטות במדים שקטנים עליהם ב10 מידות ונראות כמו סלאמי קשור בחוט, שאיבר המין שלהם נראה כמו ציפורן של גמל (camel toe) אבל אני מניח שיש פה הרבה מסביב פרט למדים הידיעה שהחיילת היא בחורה צעירה ותמימה ..וכו'.. עוד מעט מישהו יעלה רעיון לסשן בסגנון הפינוי... מאסטר בדמות חייל חביב ומפנה ושפחה בתפקיד מתנחלת הוא מפנה אותה...מהחדר לסלון נגיד היא מראה התנגדות פאסיבית..ואז אקטיבית.. הוא קורה לתגבורת...מגיעים עוד שני חיילים חביבים... תמשיכו מפה לבד... |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
תאמין.
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
מUחדת • 20 בינו׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: ישראלים ו/או יהודים שיש להם פנטזיות להיות שולטים או נשלטים בפנטזיות נאציות
זאת לא פרה קדושה, זאת האמא של הפרות הקדושות אני מניח שזה שאני זוכר את סבתא שלי יורקת על הטלויזיה בכל פעם שהיו רואים את היטלר עשה את השריטה המוחית שיש לי נגד נאצים. אבל בואו נניח שיש סשן שכזה, ולא כמו שתיארתי בצורה מוחשית יתר על המידה אלה סשן של סקס/השפלות פיסיות/מילוליות עם רקע נאצי-יהודי אני לא מוצא בזה שום עניין מגרה, או לא מגרה מצד שני ....שאני חושב על זה חיילות של צה"ל מאוד מגרות במדים שלהם ואני מדבר על חילות חטובות, או בעלות מבנה סביר ולא חיילות ששוקלות 100 קילו וחנוטות במדים שקטנים עליהם ב10 מידות ונראות כמו סלאמי קשור בחוט, שאיבר המין שלהם נראה כמו ציפורן של גמל (camel toe) אבל אני מניח שיש פה הרבה מסביב פרט למדים הידיעה שהחיילת היא בחורה צעירה ותמימה ..וכו'.. עוד מעט מישהו יעלה רעיון לסשן בסגנון הפינוי... מאסטר בדמות חייל חביב ומפנה ושפחה בתפקיד מתנחלת הוא מפנה אותה...מהחדר לסלון נגיד היא מראה התנגדות פאסיבית..ואז אקטיבית.. הוא קורה לתגבורת...מגיעים עוד שני חיילים חביבים... תמשיכו מפה לבד... http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=9978&highlight= |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בינו׳ 2006
Tame • 20 בינו׳ 2006
או קיי
מה שאמרת עכשיו על פנטזיות הנאצים יגיד כל מתנחל על פנטזיית ההתנתקות שלך. דבר נוסף, אף אחד לא אמר שצריכה להיות לך פנטזיה כזו, הפנטזיות שלך הן הפנטזיות שלך. מה שכן אומרים זה שיש אנשים (יהודים כן כן) שיש להם פנטזיות נאציים. מותר להם וזכותם להגשים את הפנטזיה הזו לפי דעתי. כל עוד הם לא עושים את זה אל מול סבתא שלך או אנשים אחרים שעלולים להיפגע מכך. |
|