Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
Tainted(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2006
ילדה!!
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 1 בפבר׳ 2006
נו, דומי,
העם רוצה צ'ילי-בנוסח -דומי !!! קדימה. |
|
ילדה יפה |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה • 1 בפבר׳ 2006
domme כתב/ה: ילדה!!
מרביצים לי פה!!!!!!!!! הצילווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
Uranus • 1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה כתב/ה: domme כתב/ה: ילדה!!
מרביצים לי פה!!!!!!!!! הצילווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את מעדיפה ? שירביצו לך, או שיאכילו אותך צ'ילי... ולא דרך הפה !!!!!! ??????? ( זה בכל זאת פורום "כללי" באתר של סוטים ) |
|
ילדה יפה |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה • 1 בפבר׳ 2006
Uranus כתב/ה: ילדה יפה כתב/ה: domme כתב/ה: ילדה!!
מרביצים לי פה!!!!!!!!! הצילווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את מעדיפה ? שירביצו לך, או שיאכילו אותך צ'ילי... ולא דרך הפה !!!!!! ??????? ( זה בכל זאת פורום "כללי" באתר של סוטים ) הממממממממ באמת.... בחרתי לי איפה לצעוק "הצילו מרביצים לי" |
|
אמיר{נשלט} |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
אמיר{נשלט} • 1 בפבר׳ 2006
הנה מתכון שפעם שלחו לי ובמשך השנים קצת שידרגתי אותו.
בעקרון זה מספיק ל 6 אנשים רעבים משרים 250 גרם שעועית [עדיף חומה] במשך 24 שעות [מפחית את כמות הגזים אחר כך] מבשלים את השעועית עד שהיא רכה. מקמחים קוביות בשר [ 1 קג כתף בקר] לא גדולות מדי ומטגנים במחבת רחבה עד שהבשר משחים. לא מעמיסים את כל הכמות בבת אחת כשדי שהבשר "יסגר" טוב מכל הצדדים. כשכל הקוביות מושחמות יפה מוציאים את הבשר מהמחבת ומכניסים אליה [עם נוזלי הבשר שטיגנו קודם ותוספת של קצת שמן] 3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות ומטגנים עד שמשחים מוסיפים 3 שיני שום קצוצות, גזר אחד חתוך לקוביות ו3 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות קטנות ובערך כף צ'ילי גרוס [תלוי כמה חריף אתם אוהבים את זה]. אחרי שהירקות מבושלים טוב מוסיפים 3 כוסות מרק בקר ו 2 כוסות מיץ עגבניות. כשהמחבת רותחת שוב מוסיפים את הבשר ואת השעועית מערבבים ומבשלים על להבה בינונית עוד שעה וחצי. אנחנו אוכלים עם רבעי בצל חי, באגטים טריים ובקבוק של יין שרדונה. בתאבון |
|
T O M(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
T O M(שולט) • 1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה כתב/ה: domme כתב/ה: ילדה!!
מרביצים לי פה!!!!!!!!! הצילווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני שואל: אפשר להצטרף? |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 1 בפבר׳ 2006
תודה, אמיר !
ברשותך, פירסמתי את המתכון השווה-לגמרי הזה בבלוגי |
|
ילדה יפה |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה • 1 בפבר׳ 2006
Tom. כתב/ה: ילדה יפה כתב/ה: domme כתב/ה: ילדה!!
מרביצים לי פה!!!!!!!!! הצילווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני שואל: אפשר להצטרף? בטח שאפשר!! זה מצווה לעזור לזולת (במקרה שלנו לדומי האלימה) |
|
פייה{O} |
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בפבר׳ 2006
פייה{O} • 1 בפבר׳ 2006
Uranus כתב/ה: 6 כפות שמן
בצל אחד גדול - קצוץ דק 4 שיני שום - קצוצות דק 2 פלפלים אדומים חריפים - קצוצים דק (לחנונים פחות) 2 כפות עלי טימין 1 ק"ג בשר טחון טרי (קפוא זה פיכס) 2 כוסות שעועית אדומה אחרי השרייה של לילה חצי כוס פטרוזיליה קצוצה 5 עגבניות אדומות קלופות וקצוצות כף פפריקה מתוקה מלח, פלפל 3 כוסות ציר מרק עוף מילא הכל, אבל מאיפה לכל השדים והרוחות משיגים ציר מרק עוף?? זה הופך את הכל לנורא מסובך ובלתי בשיל! |
|