סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נאמנות

kamor​(נשלט)
לפני 18 שנים • 4 בפבר׳ 2006

Re: שאלה טובה .

kamor​(נשלט) • 4 בפבר׳ 2006
קליבר כתב/ה:

יש כאלה שמגבילים את הסאבית שלהם , , אסור , ואל תעני ואפילו אל תכנסי לשום אתר , מעתה כל האויר שלך יבוא דרכי , אם זה בהסכמה ( כי לדלעתי זה לא שפוי ) אז זו "גם שיטה" .

קודם ברצוני להבהיר שלא התכוונתי לניתוק מוחלט של הנשלטת מהסביבה. קשה לי לראות את עצמי מחזיק מעמד במידה והשולטת שלי תנתק אותי מסביבתי .

בכל אופן , מה שאתה טוען שאינו שפוי לדעתך , כלומר איסורים למיניהם, לרוב מבטאים את ה"רכושניות" של השולט כלפי הנשלטת , שזה בעצם נורמלי ביחסי שליטה בין אדון לשפחתו , או לצורך העניין בין אדון לרכושו . ואני מניח שדווקא היחס הרכושני הוא זה שמחזק אצל הנשלטת את ה"פנטזיה"

דווקא נתינת חופש לנשלטת מקלקל במעט את הפנטזיה עבורה. לא ?
או שפה זה הגבול הדק בין פנטזיה למציאות ?
דעתך ?
Here And There​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 4 בפבר׳ 2006
Here And There​(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2006
אני מסכימה בגדול עם מה שנאמר פה, אני חושבת שצריך להיות אמון בסיסי בין הסאבית לשולט אחרת אין בכלל טעם לקיים את המערכת יחסים. ברגע שיש את האמון הזה אין צורך להגביל את השיחות שלה עם אחרים כיוון שמראש אתה יודע שזה לא אמור להוביל לשום מקום. כפי ש bodyguard הטיב להגדיר זאת, אם היא בכל זאת מתפתה להכיר מישהו אחר, אז כנראה שמראש היה בעיה בקשר.
הגבלה מסויימת צריכה להיות, כי בכל זאת היא רכוש וזה אמור להתבטא באיזשהי צורה, אבל זה יותר קשור לאופי הקשרים שהיא מנהלת בחיים האישיים ופחות לדברים שקשורים להודעות וירטואליות או סתם שיחות. אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר את זה, אולי פחות בדברים ה"קטנים" ויותר בדברים המשמעותים....

kamor כתב/ה:
קליבר כתב/ה:

יש כאלה שמגבילים את הסאבית שלהם , , אסור , ואל תעני ואפילו אל תכנסי לשום אתר , מעתה כל האויר שלך יבוא דרכי , אם זה בהסכמה ( כי לדלעתי זה לא שפוי ) אז זו "גם שיטה" .

קודם ברצוני להבהיר שלא התכוונתי לניתוק מוחלט של הנשלטת מהסביבה. קשה לי לראות את עצמי מחזיק מעמד במידה והשולטת שלי תנתק אותי מסביבתי .

בכל אופן , מה שאתה טוען שאינו שפוי לדעתך , כלומר איסורים למיניהם, לרוב מבטאים את ה"רכושניות" של השולט כלפי הנשלטת , שזה בעצם נורמלי ביחסי שליטה בין אדון לשפחתו , או לצורך העניין בין אדון לרכושו . ואני מניח שדווקא היחס הרכושני הוא זה שמחזק אצל הנשלטת את ה"פנטזיה"

דווקא נתינת חופש לנשלטת מקלקל במעט את הפנטזיה עבורה. לא ?
או שפה זה הגבול הדק בין פנטזיה למציאות ?
דעתך ?

אני לא חושבת שנתינת חופש לסאבית מקלקל את הפנטזיה. יש תחומים שבהם אני רוצה שילוט בי ויש תחומים שמראש אני מצפה שיתן לי את החופש, אחרת זה מתפרש בעיני כחוסר אמון כלפי.
נוריתE
לפני 18 שנים • 7 בפבר׳ 2006
נוריתE • 7 בפבר׳ 2006
בתור בנאדם מונוגמי
אני דוגלת בנאמנות דו כייונית.

כשאני שיכת, לא אעלה על דעתי להענות ל"חיזורים," של דומים אחרים.
במידה והם יהפכו למיטרד בPM אני גם הייתי מביאה לאדוני את השמות כדי שיסביר להם בפרטי מה פרוש הדבר לפנות לסאבית משוייכת ולהטריד אותה.
מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }
לפני 18 שנים • 9 בפבר׳ 2006

Re: נאמנות

איימי_ כתב/ה:
אישית, הייתי פשוט שואלת את אדוני למה הוא מצפה. אם הוא מצפה שאדווח לו, אז כן. אם הוא מעוניין לצפות בהודעות הפרטיות שלי, אז זה תלוי- הודעות פרטיות משולטים- כן, אבל אציין בפרופיל שלי, או אדאג ליידע את השולטים בדרך אחרת שהודעות שהם שולחים לי לא יישארו ביננו בלבד, אלא יגיעו גם לאדוני.

אם מצויין בפרופיל שלי שיש לי אדון ושאינני מעוניינת בפניות
הרי שלא ארגיש חובה לידע בפרופיל שאחלוק הודעות אלה עם אדוני.

אם אתה שולח הודעה למקולרת קח בחשבון שעומד שם מישהו מאחורי הקולר.