המלט |
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
המלט • 6 בפבר׳ 2006
נעמה כתבה:
ציטוט: הוא עושה לי טוב, הוא עושה לי חם.
מנשק ברכות מפשיט ברכות, מלקק כל מקום אפשרי בגוף, מלטף. יורד למטה נוגע ברכות, נכנס לתוכי אנחנו מחוברים אחד לשני יותר מתמיד לפעמים אני אפילו יכולה לחשוב שזה יסתדר ושהאהבה עוד שניה מגיעה, הוא הרי שמה הוא בתוכי עכשיו אנחנו קשורים הנשמות שלנו נוגעות אחד בשניה. אז אולי באמת יגיעה האהבה איתו? cinderella כתבה: ציטוט: מבחינתי,
כל נגיעה שלא אמיתית ולא מאהבה היא אונס!! בתיאור של נעמה החרדית אני מוצא: א. המלה "רכות" שלוש פעמים. ב. "אנחנו מחוברים אחד לשני יותר מתמיד" ג. "אנחנו קשורים הנשמות שלנו נוגעות אחד (כך במקור) בשניה" ולבסוף תהיה בקול רם : "אז אולי באמת יגיעה האהבה איתו"? לא רואה פה 'נגיעה לא אמיתית', ולא רואה פה שום דבר שקשור ל'אונס'. מה שאני רואה פה, זה שרשור שלם של אנשים שבאו עם פתרון שמחפש בעיה; שבאו עם דעה קדומה וחשוכה לגבי סיטואציה לא מוכרת, אבל שחוקה כבר מרוב ביקורת מתחסדת. איך אפשר, למען השם (תרתי משמע), להגיע מהדברים העדינים של נעמה לחיתוך המחוספס של "אונס"? ועוד עם שני סימני קריאה!! |
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אנדרפוט • 7 בפבר׳ 2006
אני לא כל כך הזדעזתי, נו, אז יש לה חיים לא מלאים ולא מספקים והיא לא מתה על בעלה. יש הרבה אנשים לא מאושרים בעולם, ברוב המקרים הם עבדים של ההרגלים שלהם והפחדים שלהם.
האשה הזו יכולה לקום ולעזוב את בעלה ואת הילדה שלה ולחפש את האושר במקום אחר. אני גם לא מבין למה דווקא המין הוא הצד המזעזע פה, הרי שגרת יומה משעממת אותה, היא חיה בתוך חברה שהיא לא ממש מתחברת אליה - זה פחות גרוע ממין יבשושי? יש איזה טאבו על מין כאילו שמין ללא הסכמה זה הדבר הכי נוראי בחיים, מה עם עבודה ללא הסכמה, או עקרות בית ללא הסכמה, זה פחות נוראי? לא הזדעזתי אבל קצת התבאסתי, אנשים לא אמורים להתחתן בגיל 23 ולהיות עם ילדים ומחויבויות. הם אמורים לחפש לעצמם מקום, שלווה, עניין ואתגר, אולי אפילו אהבת אמת, או משהו שירגיש כמו. |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
יהלום • 7 בפבר׳ 2006
עבדים
כל חברה, והחולי שלה.
ברי סחרוף על נהר אספירין ישבנו במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו יש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה . כל בנאדם, והבחירות שלא. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
הדורבנים(נשלט) • 7 בפבר׳ 2006
אני מסכים בעיקר עם אחד"ש. למרות שאני לא *מאשים* אותה. החברה החרדית (וגם החילונית לפעמים) מכריחה נשים (וגם גברים לפעמים ) לעשות ויתורים מאוד גדולים. בשביל המשפחה. בשביל ההורים שאוהבים, ולא רוצים לאכזב. בשביל כבוד מינימלי.
נכון שבסופו של דבר זאת החלטה שלה, כמובן. אבל זאת החלטה קשה - על מה אתה מוותר? אני לא חושב שהיא עדיין בחרה. היא מתלבטת קשות. היא לא שלמה עם עצמה כרגע. מי כן? שיקום המניאק. בקשר למין - יש משהו מטריד בכל זאת. אני מרגיש שהיא כאילו מכריחה עצמה להינות. כי צריך. ובסופו של דבר גם נהנית. זה בוודאי לא אונס.והיא גם לא אובייקט - נראה שהוא משתדל מאוד ורוצה בכל ליבו ש*היא* תהנה. וזה בסופו של דבר מה שעושה לה את זה. סתם באסה. תודה שירה שגרמת לכולם לחשוב קצת. |
|
abcd |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
abcd • 7 בפבר׳ 2006
המלט כתב/ה: נעמה כתבה:
ציטוט: הוא עושה לי טוב, הוא עושה לי חם.
מנשק ברכות מפשיט ברכות, מלקק כל מקום אפשרי בגוף, מלטף. יורד למטה נוגע ברכות, נכנס לתוכי אנחנו מחוברים אחד לשני יותר מתמיד לפעמים אני אפילו יכולה לחשוב שזה יסתדר ושהאהבה עוד שניה מגיעה, הוא הרי שמה הוא בתוכי עכשיו אנחנו קשורים הנשמות שלנו נוגעות אחד בשניה. אז אולי באמת יגיעה האהבה איתו? cinderella כתבה: ציטוט: מבחינתי,
כל נגיעה שלא אמיתית ולא מאהבה היא אונס!! בתיאור של נעמה החרדית אני מוצא: א. המלה "רכות" שלוש פעמים. ב. "אנחנו מחוברים אחד לשני יותר מתמיד" ג. "אנחנו קשורים הנשמות שלנו נוגעות אחד (כך במקור) בשניה" ולבסוף תהיה בקול רם : "אז אולי באמת יגיעה האהבה איתו"? לא רואה פה 'נגיעה לא אמיתית', ולא רואה פה שום דבר שקשור ל'אונס'. מה שאני רואה פה, זה שרשור שלם של אנשים שבאו עם פתרון שמחפש בעיה; שבאו עם דעה קדומה וחשוכה לגבי סיטואציה לא מוכרת, אבל שחוקה כבר מרוב ביקורת מתחסדת. איך אפשר, למען השם (תרתי משמע), להגיע מהדברים העדינים של נעמה לחיתוך המחוספס של "אונס"? ועוד עם שני סימני קריאה!! תמיד, אבל תמיד!! יבואו כמה מתחכמים וינסו להפוך כל מה שאמרת על פיו כדי לנסות להראות כמה הם חכמים ושנונים. אתם לא.נקודה. לא טענתי שהיא נאנסה. כן טענתי שלטעמי האישי כל הסיטואציה בשבילי שקולה לאונס, מה שאולי לא הבנת המלט, זה שיש הרבה רבדים לאונס, הוא יכול להיות גם נפשי. אולי לא הפנמת את משמעות המילה אונס? אונס= מעשים כלשהם שלא מרצון . אני אמרתי וכתבתי את מה שאני חשתי. אתם רוצים להמשיכ לבלבל תמוח כאן ולנסות לצאת חכמים ולנסות להוכיח שאתם יודעים הכי טוב מכולם. אם זה הקיק שלכם go ahead knock urself out אף אחד לא התיימר כאן לתקן עולם עקום וגם אין סיבה. אני דווקא אוהבת אותו עקום. החומר הוגש כאן למחשבה בלבד. נקודה. כל טוב! |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין(נשלט) • 7 בפבר׳ 2006
Cinderella כתב/ה: [quote=
תמיד, אבל תמיד!! יבואו כמה מתחכמים וינסו להפוך כל מה שאמרת על פיו כדי לנסות להראות כמה הם חכמים ושנונים. אתם לא.נקודה. כל טוב! שירה, אז קודם כל אני כן חכם, וכן שנון, נקודה. אגב, אני גם יודע להפוך את כל מה שאמרת על פיו, רק שליכולת הזאת לא נדרשתי בשבוע האחרון עכשיו אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת, יש משהו שבאמת מפריע לי בכל הסיפור הזה. כל פעם כשאת מעלה בחזרה את השרשור הזה שכתוב בו שזה מעצבן אותך, אני מתחיל לחשוב שאת באמת עצבנית. זה מתחיל מעצבן גם אותי. יאללה לכי לאכול גלידה, תרגעי, ותפתחי שרשור רגוע. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין כתב/ה: Cinderella כתב/ה: [quote=
תמיד, אבל תמיד!! יבואו כמה מתחכמים וינסו להפוך כל מה שאמרת על פיו כדי לנסות להראות כמה הם חכמים ושנונים. אתם לא.נקודה. כל טוב! שירה, אז קודם כל אני כן חכם, וכן שנון, נקודה. אגב, אני גם יודע להפוך את כל מה שאמרת על פיו, רק שליכולת הזאת לא נדרשתי בשבוע האחרון עכשיו אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת, יש משהו שבאמת מפריע לי בכל הסיפור הזה. כל פעם כשאת מעלה בחזרה את השרשור הזה שכתוב בו שזה מעצבן אותך, אני מתחיל לחשוב שאת באמת עצבנית. זה מתחיל מעצבן גם אותי. יאללה לכי לאכול גלידה, תרגעי, ותפתחי שרשור רגוע. אחד"ש ? דווקא גלידה ? תפסיק עם ההתנשאות שלך , ברור לנו שזאת הצגה אחת גדולה , כנס מתחת לשולחן מיד! }{ נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי פבר' 07, 2006 2:04 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
abcd |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
abcd • 7 בפבר׳ 2006
אחדש אתה מנסה להיות שליט הפורום או מה?
לקבוע סטנדרטים מה יכתב מתי ואיכ? אם השרשור הזה מפריע לך, תמיד יש קיר לידך לדפוק בו תראש נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי פבר' 07, 2006 2:07 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
abcd |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
.
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
abcd • 7 בפבר׳ 2006
נערכ.
|
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין(נשלט) • 7 בפבר׳ 2006
Lilu_in_Black כתב/ה: [quote=
[/quote]
אחד"ש ? דווקא גלידה ? לילו, ברור שגלידה! ואם זה לא מספיק אפשר תמיד לקנח בשוקולד אגב לילו, מזמן לא אכלנו גלידה |
|