סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטים/ות,נשלטים/ות,לא מזוהים,אתם כולכם מתחלפים בעיני,וזהו!

aka BODYGUARD
לפני 18 שנים • 7 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 7 בפבר׳ 2006
נריסונת....

זה הזמן...
אבל באמת הזמן......

לרוץ ולהתחבא מאחורי הספה....

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
דום-ינו

ציטה חביב

דום-ינו • 7 בפבר׳ 2006
אני דום אני שולט אני מוגדר ככל יכול

אך למעשה אני ונילי ולא מתחלף
אני זיין שכל.

אז הינה אחד שהרס לך את התאוריה
צ'יטה​(שולט)

תגובות לכל הכותבים היקרים

צ'יטה​(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
אני מראש מתנצל אם מי מהקוראים נפגע מדברי, אני מצטער. אני באופן אישי לא מוצא בלהפגע ממני, ומבטיח חגיגית פה, קבל עם ועדה, שאני איש שוחר שלום, ומוכר ככזה.
ברצוני להדגיש שאני לא באמת רב עם אף אחד כאן, ואני לא באמת מוחק תגובות של אף אחד/ת וגם אי אפשר בכלל. מה שיותר מכל אני לא באמת כועס בכלל.
אין אני מנסה לכפות דעתי על אף אחד. הנאמר נאמר כך כפי שנאמר, מתוך אופן הומוריסטי. אין בזאת כדי לומר שאני לא באמת מאמין במה שאמרתי. ואפילו אם הייתי רוצה לכפות דעתי, האם באמת יש לי יכולת כזו ?
ואגב, לגבי פוסטים בכלל, ברגע שמישהו פותח שירשור לציבור, הוא אינו מנהל אותו יותר. בכל זאת אני חושב שבאופן ההיתולי, אליו לקחתי באופן שבו לקחתי, יפה יהיה אם לכאורה זה ייראה ככה, פה.. וכך אנהג בהמשך פוסט זה.

לדעתי השירשור נפתח עם טעם, לדון בנושא חשוב לדעתי.

אני לא טוען שאין אנשים החפצים להגשים את הצד השולט, או הנשלט שלהם עכשיו. אלא מה, אני טוען שזה מצב צבירה מסויים, ומחר זה יכול להתחלף. אני טוען שבכל אחד יש איזשהו מינון של שולט ואחר של נשלט. אני טוען שאין דבר כזה 100% אחד מהם. ולכן בעצם לטענתי, כולם מתחלפים באיזה אופן שהוא. ואתם יודעים מה ? אני צודק לדעתי.

אני חושב שברגע נתון, מישהו נוח לו להיות נשלט לדוגמא והולך לפורומים המתאימים לכך. יותר נוח לו שם בזמן נתון זה. אפילו אין באמירה שאני מתחלף, לדוגמא, לומר שאני זקוק להתחלפות כל הזמן. אני גם נמצא במצב צבירה מסויים, בכל זמן נתון. אין בזאת כדי לומר שאני פחות יציב מאחרים. אני פשוט אומר בזה, שאני מסכים להיות שולט או נשלט, לא נעול על התפקיד. אם בת זוגי כן בוחרת באופן גורף, גם טוב.
והפלא זה פלא, מספר נשים שכבר כן פגשתי, למרות תפקיד מוצהר זה או אחר, ובאופן נחרץ, אמרו שאם זה יתאים למקרה, אין להם בעייה להתהפך. כלומר לדוגמא שולטת, שאין לה בעייה להיות נשלטת או להפך.

ועכשיו אגש לתשובות פרטניות:
לילו השחורה: אני די משוכנע, שאת מבינה את בדיחות הדעת במחיקת הערתך מהפרוטוקול. זה לקוח מסצנה מצחיקה מהסרט מדקסקר. בכל אופן לא כל כך היה למה להתייחס, כי לא באמת ענית. כמדומני שגם תגובתך היתה היתולית.

נגה: אני לא באמת נועל שום דבר, ואפילו אין לי מפתחות בכלל. זה נאמר בהומור. אני לא יכול, אפילו אם רציתי, למנוע מאנשים דבר. אני עוסק בהחלפת דעות באופן הומוריסטי, אולי קצת פרובוקטיבי גם. בל נשכח כי בסופו של יום, עדיף לצחוק על החיים, במקום לבכות מהם.

עינבר: את נשמעת לי מתחלפת לגמרי. רק את זקוקה לבחור מתחלף במינון 15% נשלט. חבל שאני, נראה לי, משהו כזה שאולי יותר מ- 35%. שיט.

בודיגארד: נשמה יקרה. אתה היום שולט בכל רמח עצמותיך. ניכר לעין המתבונן. הבסיס לטענתי, היא הטענה, שאני בטוח, שאי שם בעברך המפואר, עשית סשנים בתור נשלט. שאלמלא כן, לא היית כל כך ידוע בציבור עכשיו. כדי לשלוט היטב, חייבים, ואני אומר שוב, חייבים להכיר את צידה השני של השליטה.
ויותר מזה אומר לך. אני משוכנע, שיכולה לבוא אליך פולניה, או אפילו הונגריה, שאתה תסכים, היום, להשלט על ידה. יש מצב. זה מן כזה דבר, שמאד תלוי במי עומד מולך. ולכן אפילו לך ידידי, אני קורא מתחלף. ואין בזה גנאי חלילה, אין בזאת שום פגיעה בגבריותך המוחצת, או קריאת תגר על שליטתך. אני לכשעצמי קטונתי, ובטח שלידך.
תשמע לי ידידי, אני טוען שעוד תבוא אליך מישהי, חזקה ועוצמתית עד מאד, שתהפוך אותך על הבטן. יש מצב.
ודבר אחרון שוב, אני לא באמת מונע ביטוי מאף אחד. אני צוחק. אתה מכיר אותי היטב כאיש שוחר שלום, ונלחם באומץ על זכותם של אנשים לומר את דעתם.

נריסה: מקבל באופן גורף, את המינון שקבעת. ובדומה לתשובתי לבודיגארד, אני טוען שאת תהיי נשלטת או שולטת, בהתאם למי שיעמוד מולך. ייתכן אפילו שתאבדי עניין במישהו/י שתחווי אותם/ן כלא מתאימים לך כרגע, על בסיס נטייתם באותו רגע.

סיכום:
אני חושב, שהצד השולט נקבע, לפי דירוג עוצמה עלום, שאיני יודע למדוד אותו, שהוא הוא שקובע מי ישלוט בין שני בני זוג. פוגשים מישהו, וישר יודעים, או טיפה יותר מאוחר, מי ישלוט. לפעמים יווצר, מחול צ'יטות, עם ציפרניים שלופות, בכדי לקבוע.
ייתכן אפילו ששני אנשים נפגשים ברגע מסויים, יקבע יחס מסויים ביניהם, ולאחר שנה זה יתהפך.
אני אפילו חושב, שמרגע שנקבע יחס שליטה בין שני בני זוג, קשה לו שיתהפך. אך אם אותם שניים היו נפרדים, ונפגשים שוב אחרי תקופה, ייתכן היפוך.
בכל מקרה, אין בכך לומר, שיש מישהו מהשניים שיותר שווה מהשני כלל.

ובבקשה מכולם, רוח טובה והומור, ולו רק לשם הצחוק. ואין בזאת כדי לומר שזה לא רציני פה הנושא הזה.
צ'יטה​(שולט)

אופס

צ'יטה​(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
איך כך שכחתי אותך או מלכי. אני מצטער, באמת.
התחבאת לי בין בודיגארד ונריסה, אולי בגלל זה.
אני לא פועל מהמקום שאמרת, בכלל לא. קראת כבר תגובות שלי בפורומים.
את מסכימה איתי שזו שאלה של מינון בעצם.
ואחזיר אותך בעצם למה שכבר אמרתי קודם.

הריני נותן לך צק פתוח מתוקה, שמתי שתרצי תשתמשי בו, אבוא להלחם איתך, בכל מקום בו מישהו לא יתן לך להביע את דעתך. ואגב, אין מישהו שיכול לעשות כך, אלא אם כן תתני לו.

אני טוען שיחס השליטה נקבע במפגש בין שני בני אדם, ולאו דווקא בהגדרות קודמות למפגש זה.

אה, ודום ינו, עמדה לי בדיחה כזו על קצה הלשון, שהגבת אחרי שהגבתי ולכן אתייחס לתשובתך בפעם הבאה, אך אני חושש שזה לא יאה במקרה הזה לספר אותה.
אני פשוט אמחק גם את הערתך מהפרוטוקול, אבל בעצם לא באמת אמרת משהו, נכון ? ואם כן אני מצטער ממש, תקן אותי אם אני טועה. אבל בבקשה תהייה עינייני. אני סתם קצת מרושע אולי. באמת ממש אשמח לתגובה עיניינית ממך, ובאמת, נשבע שאהיה אוהד. לא שיש לך צורך כזה, אבל בשבילי.
aka BODYGUARD

Re: תגובות לכל הכותבים היקרים

aka BODYGUARD • 7 בפבר׳ 2006
צ'יטה כתב/ה:

בודיגארד: נשמה יקרה. אתה היום שולט בכל רמח עצמותיך. ניכר לעין המתבונן. הבסיס לטענתי, היא הטענה, שאני בטוח, שאי שם בעברך המפואר, עשית סשנים בתור נשלט. שאלמלא כן, לא היית כל כך ידוע בציבור עכשיו. כדי לשלוט היטב, חייבים, ואני אומר שוב, חייבים להכיר את צידה השני של השליטה.
ויותר מזה אומר לך. אני משוכנע, שיכולה לבוא אליך פולניה, או אפילו הונגריה, שאתה תסכים, היום, להשלט על ידה. יש מצב. זה מן כזה דבר, שמאד תלוי במי עומד מולך. ולכן אפילו לך ידידי, אני קורא מתחלף. ואין בזה גנאי חלילה, אין בזאת שום פגיעה בגבריותך המוחצת, או קריאת תגר על שליטתך. אני לכשעצמי קטונתי, ובטח שלידך.
תשמע לי ידידי, אני טוען שעוד תבוא אליך מישהי, חזקה ועוצמתית עד מאד, שתהפוך אותך על הבטן. יש מצב.

טוף...
אתה ממש סקרן ידידי החביב...
אז הנה נשים דברים על השולחן...

מעולם לא חשתי נשלט, מעולם לא חוויתי סשן,
למעט הסרטים שהנשלטות שלי העבירו לי... icon_lol.gif
לא חשתי בצורך שכזה, וזה פשוט לא עושה לי את זה..

באותה נשימה- אני מעריך ומוקיר את מקום הנשלטת,
חושב שלתת את עצמך בשלמות ומתוך ביטחון לאדם אחר
מצריך המון המון כחות ותעצומות נפש...
אולי זו הסיבה שאני די נרתע מהתבטאות פומבית נוסח
כלבה,שפחה וכד'.
בתוך הסשן הכל בתוך הגבולות הקשים, כולל התבטאות.

אני לא מעט שנים בבדס"מ, רובן לא הייתי פומבי,
עיסוקי לא איפשר זאת.
לא חשתי מעולם את הצורך לאבד את השליטה,
תמיד שאפתי ליותר, וככל שזה העצים-
אורגזמות המוח היו חזקות יותר, או מה שאנו
קוראים לו- דום ספייס...

אולי ביום בהיר אחד אתעורר עם תובנות אחרות,
אין לי שליטה על המחר.
נכון להיום ידידי, זה רחוק ממני מרחק נצח...
חיצונית​(מתחלפת)

דומים יקרים

חיצונית​(מתחלפת) • 7 בפבר׳ 2006
אני מסכימה עם ציטה בדבר אחד
המשחק נעשה מענין הרבה יותר כשצריך לקחת תפקיד לא מוגדר מראש.
כשיש מצב של "מאבק " על התפקידים.
ברור שמי שמגדיר את עצמו כדום ומחפש סאבית הכל ברור מראש וצפוי ,כמעט משעמם.
אני ממליצה לכל דום לחפש דומית חזקה כדי לנסות לטעום מהמאבק על התפקיד שהוא עצמו מהנה ומפתיע כל פעם מחדש.
כל דבר שמוגדר וידוע מראש יתגלה במהרה כמשעמם ולא מספק.
החויה של לנסות להוציא מעצמך יותר ממה שאתה בדרך כלל היא שמביאה לשיאים חדשים.
סיגלית​(אחרת)

Re: דומים יקרים

סיגלית​(אחרת) • 7 בפבר׳ 2006
חיצונית כתב/ה:
אני מסכימה עם ציטה בדבר אחד
המשחק נעשה מענין הרבה יותר כשצריך לקחת תפקיד לא מוגדר מראש.
כשיש מצב של "מאבק " על התפקידים.
ברור שמי שמגדיר את עצמו כדום ומחפש סאבית הכל ברור מראש וצפוי ,כמעט משעמם.
אני ממליצה לכל דום לחפש דומית חזקה כדי לנסות לטעום מהמאבק על התפקיד שהוא עצמו מהנה ומפתיע כל פעם מחדש.
כל דבר שמוגדר וידוע מראש יתגלה במהרה כמשעמם ולא מספק.
החויה של לנסות להוציא מעצמך יותר ממה שאתה בדרך כלל היא שמביאה לשיאים חדשים.

מסכים איתך ואני חושב שסגרת את הנושא
פייה{O}
פייה{O} • 7 בפבר׳ 2006
לעיתים, כמו בפוסט זה למשל, אני מקבלת את ההרגשה שיש מתחלפים שמסיבה כלשהי חשים צורך להגן בחירוף נפש על נטייתם כמתחלפים, ולא זו בלבד אלא גם לשכנע את כולנו שזה לא רק הם, כולנו כאלה.
ולא רק שכולנו כאלה, מי שלא כזה המשחק שלו משעמם וצפוי והרבה יותר דפוק.

אני לא כל כך מבינה מה המטרה כאן.
גם לי נראה הגיוני שכולנו נעים על ציר מסויים בין קצה סאבי לקצה דומי, כאשר אי שם באמצע יש מתחלפים.
כפי שנראה לי הגיוני שכולנו נמצאים על ציר עם קצה הטרוסקסואלי וקצה הומוסקסואלי.

אבל בגלל זה לקבוע שכולנו סוויצ'ים בי-סקסואליים נראה לי די מטופש, שיטחי ובעיקר מיותר.

ועוד דבר צ'יטה -
עדיין לא ברור לי אם התכוונת לפתוח כאן דיון רציני או סתם כתבת משהו בהומור מוטל בספק.
אתה מבקש תגובות ענייניות ובאותה שורה מסייג כמעט כל משפט שאתה כותב באופן שאי אפשר להבין מה בעצם אתה רוצה באמת להגיד.
עקביות לא תהרוג אף אחד כאן.
איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 8 בפבר׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2006
פייה כתב/ה:
לעיתים, כמו בפוסט זה למשל, אני מקבלת את ההרגשה שיש מתחלפים שמסיבה כלשהי חשים צורך להגן בחירוף נפש על נטייתם כמתחלפים, ולא זו בלבד אלא גם לשכנע את כולנו שזה לא רק הם, כולנו כאלה.
ולא רק שכולנו כאלה, מי שלא כזה המשחק שלו משעמם וצפוי והרבה יותר דפוק.

אני לא כל כך מבינה מה המטרה כאן.
גם לי נראה הגיוני שכולנו נעים על ציר מסויים בין קצה סאבי לקצה דומי, כאשר אי שם באמצע יש מתחלפים.
כפי שנראה לי הגיוני שכולנו נמצאים על ציר עם קצה הטרוסקסואלי וקצה הומוסקסואלי.

אבל בגלל זה לקבוע שכולנו סוויצ'ים בי-סקסואליים נראה לי די מטופש, שיטחי ובעיקר מיותר.

מסכימה עם פיייה. אף לי נראה הגיוני לחלוטין שיש סקאלה של שליטה, וכל אדם נמצא במקום שונה בה.

מה שכן, מי אנחנו שנקבע לאחרים איפה הם בסקאלה?