Lordpain(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
Lordpain(שולט) • 28 בפבר׳ 2006
סמלים זה דבר מאד חזק מטבעו, הרבה ממה שאתה מרגיש כלפי סמל כלשהו קשור ישירות במה שאתה מייחס לו, קולר זה סמל, המשמעות של הסמל הזה משתנה מאדם לאדם בהתאם למה שהוא מייחס לו .
האם הקולר האמיתי מונח על הצוואר? הכוח העיקרי שמניע את ההתמסרות ואת הקשר עצמו , היא האהבה , והיא אינה מונחת על הצוואר אלא בלב . |
|
שרמומית |
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
שרמומית • 28 בפבר׳ 2006
גם אני חושבת שהקולר האמיתי זה בלב ואך ורק שם
אני לא צריכה קולר כדי שידעו שאני שייכת לו, שנינו יודעים את זה, הלב שלי מקולר אליו, כל גופי שלו וגם הנשמה שלי שייכת לו וההיפך. ציטוט: הכוח העיקרי שמניע את ההתמסרות ואת הקשר עצמו , היא האהבה , והיא אינה מונחת על הצוואר
אלא בלב . בדיוק נטלי |
|
נהגתי להזקיר בעברי |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
הקולר שלי
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
נהגתי להזקיר בעברי • 1 במרץ 2006
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
Re: הקולר..
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 1 במרץ 2006
איימי_ כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מהו הקולר?
בקילור השולטים עונדים לנשלטת קולר מה המשמעות עבורכם ועבורכן? האם יש לקולר זה או אחר בתצוגתו מקום של הבעה או שמדובר בסימבוליקה? האם הקולר האמיתי מונח על הצוואר? נא דעתכם. קילור... זה מאוד תלוי במשמעות שהשולט (ומכאן גם הנשלטת) מייחסים לקילור. יש כאלו שמתייחסים לקולר כאל הצהרה: "את שלי", או "את איתי". במקרה כזה, זה לא אומר יותר מדי. אחרים מתייחסים לקילור כאל משהו שהשפחה "צריכה להרוויח". במקרה כזה, יש לקולר הרבה יותר משמעות, הן עבור השולט והן עבור הנשלטת. אני מניחה בודי, שב "קולר האמיתי" התכוונת למה בעצם מחזיק את הקשר. והנה, עכשיו אני אענה כמו תלמידה טובה: הקולר האמיתי הוא הקולר שבלב. די... אני רוצה קולר... כבר צוחקים עלי. אני הולכת לקלר את עצמי! בייבי... תלמידה טובה באמת לא צריכה לומר... היא פשוט מרגישה ושלמה שם. |
|