ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 1 במרץ 2006
Whip כתב/ה: לדעתי קולר לא מעיד על נאמנות, אלא על שליטה.
לקולר מחברים פתק קטן שעליו כתוב למי שייכת החיה , לקולר מחברים רצועה, והרצועה נמצאת ביד של מי ששולט בחיה[ /color] המקולרת. לא רואה מקום לקולר לדום. למי שמחפש לסמן את הקשר ביניהם, אפשרי אולי להשתמש בטבעת לאצבע עם חריטה של שם השפחה. קולר גם נראה לי מהודק מדי - משיכה קטנה והוא עוצר את המקולר\ת, חונק אותו לפי החלטת המקלר. לא נראה לי שדום צריך לענוד קולר. [color=violet]אפשר לדעת באיזה חיה מדובר? , , , , |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 1 במרץ 2006
תתחדשי על התוספת בניק, ליידי...
|
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 1 במרץ 2006
BODYGUARD כתב/ה: תתחדשי על התוספת בניק, ליידי...
תודה באדי |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
נוריתE • 1 במרץ 2006
שולטים אוהבים להרגיש עצמם חופשיים
את המחויבויות לנישלטות שלהם הם יכולים להראות בדרכים אחרות. אלו החיים וזה מה יש. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 2 במרץ 2006
איימי, לא נראה לי ששולטים צריכים להסביר בכלל למה הם לובשים קולר. הרי כל העניין הוא קטע השאול לתרבות הבדסמ שיובאה לפה מארה"ב ומאירופה, לא, לא המצאנו את הגלגל. בניכר, הגויים הבדסמים נוהגין לחבוש קולרין משני סוגים- שולטים/ות בסוגריים מרובעים- [ ] ונשלטים/ות בצומדיים - { } . וגם הנושא הזה נטחן עד דק פה ובכלל. ולמה בכל זאת שולטים עונדים/ חובשים/ נועלים את הקולר? א. כי ככה בא להם. 2. כי יש כאלה (אני ביניהם) שרואים בקולר שיוך וקישור נפשי בין האנשים האמורים. מה לעשות, יש גם אנשים שחושבים שבדסמ לא חייב להתנגש עם קשר ריגשי, והם מוכנים להביט באספקט הזה עין בעין, בלי, לשם שינוי, לחשוב, מה חשבו עליהם מישהם, או להיות בדאווין "האכזרי", ה"מסוכן" ועוד כיו"ב מיני בולשיט. 3. הקולרים הוירטואליים האלה, אין דינם כדין קולרים פיזיים מעור. קולר פיזי הינו כלי, או פריט ציוד, שימושי ומצויין, והוא אכן, ככזה, בלעדי לסאב/ית,- השולט הוא זה שמחזיק בו, עם רצועה או בלעדיה. ואולי מכאן ( סעיף 3) הטעות בקונספציה. |
|
ממתין בסבלנות(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
גאווה
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
ממתין בסבלנות(שולט) • 2 במרץ 2006
הקולר הוירטואלי שלי..
בא למטרה אחת בלבד.. לומר לך איימי.. שאני גאה בשפחתי.. בדיוק כשם שהיא גאה בי.. הסימבוליות ברורה.. שייכות גם במערכות וניליות..לרוב מלווה בסממנים חיצוניים. להבדיל, הצעת נישואין,, ענידת טבעת.. יש עדות שמשפחת הכלה העתידית אף רוכשת תכשיטים לחתן המיועד, כחלק מהשייכות הממשמשת ובאה. בסיומו של תהליך..עם הנישואין.. יש קילור סופי באמצעות טבעת..והדבר נכון לכל עם ועדה. מי שגאה..ימשיך לענוד את טבעתו.. למעט מקרים כמו אלרגיה , מקצוע הדורש יד ללא תכשיט. אצלי איימי, אני גאה בשפחתי ולכן נושא קולר וירטואלי.. ובענייני האישים לא הסתרתי מאומה, הריהם בפרופיל שלי. וכן לעזאזל...אני אלרגי לזהב. בודי, ידידי יפה לך שרשרת הדיסקיות... ממתין בסבלנות |
|
דום-ינו |
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
Re: קילור שולטים
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
דום-ינו • 2 במרץ 2006
איימי_ כתב/ה: אני יודעת שבטח כבר דיסקסו את זה. בכל אופן, זה קורה כבר המון זמן, ובעיקר פה- בכלוב.
פעם, כשאני נכנסתי לעולם הבדס"מ, היה נהוג שרק נשלטות מקבלות קולר וירטואלי. עכשיו גם השולטים- כמעט כולם. אפילו הפוליגמיים, שזה בכלל מדהים אותי. אני יודעת, אם זה לא היה טוב לכם, לא הייתם עושים את זה. לי, רגשית בלבד, זה עושה רע. לא אוהבת לראות שולטים עם קולר. פשוט לא אוהבת. לא יודעת בדיוק למה. איכשהו, קולר בעיני זה משהו שמאוד מתקשר לנשלט או נשלטת. כשאני רואה קולר צמוד לשמו של שולט, זה הורס לי... ככה זה. אפילו שכיום כמעט כל דרי הכלוב נושאים להם קולרים וירטואליים, לא אוהבת את זה. מחשבות בנושא? ואוי ואבוי לכם אם אתם עושים לי לינץ'. לא אומרת מה נכון או לא נכון, רק תגובה רגשית שלי לעניין. ואולי הקילור גם נועד לכך שעשרות שפחות לא יפנו אליך שאתה בצ'אט ויגידו " אדוני, אפשר לסגוד לך" "אפשר לתת לך את כולי" וכו'..... ואלי זה גם נועד שתיבת ההודעות שלך לא תיהיה מוצפת מהודעות של נשלטות המתענינות? אולי? חשבת על זה? ולמה רק לנשלטות מותר להראות את השיוך לאדונם? האין אפשר שהאדון יראה את גאוותו ששפחתו משויכת לו? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
זאלופון(שולט) • 2 במרץ 2006
הוזכר כאן במהלך הדיון מספר פעמים נושא ה"להראות את גאוותו של השולט על כך ששפחתו משוייכת לו".
אני מסכים עם זה לחלוטין. אם השולט גאה, שיראה זאת. אבל למה עליו להראות זאת על ידי ענידת קולר?! הסמל {} מתפרש בבדסמ הוירטואלי כ"קולר" ולא (או לא רק) כ"נמצא בקשר אוהב ומחייב", ועל כן משהו כמו {דודו זר} יתפרש כ"מקולר לדודו זר" ולא (או לא רק) כ"נמצא בקשר אוהב ומחייב עם דודו זר". אם שולטים רוצים לציין את שם הנשלטת שלהם לצד שמם, הפירוש של הסמל {} כ"קולר" וירטואלי נהיה חסר משמעות והסוגריים המסולסלים הופכים בסך הכל לדרך לומר "אני נמצא בקשר עם...". זה גם בסדר, אבל לדעתי אובד משהו, ובלאו הכי אין טעם להמשיך לכנות את זה "קולר". מבחינתי, הדרך הסימבולית-וירטואלית שלי (הביטוי המסובך הזה הוא האופן בו אני מבטא הסכמה לכל "הקולר האמיתי הוא בנפש" וכו') להביע את הקשר והמחויבות שלי לסאבית שלי הוא היתר מצדי לענוד את קולרי. כיוון שמגוחך לחשוב שמישהי תענוד את הקולר שלי ללא אישור מצדי או שאישור ינתן מבלי שאהיה גאה בכך שהיא שפחתי, הדבר מבטא את הגאווה שלי בה והמחויבות שלי אליה לא פחות מקולר הצמוד לשמי. |
|